Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Саундбар Philips (B95/10)

Код:704914
Очікується
Саундбар Philips (B95/10) фото
Саундбар Philips (B95/10) фото
Саундбар Philips (B95/10) фото
Саундбар Philips (B95/10) фото
Саундбар Philips (B95/10) фото
Саундбар Philips (B95/10) фото
Саундбар Philips (B95/10) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 499 ₴
49 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дивовижне звучання кожної драми або пісні

Насолоджуйтеся фільмами та музикою, як ніколи раніше. Цей саундбар Fidelio із бездротовим сабвуфером подарує нові рівні деталей кожній сцені та звуковій доріжці. Крім того, цей саундбар можна легко додати до багатокімнатної аудіосистеми.

Працює з улюбленими голосовими помічниками зі штучним інтелектом

Попросіть пристрої, сумісні з Alexa, або будь-який гучномовець, який працює з Google Помічником, відтворити музику через саундбар. Надаєте перевагу Siri? Цей саунбар працює з Apple AirPlay 2, тому його можна також попросити. Збільшуйте або зменшуйте гучність музики. Пропускайте доріжки. Усе повністю в режимі «вільні руки».

Легко. Від кіновечора до музики

Завдяки саундбару Philips Fidelio ніщо не стоїть між вами й моментом. Навіть якщо це легке перемикання між усіма улюбленими джерелами або підключення до гучномовців в інших кімнатах. Низький профіль для легкого встановлення. Просто розпакуйте, підключіть і насолоджуйтеся.

Philips Fidelio. Вражаючий звук із насиченими, глибокими басами

Цей саундбар створює захоплюючий звук. 5.1.2-канальний звук наповнює будь-яку кімнату насиченими, глибокими звуковими доріжками, вражаючими ефектами та блискучими діалогами. Бездротовий сабвуфер додає ефекту кожному вибуху та ритму.

Dolby Atmos та Dolby Surround. Отримайте більше задоволення

Отримайте абсолютне задоволення від Dolby Atmos разом із цими направленими вгору гучномовцями саундбара. Ваші улюблені фільми та шоу звучатимуть захоплююче реалістично, оскільки звук лунає над вами і навколо вас. Якщо ви переглядає інший контент, ніж Atmos, саундбар перемикається на Dolby Surround.

IMAX Enhanced. Захоплююче аудіо

Цей потужний саундбар має сертифікат IMAX Enhanced, а це означає, що він може створювати аудіо, яке дійсно переносить вас у інший світ. Сабвуфер потужністю 240 Вт виглядає чудово, а сам саундбар має низький профіль для простого встановлення.

Play-Fi. Від аудіо в режимі Multi-Room до об’ємного звуку

Легка сумісність з Play-Fi зробить цей саундбар зіркою налаштування Multi-Room. Можна синхронізувати гучномовці, сумісні з Play-Fi, для відтворення аудіо в режимі Multi-Room і навіть створити справжню систему об’ємного звуку – усе через додаток Philips Sound або додаток Play-Fi.

Легке підключення до улюблених джерел

Spotify Connect дозволяє виконувати потокову передачу музики найбільш якісного сигналу Spotify через Wi-Fi. Можна також виконувати потокову передачу списків відтворення високої якості з мобільного пристрою через Apple AirPlay 2 або Bluetooth. Для фільмів та ігор надходження сигналу 4K дозволяє підключити джерела відео 4K HDR без втрати роздільності здатності.

HDMI eARC. Насолоджуйтеся форматами аудіо Dolby Atmos та DTS:X

Нічого не втрачайте від міксу, занурившись у драму. Цей саундбар сумісний із HDMI eARC, високошвидкісним з’єднанням, що дозволяє відчути повний ефект удосконалених аудіоформатів, таких як Dolby Atmos та DTS:X. Саундбар має також два входи HDMI.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

5,1,2

Матеріал корпуса
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність

Функції

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Інтерфейси

AUX

HDMI

Оптичний вхід

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

Основний пристрій: 120 х 1049 х 55,6 мм; Сабвуфер: 230 x 400 x 407 мм

Комплектація

Пульт дистанційного керування (з батарейкою); Шнур живлення; Короткий посібник користувача; Гарантійний талон (дійства у всьому світі)

Особливості

Звукова система: Dolby Atmos, DTS: X, IMAX Enhanced; Поліпшення звуку: Фільм, Музика, Голос, Спорт, Користувацька; Вихідна потужність аудіосистем: МАКС. 808 ВТ / 410ВТ СЕРЕДНЕКВАДР. (1% КНІ); Покращення відео: Підтримка відео 4K, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG; Параметри живлення основного пристрою: 220-240 В перем. струму, 50/60 Гц; Енергоспоживання основного пристрою в режимі очікування: <0,5 Вт; Живлення сабвуфера: 220-240 В перем. струму, 50/60 Гц; Енергоспоживання сабвуфера в режимі очікування: <0,5 Вт; Spotify Connect; Мультирум-система із DTS Play-Fi

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Саундбар Philips (B95/10)