Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Technics SC-C70MK2EEK

Код:704032
Очікується
Акустична система Technics SC-C70MK2EEK фото
Акустична система Technics SC-C70MK2EEK фото
Акустична система Technics SC-C70MK2EEK фото
Акустична система Technics SC-C70MK2EEK фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Колір
Black фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сучасні блоки колонок та акустична лінза

Основні характеристики восьмисантиметрового блоку вуфера значно покращені внаслідок різних удосконалень, таких як зниження ваги звукової котушки, збільшення повітряного потоку та підвищення жорсткості діафрагми. Вуфер забезпечує чудові характеристики та чіткість, щоб звучання середніх та високих частот було приємним для слуху. Двосантиметровий купольний ВЧ динамік високої роздільної здатності оснащений полегшеною оксамитовою діафрагмою для забезпечення гарного та довгого звучання. Крім того, акустична лінза оптимізована для нової форми твітера та розширює діапазон відтворення звуку.

Три підсилювачі JENO Engine

Для точного відтворення високих та низьких частот у конфігурації 3.1 система оснащена трьома цифровими підсилювачами JENO Engine. Ці підсилювачі відрізняються високою потужністю обробки та точним балансом лівого та правого каналів та сабвуфера, а функція Space Tune оптимізує якість звуку залежно від розташування аудіосистеми.

<

Space Tune™

Аудіосистема SC-C70MK2 має функцію Space Tune™ Auto для досягнення оптимально збалансованого звуку лише одним натисканням кнопки. Ця функція вимірює пробні сигнали, що реєструються мікрофоном, вбудованим у SC-C70MK2, для аналізу відстані до стін та умов відображення. Потім звукове поле автоматично оптимізується. Крім того, функція Space Tune™ включає 3 режими («Відкритий простір», «Біля стіни» та «В кутку»), що полегшують налаштування, і використовує додаток Technics Audio Center, щоб точно налаштувати якість звуку залежно від розташування слухача.

Точне налаштування за допомогою додатка Technics Audio Center (з пристроєм на базі iOS)

Програма вимірює та компенсує частотні характеристики.

Режим «мультирум»

Завдяки кільком вбудованим динамікам Chromecast різні музичні потокові сервіси можна відтворювати в декількох кімнатах або у різних кімнатах можна слухати різну музику*.

Крім того, якщо ви використовуєте додаток Technics Audio Center і у вас є ще один додаток, сумісний з пристроями Technics, у режимі «мультирум» ви зможете слухати інше джерело музики, наприклад, Bluetooth, AUX, Optical input, USB, Інтернет-радіо, а також сумісні з OTTAVA™ f SC-C70MK2 музичні потокові сервіси.

*Потрібен додаток Google Home.

*Требуется приложение Google Home..

Широкий набір джерел відтворення

Завдяки вбудованій підтримці плеєра Chromecast ця модель відтворює не лише CD-диски та радіо, а й різні музичні потокові сервіси. Забезпечено трансляцію з сервісів Spotify Connect, Deezer та інтернет-радіо. Також доступні AirPlay 2, відтворення через Bluetooth, Wi-Fi, мережу, з USB-носія і через аналоговий/цифровий вхід, що дозволить вам насолоджуватися різними джерелами звуку з одного пристрою. Користувацький інтерфейс нашого додатка Technics Audio Center для смартфонів iOS/Android був перероблений і тепер користуватися ним стало набагато простіше.

Функція "Вибране"

На головному пристрої можна встановити до 9 наборів налаштувань, таких як улюблені інтернет-радіостанції, плейлист DEEZER та композиції з USB-носія. Це дозволяє слухати улюблену музику, не запускаючи програму.

Покращений функціональний дизайн

Нова модель успадкувала елегантний дизайн попередньої моделі C70, але забезпечує ще вищу якість звуку та вдосконалені функції. У корпусі C70MK2 темно-срібного кольору пристрій виглядає ще стильніше та вишуканіше. З іншого боку, з'явився варіант повністю чорного корпусу. Чим більше ви слухатимете музику, тим більше задоволення отримаєте від повного занурення в неї.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

3,1

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо

AUX

Bluetooth

CD

CD-R/CD-RW (CD-DA, диски, записані та завершені на записувальних пристроях)

USB

Wi-Fi

Сумарна потужність

Функції

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Так

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

Ethernet

Оптичний вхід

USB-A

Вихід на навушники 3,5 мм

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

143 x 450 x 280 мм

Вага

8 кг

Комплектація

Пульт дистанційного управління; Кабель живлення; Внутрішня антена DAB; Батареї для пульта дистанційного керування

Особливості

Підсилювач JENO Engine (усунення спотворень та оптимізація формування шуму); Технологія калібрування фази залежно від навантаження (без функції калібрування); Space Tune; Подвійний контур електроживлення; функція Re-master; Подвійний контур електроживлення; Оптимально вмикається контур електроживлення; Функція Re-master для CD-дисків з високою роздільною здатністю; Акустична лінза та вентиляційні грати; Подвійний фазоінверторний порт; Фронтальна колонка: 30 Вт + 30 Вт (1 кГц, коеф. нелін. позов. 1,0%, 6 Ом, 20 кГц ФНЧ), Сабвуфер: 40 Вт (70 Гц, коеф. нелін. позов. 1,0%, 4 Ом, 20 кГц ФНЧ); Вуфер: конічний, 8 см 2 шт. / Твіттер: купольний, 2 см 2 шт. / Сабвуфер: конічний, 12 см; Вбудована підтримка Chromecast; Працює з Google Assistant; AirPlay 2; TIDAL / Spotify; Тюнер: DAB/DAB+/FM; Потужність: 45 Вт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера