Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер занурювальний GRAEF HB502EU

Код:724027
Є в наявності
Блендер занурювальний GRAEF HB502EU фото
Блендер занурювальний GRAEF HB502EU фото
Блендер занурювальний GRAEF HB502EU фото
Блендер занурювальний GRAEF HB502EU фото
Блендер занурювальний GRAEF HB502EU фото
Блендер занурювальний GRAEF HB502EU фото
Блендер занурювальний GRAEF HB502EU фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 40 ₴
4 099
Колір
Black & Grey фото
Gray & White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Практична допомога на кухні

Ручний блендер Graef HB502EU – це невеликий та зручний універсал для будь-якої кухні. Він ідеально та плавно приготує ваш улюблений смузі і без особливих зусиль допоможе зробити пюре, подрібнити зелень або горіхи. У компактному ергономічному корпусі знаходиться надійний та ефективний двигун потужністю 800 Вт, який надає виняткову потужність гострим ножам. А плавне 5-ступінчасте регулювання швидкості та режим Турбо допомагає налаштувати роботу блендера на свій розсуд і завжди отримувати потрібні результати. Разом із численними аксесуарами це робить ручний блендер Graef простим у використанні та багатофункціональним пристроєм, який стане незамінним помічником на кожен день.

Особливості:

  • Простий у використанні ручний блендер із високоякісним пластиковим корпусом
  • Потужний високошвидкісний двигун 800 Вт, до 13 000 об/хв.
  • Блендер з 4 лезами з нержавіючої сталі та функцією захисту від бризок
  • П'ятиступінчасте регулювання швидкості та режим Турбо
  • У комплекті 3 аксесуари, які можна мити в посудомийній машині: пластикова склянка на 700 мл, що не містить BPA, вінчик, подрібнювач

Справжній універсал

Чи це приготування крем-супів, чи молочних коктейлів, ягідних смузі, збивання вершків, плавне перемішування рідкого тіста або, наприклад, приготування домашнього майонезу – ручний блендер Graef HB 502EU легко впорається з усім. З ним ви зможете готувати ще більше смачних і корисних страв, водночас спрощуючи для себе весь процес приготування.

Висока продуктивність

Завдяки потужному двигуну потужністю 800 Вт зі швидкістю обертання до 13 000 об/хв пристрій легко подрібнює і перемішує будь-які інгредієнти. Тому ви можете готувати ще швидше та витрачати менше сил на обробку інгредієнтів для улюблених страв.

Міцна та надійна металева насадка

Знімна ніжка блендера з чотирма лезами з нержавіючої сталі та функцією захисту від бризок повністю виготовлена з нержавіючої сталі. Це забезпечує високу ефективність у роботі, можливість обробляти навіть гарячі страви, справжню довговічність, а також швидке та легке очищення після приготування.

Безступінчасте регулювання швидкості

Ви можете зручно та швидко регулювати швидкість блендера за допомогою диска керування у верхній частині приладу. Усього доступно 5 різних швидкостей, які дозволять обробляти різні продукти на найбільш оптимальному для них режимі, без розбризкування та інших неприємностей.

Турбо режим

Бажаєте ще більше потужності? Легко. Просто натисніть кнопку «Турбо» (кнопка II) на блендері, щоб миттєво збільшити його потужність до 13 000 об/хв. Завдяки роботі пристрою на максимальній швидкості ви зможете ефективно подрібнити тверді інгредієнти або швидше позбутися грудочок.

Аксесуари у комплекті

Пристрій зобов'язаний своєю універсальністю аксесуарам, таким як вінчик для збивання або подрібнювач для сиру, трав та горіхів. Вони дозволять вам виконувати ще більше процесів та легко експериментувати з рецептами. При цьому, контейнери, що входять до комплекту приладдя (мірна склянка і контейнер для подрібнювача), ніж подрібнювача і вінчик з нержавіючої сталі можна мити в посудомийній машині.

Якість без компромісів

Компанія Graef GmbH & Co. KG, заснована в 1920 році в Німеччині, є одним із провідних виробників надійної та різноманітної кухонної техніки. Продукція GRAEF не тільки технічно досконала, надзвичайно надійна та пропонує найкращу зручність для користувача, а й вражає першокласним дизайном. Вона також завжди відрізнялася безкомпромісною якістю та абсолютною точністю німецького виробництва. Все для того, щоб клієнти могли насолоджуватися приладами, які миттєво привертають увагу на кожній кухні і незмінно можуть стати класикою завтрашнього дня!

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

5

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,5 л

Програми та функції

Турборежим

Захист від бризок

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

До 13 000 об/хв; Блендер із 4 лезами з нержавіючої сталі; П'ятиступінчасте регулювання швидкості з регулюванням клацань

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Нержавіюча сталь

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

1,47 кг

Вага в упаковці

1,8 кг

Габарити (ВхШхГ)

40,2 х 5,5 х 6,5 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

25,5 x 15,5 x 26 см

Комплектація

Пластиковий контейнер, 700 мл (без бісфенолу); Віночок; Подрібнювач

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера