Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker (Silver) 739617-2310

Код:682084
Очікується
Акустична система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker (Silver) 739617-2310 video preview
Акустична система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker (Silver) 739617-2310 фото
Акустична система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker (Silver) 739617-2310 фото
Акустична система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker (Silver) 739617-2310 фото
Акустична система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker (Silver) 739617-2310 фото
Акустична система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker (Silver) 739617-2310 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 117 ₴
11 760

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акустическая система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker

Зустрічайте нову акустичну систему SoundLink Revolve+ - кращу в своєму класі серед портативних систем, що працюють по бездротовому протоколу Bluetooth від BOSE. Система створює дисперсію звуку на 360° і забезпечує рівномірне звукове поле. Поставте її в центрі кімнати, і ви переконаєтеся, що всі навколо будуть чути її звучання однаково класно. Або ж, розташувавши її біля стіни, звук через відображення також наповнить всю кімнату, занурюючи вас в світ улюбленої музики. Завдяки ж ручці, що складається, вам легко буде взяти її з собою і улюблена музика буде завжди під рукою.

Дивно гучна, на подив маленька

Габарити системи оманливі. Розміром з келих корпус просто напханий технологіями, прихованими від вашого ока. Високопродуктивний динамік, технологія здвоєних пасивних радіаторів, всенаправленний акустичний дефлектор ... Все це разом означає, що ви отримаєте природне звучання ... а ще у вас будуть реальні мурашки по шкірі від звуку.

Танцюйте навіть під дощем

Не бійтеся потрапити під невеликий дощик. Ваша нова система також не боїться промокнути. Водовідштовхуюча конструкція системи дозволяє захистити її від бризок води біля басейну або від дощику, що мрячить.

Протиударний дизайн

Ніхто не ідеальний. Та й з цією системою це ні до чого. Не варто переживати, якщо ви випадково перекинете або звалите її на підлогу, придавите в рюкзаку або щось в цьому роді. Верх і низ системи виготовлені з м'якої гуми, яка пом'якшить удар при падінні колонки.

Тільки звук без єдиного шва

Система виглядає, як литий об'єкт. Немає ніяких видимих ​​сполучних швів. Навіть гриль має форму цільного конуса. Досконалість дизайну досягнуто завдяки методу одноразового тиснення корпусу з легко-сплавних матеріалів.

Схопив і пішов

Зручна, обшита тканиною ручка дозволить вам швидко схопити систему і перенести в потрібне місце. Ручка досить міцна і здатна витримати систему, скажімо підвішену на кермо велосипеда. М'які прогумовані кнопки управління на топі системи тактильні на дотик і забезпечують інтерактивне управління.

Потужний заряд енергії

Портативна Bluetooth® система потребує потужного заряду від акумулятора. У цієї системі такий є. Літій-іонна батарея забезпечує до 16 годин відтворення: вистачить на цілий день. Звичайно ж, є системи, які можуть і довше грати, але без компромісу в звучанні. Система ж SoundLink® Revolve+ забезпечить вам першокласне звучання з глибоким соковитим басом від початку і до повного розряду акумулятора.

Більше можливостей з фірмовим додатко

Ми хочемо отримувати максимум функціоналу від нашої портативної системи. Тому, в компанії Bose розробили спеціальний, безкоштовний додаток, що дозволяє максимально полегшити процес перемикання з одного пристрою на інший.

Додаток Bose Connect відкриває для вас більше функціоналу, дає доступ до корисних підказок щодо використання системи і навіть дозволяє персоналізувати ваші налаштування. З його допомогою ви зможете також легко об'єднати два пікера в стерео пару або включити їх в режим вечірки. Більш того, додаток забезпечує вашу систему необхідними оновленнями ПЗ. Спробуйте самі і ви переконаєтеся, наскільки інтуїтивним і простим буде користування вашою системою - відчуйте різницю.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

1,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

Micro-USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Тип акумулятора

Li-Ion

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

184 х 105 x 105 мм

Вага

0,9 кг

Комплектація

Зарядний пристрій; USB кабель; Акустична система SoundLink Revolve+; Вилки-адаптери

Особливості

Гучний зв'язок (спікерфон); Кріплення на штатив; Голосові підказки; Управління голосом; Елементи керування: активація голосового помічника, прийом/завершення дзвінка, регулювання гучності, керування відтворенням (Play/Pause); Ручка для перенесення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Акустична система Bose SoundLink Revolve Plus Bluetooth Speaker (Silver) 739617-2310