Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Хаб управління Aqara Hub M1S HM1S-G02

Код:706371
Є в наявності
Хаб управління Aqara Hub M1S HM1S-G02 video preview
Хаб управління Aqara Hub M1S HM1S-G02 video preview
Хаб управління Aqara Hub M1S HM1S-G02 фото
Хаб управління Aqara Hub M1S HM1S-G02 фото
Хаб управління Aqara Hub M1S HM1S-G02 фото
Хаб управління Aqara Hub M1S HM1S-G02 фото
Хаб управління Aqara Hub M1S HM1S-G02 фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-19%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 21 ₴
2 699
2 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Aqara Hub M1S – центр вашого розумного будинку

Тримайте під контролем роботу всіх смарт-пристроїв за допомогою центрального хаба управління Aqara Hub M1S, який є базовим інструментом для управління пристроями екосистеми Aqara. А також сумісний із Apple HomeKit, що дозволяє використовувати пристрої інших виробників. До нього можна підключати інтелектуальні вимикачі, RGB-освітлення, жалюзі, датчики вологості, температури та тиску, сенсори витоку води та багато іншого. Загалом, за допомогою цього хаба ви можете зручно контролювати до 128 інтелектуальних девайсів по всьому будинку. А керувати самим Aqara Hub M1S можна голосом або через застосунок.

Підтримка Zigbee 3.0

Завдяки новітньому протоколу Zigbee 3.0 хаб підтримує всі новітні пристрої Aqara, а також вже існуючі. Нові технології покращують стабільність, сумісність та швидкодію концентратора та контрольованих ним пристроїв, а також фокусуються на локальній автоматизації. При цьому Aqara Hub M1S здатний забезпечити ефективне керування до 128 пристроїв у рамках системи розумного будинку. *

Працює з Apple HomeKit та Aqara Home

Використовуйте свого улюбленого голосового помічника** або екосистему розумного будинку разом з автоматизацією програми Aqara Home (Android та iOS). Цей хаб управління може працювати також як міст HomeKit. Таким чином, більшість пристроїв ZigBee, підключених до Aqara Hub M1S, буде видно в Apple HomeKit. Це дозволяє поєднати функціональність розумних пристроїв з екосистеми Aqara із можливостями техніки Apple. Ви можете легко керувати датчиками Aqara за допомогою Siri на своєму iPhone, iPad, Apple Watch або HomePod. Наприклад, підключіть освітлення до хаба та налаштуйте команди. Тепер вам досить просто сказати: "Сірі, я вдома", і світло ввімкнеться автоматично. І так із будь-яким потрібним вам сценарієм.

Поліпшене підключення до Wi-Fi

Aqara Hub M1S оснащений більш потужною антеною Wi-Fi 2x2 MIMO, яка робить з'єднання швидшим та надійнішим.

Ще й стильне RGB-підсвічування

Крім того, що M1S Gen 2 є концентратором для розумного будинку на основі Zigbee 3.0, він також має вбудоване RGB-підсвічування, що складається з 18 потужних світлодіодів та розсіювача. Його можна використовувати як акцентний або нічний світильник, а яскравість і колір можна налаштовувати. Крім того, у порівнянні з попередніми концентраторами, він має повнофункціональний датчик освітленості, який можна використовувати в автоматизації через Aqara Home.

Надійність та безпека розумного будинку

Цей пристрій заснований на передовій технології ZigBee, яка об'єднує всю вашу домашню електроніку в одну розумну систему. А щоб ви не переживали за свою конфіденційність, хаб забезпечує високий рівень безпеки зв'язку за допомогою сучасних алгоритмів шифрування та аутентифікації.

Вбудований динамік та рингтони, що настроюються

M1S Gen 2 підтримує різні рингтони у форматі MP3, які користувач може завантажувати та встановлювати на свій розсуд для голосових оголошень та використовувати в автоматизації. Наприклад, хаб може говорити: «На добраніч» при запуску відповідного сценарію.

*До концентратора можна підключити до 128 дочірніх пристроїв Aqara Zigbee (потрібні розширювачі, такі як Smart Plug та Wall Switch (з нейтраллю)).

**Підтримуються Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant та інші помічники.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Wi-Fi

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Бездротовий протокол Zigbee 3.0 та WiFi 2,4 ГГц для зв'язку; Підтримує підключення до 128 окремих пристроїв; Голосове керування через помічника Siri, Google Assistant та ін; Можливість управління розумним будинком через додаток Aqara Home у будь-який час та з будь-якого місця; Безпечний зв'язок забезпечується двоточковим шифруванням та елементами аутентифікації для HomeKit; Вбудований динамік; Вбудована RGB-підсвічування; Напруга живлення: 100-240 В~, 50/60 Гц; Робоча температура: -10 ° С ... + 40 ° С; Допустима вологість: 0 - 95% відносної вологості

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

80 х 80 х 41,5 мм

Вага

190 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Контролер керування; Інструкція

Завантаження