Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді2

Хаб керування Aqara Hub E1 (HE1-G01)

Код:699543
Є в наявності
Хаб керування Aqara Hub E1 (HE1-G01) фото
Хаб керування Aqara Hub E1 (HE1-G01) фото
Хаб керування Aqara Hub E1 (HE1-G01) фото
Хаб керування Aqara Hub E1 (HE1-G01) фото
Хаб керування Aqara Hub E1 (HE1-G01) фото
Хаб керування Aqara Hub E1 (HE1-G01) фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
-31%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 10 ₴
1 599
1 099
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Великі можливості у невеликому девайсі

Hub E1 – це серце системи керування пристроями розумного будинку Aqara. Цей маленький, але потужний концентратор діє як центр керування підключеними аксесуарами, а також може використовуватись як підсилювач сигналу Wi-Fi. Ви можете легко керувати ним за допомогою AqaraHome, а завдяки тому, що цей хаб сумісний з Apple Home Kit, Amazon Alexa та Google Home, ви також можете використовувати разом з ним розумні рішення інших виробників. Все це робить Aqara Hub E1 вашим ключем до створення зручного та розумнішого будинку.

 

Можливість підключення до 128 пристроїв

Цей маленький, але потужний концентратор для розумного будинку виконує роль мосту між пристроями Aqara та Wi-Fi роутером. Він дозволяє вам користуватися всіма перевагами найшвидшої, стабільнішої та енергоефективної технології Zigbee 3.0 та підтримує до 128 класичних та новітніх пристроїв Aqara. Що дозволить вам використовувати достатню кількість датчиків та різних розумних девайсів, щоб мати можливість керувати всім своїм будинком. *

 

Всебічна сумісність

Хаб Aqara Hub E1 робить ваші пристрої Aqara сумісними із широким спектром популярних екосистем та голосових помічників. Зокрема, він підтримує Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT та інші платформи. ** Простіше кажучи, Hub E1 дозволяє датчикам та контролерам Aqara працювати краще за допомогою голосового управління та автоматизації розумного будинку.

 

Живлення від USB-A

Вбудований порт USB-A дозволяє підключати хаб практично до будь-якого USB-пристрою. Тому він може живитися від блоку живлення, USB-розетки, ПК або навіть маршрутизатора.

 

Функція підсилювача Wi-Fi

Aqara Hub E1 діє також як ретранслятор Wi-Fi 2,4 ГГц. Таким чином, він може ще більше розширити зону покриття Wi-Fi і робить підключення інших концентраторів Aqara більш стабільним.

 

Контроль, у будь-який час та в будь-якому місці

За допомогою цього хаба ви можете підключити свої пристрої Aqara до системи та керувати ними через програму Aqara Home. А головне – перевіряти стан своїх пристроїв та отримувати сповіщення, навіть коли вас немає вдома.

 

Гнучкість та малий розмір

Один із найвагоміших плюсів цього хаба – його компактність. Цей прилад займає мало місця та може бути розміщений практично скрізь. Крім того, його конструкція дозволяє змінювати кут нахилу в межах 210 градусів, що робить встановлення Aqara Hub E1 надзвичайно гнучким.

 

* Потрібно використовувати ретранслятори, такі як Aqara Smart Plug, Smart Wall Switch та інші.
** Hub E1 не є кінцевим пристроєм і не може керуватися сторонніми екосистемами. Навпаки, він забезпечує підтримку дочірніх пристроїв Aqara таким екосистемам і/або робить їх керованими за допомогою голосу.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Wi-Fi

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Живлення: 5; 0,5 A (USB Type A); Протоколи зв'язку: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 ГГц; Індикація: світлодіодна; Робоча температура: -10 °C ~ 40 °C; Вологість при експлуатації: 0~95% відносної вологості, без конденсації; Загальна споживана потужність: 2,5 Вт (макс.)

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

30 х 108 х 8 мм

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Контролер керування; Інструкція

Завантаження

Відгуків