Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск Ghost of Tsushima Director's Cut (Blu-Ray) для PS4

Код:693118
Немає в наявності
Диск Ghost of Tsushima Director's Cut (Blu-Ray) для PS4 video preview
Диск Ghost of Tsushima Director's Cut (Blu-Ray) для PS4 фото
Диск Ghost of Tsushima Director's Cut (Blu-Ray) для PS4 фото
-43%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 12 ₴
1 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Дата релізу: 20 серпня 2021 року

 

Бонуси за передзамовлення:

  • Цифровий міні саундтрек з двома бонусними треками;
  • 11 цифрових ілюстрацій

Насувається великий шторм. Режисерська версія — це максимально повний варіант гри «Привид Цусіми»

У грі від Sucker Punch Productions та PlayStation Studios для PS5 і PS4 на вас чекає пригода у відкритому світі серед чудових пейзажів Цусіми.

Вам доведеться відкинути правила і своїм шляхом прийти до перемоги над загарбниками. Рубайте супротивників катаною, вражайте здалеку з лука, збивайте з пантелику, нападайте із засідки. Познайомтеся з новою історією, дія якої розгортається на острові Ікі.

Режисерська версія включає нові і всі вже видані додаткові матеріали. Її склад:

  • Повна версія гри.
  • Доповнення «Острів Ікі»: нова історія, міні-ігри, вороги та багато іншого.*
  • Режим спільної мережевої гри «Легенди».**
  • Цифровий міні-артбук.
  • 1 очко техніки.
  • Оберіг «Милість Хатімана»*.
  • Косметичний набір «Герой Цусіми»: золота маска, набір мечника, кінь, сідло.*
  • Коментарі розробників: Співробітники креативного відділу та фахівець з історії Японії обговорюють світ Ghost of Tsushima у зіставленні з реальними подіями, на яких заснована гра.

Давня краса Цусіми не тьмяніє навіть під час війни

Крім битв, на вас чекає небачена подорож феодальною Японією. Гра являє собою пригоду у відкритому світі. Досліджуючи острів, ви милуватиметеся витонченою красою природи і старовинної архітектури, зустрічатимете на шляху колоритних персонажів.

Пейзажі острова ретельно опрацьовані і вразять вас своєю різноманітністю: ви побачите безкраї поля, села і відокремлені святилища, праліси і суворі гори. Знайдіть внутрішню гармонію, допомагаючи тим, хто стріне вас у ваших мандрах.

Явлення Примари

З самого дитинства Дзіна виховували у самурайських традиціях. Коли монголи розгромили військо самураїв, колишній світ Дзіна був зруйнований. Тепер герою належить зробити найскладніший вибір у своєму житті. Слідувати самурайським звичаям і битися без найменшої надії на перемогу – чи залишити цей шлях і захищати рідний острів і свій народ за всяку ціну?

Щоб відвоювати Цусіму, Дзіну знадобиться допомога старих друзів і несподіваних союзників. Він має відступити від традицій і винайти нові способи ведення війни, борючись за те, що залишилося від рідних земель.

Бруд, кров та сталь

Монголи — досвідчений і непередбачуваний супротивник зі значним арсеналом зброї. Щоб здолати такого ворога, вам доведеться задіяти старі вміння Дзіна і опанувати нові прийоми — тільки так можна врятувати острів і захистити жителів Цусіми.

Нехай катана стане вам вірною подругою: приміряйте на себе роль справжнього самурая і вражайте ворога наповал. Опануйте стрільбу з лука, щоб позбавлятися від ворогів, не підпускаючи їх близько. Потрібні скритність і хитрість, щоб збити противника з пантелику і напасти несподівано.

Цусіма у нашій грі — ідеальне середовище для експериментів в бою. Різноманіття ландшафту і технік ведення бою дозволяє вам комбінувати різні навички, зброю і прийоми, щоб відшукати оптимальне поєднання. У міру розвитку сюжету спритність та винахідливість стануть вашою головною зброєю.

«Привид Цусіми» — персонажі

Познайомтеся з деякими персонажами, які зустрінуться вам на шляху.

Дзін Сакай

На початку подій гри Дзін — істинний самурай, але з часом йому доведеться опанувати вміння і прийоми, які суперечать самурайським традиціям, і викувати з себе нову особистість — Примару. Граючи, ви будете більше дізнаватися про Дзіна, які небезпеки загрожують йому, про союзників, які стануть йому допомагати, і про те, від чого йому доведеться відмовитися на шляху до перемоги над загарбниками.

Сімура

Сімура — дзіто (намісник сьоґун) на Цусімі. Цей славний самурай доводиться Дзіну дядьком — а насправді замінив йому батька. Сімура прищеплював Дзіну традиції самураїв з раннього дитинства. Його все сильніше турбують вчинки Дзіна, що відкинув вчення і став Примарою.

Хотун-хан

Хан очолює армію монгольських завойовників. Це безжальний і хитрий ворог. Він використовує все, що йому відомо про самураїв, щоб знищити їх. Зіткнувшись з цим жорстоким, невблаганним противником, Дзін швидко зрозуміє, як небезпечно його недооцінювати.

Ghost of Tsushima: Легенди

«Привид Цусіми: Легенди» — це новий режим мережевої* гри, в основу якого лягла японська міфологія та народні казки. На вас чекають сюжетні завдання для двох гравців і бої на виживання, де вам належить вчотирьох долати хвилі атакуючих супротивників. Проходити можна з друзями — чи супутниками, яких підбере вам сама гра. Вам доступні чотири класи персонажів: самурай, мисливець, ронін та вбивця. Режим Ghost of Tsushima: Legends доступний безкоштовно для гравців з базовою версією «Примари Цусіми».

*Ігрові предмети стають доступні у міру проходження.

**Для мережевої гри потрібна підписка PlayStation®Plus. PlayStation Plus — це підписка з періодичною оплатою за продовження, яка списується автоматично до скасування. Діють вікові обмеження.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

18+

Платформа
Додаткова інформація

Мова: російська, англійська

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

Sucker Punch

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера