Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Питання-відповіді1

IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01)

Код:706372
Очікується
IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01) video preview
IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01) video preview
IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01) фото
IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01) фото
IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01) фото
IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01) фото
IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01) фото
IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-25%
Вигода 900 ₴
cashback iconКешбек 26 ₴
3 599
2 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Повний контроль за вашим будинком

Aqara Camera Hub G2H Pro – чудовий вибір для спостереження за будинком. Ця внутрішня камера надасть вам першокласні кадри з роздільною здатністю Full HD (1920×1080 пікселів) і може захоплювати більше простору завдяки ширококутному об'єктиву з кутом 146°. Вона реагує на рух і звук, працює як вдень, так і вночі, і навіть дозволяє здійснювати виклики завдяки вбудованому мікрофону. А також може виконувати функцію розумного хаба для підключення інших смарт-пристроїв та датчиків для реалізації таких функцій, як домашня охорона, звіти про дані та інтелектуальне керування. Подбайте про безпеку свого будинку з Aqara Camera Hub G2H Pro і будьте спокійні як вдень, так і вночі.

Ширококутний об'єктив та якість 1080p

Завдяки використанню ширококутного об'єктива з роздільною здатністю Full HD записуване зображення відрізняється високою якістю. Об'єктив з охопленням 146°, на відміну від пристроїв зі стандартною фокусною відстанню, дозволить оглядати практично все приміщення. А спеціальне ПЗ дозволяє зменшити ефект «риб’ячого ока».

Відстеження активної області та зони конфіденційності

IP-камера Aqara Camera Hub G2H Pro має датчики звуку та руху та автоматично починає запис при їх активації. Більше того, ця камера дозволяє відстежувати лише вибрану область приміщення. Позначте певну зону кімнати в додатку Aqara Home або HomeKit 1 і, коли камера виявить рух, ви отримаєте відповідне повідомлення на смартфон. Це дозволить зменшити кількість непотрібних вам попереджень. Крім зон активності, що налаштовуються у додатку, G2H Pro дає можливість встановлювати і локальні зони конфіденційності, в яких не буде вестися запис відео. А самі зображення не надсилатимуться на сторонні сервери, такі як Google або Amazon.

Розпізнавання обличь

Використовуючи ресурси вашої бібліотеки iCloud, камера Aqara G2H має можливість розпізнавати обличчя домочадців та повідомляти про їхній прихід додому. 1

Невидимі ІЧ-світлодіоди нічного бачення

Aqara G2H Pro чудово бачить не лише вдень, а й уночі, завдяки чому допомагає захищати вашу власність 24/7. Максимальна відстань нічного бачення складає 20 метрів. При цьому інфрачервоні світлодіоди нічного бачення з довжиною хвилі 940 нм не мають подразнюючого світіння, яке може завадити вашому сну.

Вбудований концентратор Zigbee 3.0

Модель G2H Pro – це не просто камера для спостереження, а ще й додатковий хаб для пристроїв розумного будинку. Завдяки універсальному протоколу Zigbee 3.0 вона дозволяє підключати до 128 датчиків та контролерів Aqara та насолоджуватися домашньою автоматизацією, дистанційним керуванням та підтримкою сторонніх екосистем. Один пристрій – безліч можливостей.

Повна підтримка HomeKit

У цій моделі покращено підтримку програми HomeKit. Крім захищеного відео2 та двостороннього аудіо, камера тепер підтримує всі 4 режими системи безпеки HomeKit, яка також автоматично синхронізується з Aqara Security Guard.

Розширена сумісність

Камера працює з iOS та Android пристроями, а також підтримує різні екосистеми для створення свого розумного будинку, включаючи Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home, IFTTT та інші. Це забезпечує сумісність з більшістю пристроїв та робить її універсальним рішенням для багатьох користувачів.

Обертання на 360° та гнучке розміщення

Основа камери має вбудований сильний магніт, за допомогою якого її можна прикріпити до металевих предметів. Також до комплекту входить залізне настінне кріплення та гвинти. А завдяки можливості вільно повертати камеру, закріпити її можна на будь-якій доступній поверхні – стіні, стільниці або навіть на стелі.

1Для правильної роботи цієї функції потрібна iOS версії 14 або пізнішої.

2Для підтримки HomeKit Secure Video потрібна передплата iCloud, концентратор HomeKit та остання версія iOS/iPad OS/tvOS.

3Деякі функції можуть бути недоступні на момент запуску.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Кількість камер
Максимальна роздільна здатність зйомки
Роздільна здатність камери

2 Мп

Тип матриці

CMOS

Кут огляду

146°

Інфрачервоне підсвічування

Так

Додаткові характеристики

Підтримує протокол ZigBee 3.0; Сумісність із Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home, IFTTT; Відстеження виділеної області приміщення; Нічний погляд на відстані до 20 метрів; Відео зашифровано у форматі H.264; RGB світлодіодний індикатор; Робоча температура: -10 ° C ~ 40 ° C; Робоча вологість: 15% ~ 85% відносної вологості без конденсації; Бездротові протоколи: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 ГГц; Загальна споживана потужність: 5 Вт

Функції та можливості

Датчики

Датчик руху

Розпізнавання облич у кадрі

Датчик звуку

Поворотна камера

Так

Кольорова зйомка

Так

Нічний режим

Так

Можливість використання на вулиці

Ні

Wi-Fi

Так

Живлення

Від мережі

Носій

microSD до 512 Гб

Аудіо

Мікрофон

Так

Динамік зворотного зв'язку

Так

Взаємодія зі смартфоном

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Габарити і вага

Габарити

82,4 х 56,5 х 50,5 мм

Вага

125 г

Колір
Матеріал

Пластик

Комплектація

Aqara Camera Hub G2H Pro; Посібник користувача; Гвинти × 2; Монтажна пластина; Кабель Micro USB; Наклейка × 1

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії IP камера Aqara Camera Hub G2H Pro (CH-C01)