Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Захисний комплект Premium Set для iPhone 12/12 Pro

Код:697748
Є в наявності
Захисний комплект Premium Set для iPhone 12/12 Pro фото
Захисний комплект Premium Set для iPhone 12/12 Pro фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комплексний захист

Навіть найакуратніші власники смартфонів не застраховані від випадковостей. Тому буде не зайвим захистити свій гаджет заздалегідь, щоб не переживати, що падіння зі столу або падіння предмета можуть пошкодити ваш телефон. І набір, що складається з міцного загартованого скла та чохла, стане найбільш практичним вибором. Він захищає смартфон з усіх боків, продовжує його термін служби і зберігає у первозданному вигляді надовго. Вирішіть всі проблеми одним махом!

 

Надійність. Простота встановлення. Практичність

Вільно користуйтеся своїм смартфоном кожен день, не турбуючись через дрібниці. Цей комплект вирішує всі основні завдання щодо захисту гаджета, а також має низку переваг:

  • Міцний чохол оберігає корпус від контакту з іншими предметами в сумці або рюкзаку, амортизує невеликі удари та пом'якшує падіння.
  • Чохол ніяк не обмежує функціональність смартфона, залишаючи доступ до всіх портів та роз'ємів.
  • Загартоване скло  з заокругленими краями відрізняється високою стійкістю до подряпин та сколів, не впливає на чутливість і передавання кольорів дисплея.
  • Екран легко очищується завдяки спеціальному олеофобному покриттю, яке не дає слідам від пальців залишатися на поверхні скла.
  • Завдяки нанесенню клею на всю поверхню скла, встановлювати його набагато простіше, ніж плівку, а триматися воно буде довго.
 

Комплектація

  • Захисне скло
  • Прозорий силіконовий чохол
  • Матова та глянцева плівка на задню поверхню
  • Скло для захисту камери

Характеристики

Загальні характеристики

Сумісність

Бренд смартфона
Модель смартфона

Додаткова інформація

Матеріал
Колір
Особливості

Міцний чохол оберігає корпус від контакту з іншими предметами в сумці або рюкзаку, амортизує невеликі удари та пом'якшує падіння; Чохол ніяк не обмежує функціональність смартфона, залишаючи доступ до всіх портів та роз'ємів; Загартоване скло із округленими краями відрізняється високою стійкістю до подряпин та сколів, не впливає на чутливість та кольоропередачу дисплея; Екран легко очищається за рахунок спеціального олеофобного покриття, яке не дає слідам від пальців залишатись на поверхні скла; Завдяки нанесенню клею на всю поверхню скла встановлювати його набагато простіше, ніж плівку, а триматися воно буде довго; У комплекті захисне скло, прозорий чохол, матова та глянсова плівка на задню частину, скло для захисту камери.

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Захисний комплект Premium Set для iPhone 12/12 Pro