Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

PocketBook 743G InkPad 4 (Stundust Silver)

Код:725942
Є в наявності
PocketBook 743G InkPad 4 (Stundust Silver) фото
PocketBook 743G InkPad 4 (Stundust Silver) фото
PocketBook 743G InkPad 4 (Stundust Silver) фото
PocketBook 743G InkPad 4 (Stundust Silver) фото
PocketBook 743G InkPad 4 (Stundust Silver) фото
PocketBook 743G InkPad 4 (Stundust Silver) фото
PocketBook 743G InkPad 4 (Stundust Silver) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 124 ₴
12 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

PocketBook InkPad 4 – світовий бестселер з новими можливостями

Новий рідер PocketBook InkPad 4 оснащений 7,8-дюймовим екраном із новітньою технологією E Ink Carta™ 1200 покоління, вбудованим динаміком, Bluetooth® та захистом від води класу IPX8. А також включає адаптивне підсвічування SMARTlight, підтримку аудіокниг і функцію перетворення тексту в мову. Тому з цим рідером ви зможете насолоджуватися не лише читанням на великому екрані, а й музикою та аудіокнигами як у навушниках, так і через вбудований динамік. Завдяки новому сучасному дизайну PocketBook InkPad 4 став компактним, ідеально ергономічним та стильним. Більше того, незважаючи на великий екран, пристрій важить лише 265 грам, що робить його однаково зручним як для спокійного читання, так і для читання на ходу. Це відмінний вибір для всіх, хто не уявляє свій день без гарної книги та любить пізнавати нове.

Екран E Ink Carta™ 1200 – ще зручніший для очей

PocketBook InkPad 4 оснащений найновішим 7,8-дюймовим екраном E Ink Carta™ 1200 з роздільною здатністю 1404 × 1872 і щільністю 300 пікселів на дюйм. Завдяки цій новій технології контрастність електронної сторінки збільшилася на 15%, а час відгуку електронного чорнила збільшився на 20%. Нова електронна книга також виділяється розміром екрана, максимально наближеним до стандартної друкованої книги. Це робить його зручним для читання будь-якого контенту: від звичайної художньої літератури до професійної літератури, журналів і навіть коміксів.

Розумне підсвічування SMARTlight

Завдяки функції SMARTlight, користувачі можуть насолоджуватися безпечним читанням при будь-якому освітленні. Адаптивне підсвічування дозволяє регулювати не лише яскравість екрану, але й колірну температуру, вибираючи теплий або холодний тон. М'яке світло від SMARTlight дозволяє комфортно читати навіть у темряві, при цьому екран електронної книги залишається приємним для очей.

Підтримка 21 книжкового та 4 графічних форматів без конвертації

З PocketBook InkPad 4 вам не доведеться перейматися сумісністю ваших файлів та рідера. Ця електронна книга може працювати з усіма популярними форматами електронних документів, включаючи DOC, PDF, FB2, EPUB, MOBI, HTML та багатьма іншими. І навіть здатна відкривати комікси в CBR та CBZ або скани у DJVU. Залиште конвертери в минулому і просто відкривайте все, що вам потрібно з InkPad 4.

Вбудований динамік для комфортного прослуховування

InkPad 4 від PocketBook підтримує 6 аудіоформатів та має вбудований динамік. Це забезпечує новий рівень свободи для всіх шанувальників аудіокниг, оскільки вони можуть прослухати будь-який аудіофайл безпосередньо на електронній книзі без будь-яких інших пристроїв. А за допомогою Bluetooth електронну книгу завжди можна підключити до бездротових навушників, колонок та інших аудіосистем, щоб насолоджуватися аудіокнигою у будь-якому зручному для вас форматі.

Озвучить текст для вас

На особливу увагу заслуговує також функція Text-to-Speech, яка перетворює електронну книгу на справжнього оповідача. Всього два кліки і PocketBook InkPad 4 прочитає вголос будь-який текстовий файл природним голосом однією з 26 доступних мов.1 Іншими словами, користувачі можуть швидко перетворити будь-який звичайний текст на справжню аудіокнигу.

Водонепроникність IPX8 та захист від подряпин

PocketBook InkPad 4 захищений від шкідливого впливу води за стандартом IPX8. Електронна книга витримує занурення у прісну воду на глибину до 2 метрів терміном до 60 хвилин. Також екран пристрою отримав покращений захист від подряпин, що стане чудовою новиною для користувачів, котрі люблять читати на ходу. Водонепроникність та додатковий захист екрана додадуть читачам ще більше впевненості в безпеці пристрою та дозволять насолоджуватися улюбленою книгою у будь-якому місці.

До місяця автономної роботи

Читайте захоплюючі романи до пізньої ночі, переглядайте посібники протягом дня або відпочивайте за гортанням свіжого випуску улюбленого коміксу. З InkPad 4 можна робити все, що завгодно, не звертаючи уваги на час. Акумулятор на 2000 мАг готовий забезпечити вам до одного місяця активного читання без підзарядки.2 Тому ви зможете проводити свій час з користю і відпочивати ще довше.

Інші особливості PocketBook InkPad 4:

  • 32 Гб вбудованої пам'яті3 – достатньо місця, щоб зібрати величезну бібліотеку, яка завжди під рукою
  • Двоядерний процесор — для плавного перегортання сторінок та швидкої роботи електронної книги
  • Wi-Fi та хмарний сервіс — для синхронізації з іншими пристроями та зручного керування бібліотекою
  • Автоматичний поворот екрана – електронна книга автоматично змінює орієнтацію екрана для додаткової зручності читання
  • Велика кількість словників – 11 встановлених мовних комбінацій та 42 комбінації, доступні для безкоштовного скачування
  • Легкий та компактний – незважаючи на великий екран, електронна книга важить всього 265 г, а її розміри становлять 134×189,5×7,95 мм.

1За замовчуванням використовується англійська мова. Інші 25 мов можна безкоштовно завантажити на офіційному сайті виробника електронної книги.

2Фактичний час роботи від батареї може змінюватись в залежності від режиму використання та вибраних налаштувань.

3Реальний обсяг вбудованої пам'яті, доступної для користувача, може змінюватись в залежності від версії програмного забезпечення та кількості встановлених програм.

Характеристики

Характеристики дисплея

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Щільність екрану
Кількість градацій сірого

16

Кольоровий дисплей

Ні

Сенсорний дисплей

Так

Програмне забезпечення

Підтримка форматів тексту

ACSM

CBR

CBZ

CHM

DJVU

DOC

DOCX

EPUB

EPUB DRM

FB2

FB2.ZIP

AZW3

AZW

HTM

HTML

MOBI

PDF

PDF DRM

PRC

RTF

TXT

Підтримка форматів зображень

BMP

JPG

PNG

TIFF

Підтримка форматів аудіо

MP3

M4B

OGG

M4A

OGG.ZIP

MP3.ZIP

Web-браузер

Так

Eксплуатація

FM-тюнер

Ні

QWERTY-клавіатура

Ні

Автоматичний поворот екрану

Ні

Вбудована підсвітка

Так

Диктофон

Ні

Кнопки гортання

Так

Пиловологозахищений корпус

IPX8

Пам'ять і швидкодія

Максимальний об'єм карти пам'яті

Ні

Об'єм вбудованої пам'яті
Об'єм оперативної пам'яті

1 Гб

Підключення

3G

Ні

Bluetooth

Так

Wi-Fi

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Через адаптер 3,5 мм

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність аккумулятора

Габарити

Вага

265 г

Товщина

7,95 мм

Довжина

189,5 мм

Ширина

134 мм

Колір моделі

Додаткова інформація

Комплектація

Електронна книга; Кабель USB; Інструкція

Особливості

G-сенсор; Датчик обкладинки; USB-вихід (type-C); Підтримка OTG; Платформа: Linux 3.10.65

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків