odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Водонагрівач NOVA TEC Direct Dry NT-DD 50

Код:696758
Немає в наявності
Водонагрівач NOVA TEC Direct Dry NT-DD 50 фото
Водонагрівач NOVA TEC Direct Dry NT-DD 50 фото
Водонагрівач NOVA TEC Direct Dry NT-DD 50 фото
Водонагрівач NOVA TEC Direct Dry NT-DD 50 фото
Водонагрівач NOVA TEC Direct Dry NT-DD 50 фото
Водонагрівач NOVA TEC Direct Dry NT-DD 50 фото
cashback iconКешбек 58 ₴
5 836

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

NOVA TEC NT-DD 50

Електричний накопичувальний водонагрівач NOVA TEC NT-DD 50 належить до розряду компактних моделей, що відрізняються високим ступенем безпеки ефективної роботи. Циліндричний настінний бойлер вертикального встановлення являє собою поєднання сучасного дизайну з передовими прогресивними технологіями.

Компактний водонагрівач ідеально підійде для користувачів, яким не потрібні великі запаси гарячої води, і є просто незамінним у випадках, коли вона подається з невеликими перебоями. Об’єм бака місткістю 50 літрів – оптимальний варіант для користування гарячою водою для сім'ї, що складається з 2-3 людей. Це прекрасний варіант для малогабаритних кухонь і ванн, дачного будиночка, готельного номера.

Водонагрівач NOVA TEC NT-DD 50 виконаний у класичному білому кольорі і відмінно впишеться у будь-який інтер'єр. Всередині бак покритий титановою емаллю, яка піддалася термічній обробці при 850 градусах, в результаті чого відбувається з'єднання сталі та емалі на молекулярному рівні. Таке покриття надійно захищає виріб від корозії і відмінно впорається з найжорсткішою водопровідною водою.

Титанова емаль та пінополіуретанова термоізоляція сприяють виникненню ефекту термоса, що дозволяє зберегти високу температуру води максимально довго. Ця особливість дозволяє істотно заощадити на витратах електроенергії.

Магнієвий протектор додатково захистить водонагрівач від можливої корозії, небезпечних агресивних речовин, що знаходяться у водопровідній воді, істотно сповільнить процес виникнення накипу.

Бойлери із серії НОВА ТЕК Direct Dry оснащені двома нагрівальними елементами, які заховані в емальованих трубках. «Сухі ТЕНи» у цій конструкції абсолютно не контактують з водою, завдяки чому її підігрівання проводиться рівномірно і поступово, що значно зменшує утворення накипу. Компактний виріб відрізняється зручністю і простотою керування та експлуатації. Бойлер також оснащений надійним захистом від увімкнення без води. Спеціально розроблена унікальна система АНТИМІКС запобігає змішуванню холодної і нагрітої гарячої води, що перешкоджає виникненню температурних перепадів і підвищує показник її використання.

Нагрівальний елемент італійського виробництва надійно захищений від корозії і пристосований до безперебійного функціонування в наших умовах, навіть при зниженій напрузі і його перепадах.

До головних особливостей водонагрівача НОВА ТЕК NT-DD 50 можна віднести точне регулювання температури гарячої води, функціонування у режимі «повного автомата», антибактеріальний та економічний режими, які можна налаштувати на свій розсуд.

Виробник забезпечує високу якість своєї продукції, на яку надає гарантію з правом обслуговування у спеціалізованих сервісних центрах.

Характеристики

Основні характеристики

Тип водонагрівача
Форма баку
Об'єм баку
Тип ТЕНу
Кількість ТЕНів

2

Потужність

1600 Вт

Максимальна температура нагріву
Час первинного нагріву

120 хв від 15°С до 65°С

Експлуатація

Спосіб установки
Дисплей

Без дисплея

Тип управління
Підведення труб
Захист

Захист від корозії

Додаткова інформація

Два сухих ТЕНа потужністю по 0,8 кВт кожен; Технологія "Антімікс"; Усередині виріб покрито рідкою титановою емаллю, що обумовлює її високу стійкість до корозії і надійний захист від жорсткої водопровідної води

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал баку
Матеріал внутрішнього покриття

Емальована сталь

Габарити (ВхШхГ)

58 x 46,1 x 46,1 см

Висота

58 см

Ширина

46,1 см

Глибина

46,1 см

Вага

17 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера