odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP EliteBook 630 G9 Silver (4D0Q6AV_V2)

Код:723932
Немає в наявності
Ноутбук HP EliteBook 630 G9 Silver (4D0Q6AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G9 Silver (4D0Q6AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G9 Silver (4D0Q6AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G9 Silver (4D0Q6AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G9 Silver (4D0Q6AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G9 Silver (4D0Q6AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G9 Silver (4D0Q6AV_V2) фото
cashback iconКешбек 413 ₴
41 355

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжня легкість у всьому

HP EliteBook 630 G9 – це потужний та безпечний 13-дюймовий бізнес-ноутбук, який дає користувачам необхідні інструменти для роботи практично з будь-якого місця. Завдяки сучасному процесору Intel Core 12-го покоління, швидкому SSD, HD-вебкамері, ємному акумулятору та просунутому програмному забезпеченню цей ПК, який розроблений з урахуванням основних потреб корпоративного бізнесу, забезпечує легку спільну роботу, продуктивність та захист, які необхідні вам, щоб завжди залишатися. на висоті. А його компактні розміри та легка вага дозволяють брати ноутбук із собою усюди. Все це робить EliteBook надійним вибором на кожен день і прекрасним компаньйоном для мобільної роботи.

Потужна начинка

HP EliteBook 630 дев'ятого покоління, оснащений найновішим процесором Intel 12-го покоління, кількома варіантами графіки, швидкою двоканальною пам'яттю SODIMM і швидким твердотілим накопичувачем, забезпечує продуктивну роботу з ранку до самого вечора. Ви можете переглядати ділові листи та шукати інформацію, створювати презентації та навіть редагувати фотографії та відео в таких програмах, як Photoshop та Premiere Pro, читати новини та дивитися відео на популярних платформах. Все, що ви звикли робити кожен день з EliteBook 630, буде виходити ще простіше та швидше.

Куди б вас не закинула робота

Вам важлива мобільність та можливість завжди залишатися на зв'язку навіть межами будинку чи офісу? Тоді цей компактний 13-дюймовий ноутбук припаде вам до душі. Його легкий і тонкий корпус із алюмінію та пластику, вагою всього 1,28 кг, легко поміщається у будь-яку сумку або рюкзак, що дозволяє повсякчас тримати лептоп під рукою. Чіткий Full HD дисплей з високою яскравістю та вражаючим співвідношенням екрану до корпусу забезпечує відмінний огляд у будь-яких умовах. А нова клавіатура забезпечує тиху та чуйну роботу.

Легке спілкування

Для зручного спілкування з сім'єю, друзями, колегами, клієнтами та діловими партнерами ноутбук має вбудовану веб-камеру з роздільною здатністю HD та подвійним масивом мікрофонів. Використовуючи програмні засоби покращення картинки та звуку, вони роблять спілкування онлайн та віддалену роботу ще простішою та комфортнішою.

Відмінний час автономної роботи

Не має значення де ви знаходитесь і чи є поруч розетки. У ноутбуках HP EliteBook 630 G9 використовується акумулятор зі збільшеним терміном служби,1 який здатний забезпечити тривалий час автономної роботи з документами та веб-серфінгу. А підтримка технології швидкої зарядки допоможе швидше повернутися до справ, якщо ви раптом забудете заздалегідь зарядити свій лептоп. Продовжуйте працювати стільки, скільки вам потрібно і там, де вам зручно.

Безпека корпоративного рівня

З цим EliteBook 630 G9 вам не потрібно турбуватися про свою конфіденційність. Це тому, що ви отримуєте ліцензію на програмне забезпечення HP Wolf Security,2 яке захищає ваш ноутбук та інформацію від вірусів та фішингових атак. А технологія HP Sure Sense, яка використовує штучний інтелект з глибоким навчанням, забезпечить винятковий захист від передових шкідливих програм та різного шкідливого програмного забезпечення, яке дуже швидко розвивається.

1Термін автономної роботи залежить від різних факторів, включаючи конкретну модель, конфігурацію, запущені програми, функції, швидкість використання, бездротове з'єднання та налаштування керування живленням.

2Для HP Wolf Security for Business потрібна ОС Windows 10 або пізніша версія, вона включає різні функції безпеки HP і доступна на продуктах HP Pro, Elite, Workstation та RPOS.

3Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

4Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

2 х USB 3.1 Type-А

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Стереодинаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Active SmartCard

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,28 кг

Ширина

30,69 см

Довжина

20,84 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація