Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Питання-відповіді1

Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4

Код:636704
Очікується
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 video preview
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 video preview
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 фото
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 фото
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 фото
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 фото
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 фото
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 фото
Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-17%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
1 199
999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

NFS PAYBACK 2018 

Відкрийте для себе новий гоночний блокбастер

Need for Speed, одна з найпопулярніших у світі серій відеоігор, повертається з новим гоночним блокбастером Need for Speed Payback.

Дія розгортається у злочинному світі Фортуни-Веллі. Ви зі своєю командою, розділені зрадою, возз'єднується, щоб помститися Дому — кримінальному картелю, в руках якого знаходяться казино, злочинці та поліцейські міста. У цьому порочному раю азартних ігор ставки високі, але виграє завжди Дім.

Пориньте у вир подій у ролі гонщика Тайлера, шоумена Мака та спеца Джесс. Кожному водієві доведеться випробувати свої сили у перегонах, місіях та випробуваннях, щоб заслужити повагу злочинного світу Веллі та взяти участь у головній гонці, яка дозволить остаточно знищити Дім.

Все і завжди крутиться навколо вашої машини. Створюйте унікальні автомобілі з більш різноманітними налаштуваннями та візуальною персоналізацією, ніж коли б то не було. Витискайте максимальну швидкість, втікаючи від поліції. Змагайтесь з іншими гонщиками на дорогах, у каньйонах, пустелях, горах та місті.

Піднімайте ставки у всіх подіях, випробуваннях та місіях за допомогою додаткової ігрової валюти та примножуйте свій виграш. Тільки пам'ятайте: якщо програєте, втратите все. Нарешті, встановіть з'єднання з Autolog, щоб отримувати рекомендації та змагатися з друзями і (вперше!) з потенційними суперниками. У списку лідерів будуть представлені гравці вашого рівня з усього світу, щоб ви могли оцінити свої досягнення.

Від божевільних місій-пограбувань до руйнівних зіткнень машин та приголомшливих гострих моментів — Need for Speed Payback втілює найсміливіші гоночні фантазії, повні адреналіну.

Ключові особливості

Від металобрухту до серійних автомобілів та суперкарів

У Need for Speed Payback все і завжди крутиться навколо вашої машини. Змінюйте налаштування авто у кожному з п'яти унікальних класів (гоночний, дріфт, позашляховий, дрег та Runner), щоб домогтися перемоги в гонці, місії або випробуванні. Знаходьте старі автомобілі, розкидані по всьому світу, і зберіть свою ідеальну машину з нуля. Збирайте, вигравайте або купуйте рідкісні запчастини, перетворюючи найрізноманітніші машини на досконалі гоночні автомобілі.

Здійсніть свою мрію та станьте крутим гонщиком

Рушайте назустріч вибуховим пригодам, граючи за одного з трьох несхожих одне на одного персонажів, що мають спільну мету — домогтися помсти. Тайлер, Мак та Джесс об'єдналися, щоб досягнути успіху всупереч усьому і, взявши участь у головних перегонах, знищити Дім. Беріть участь у напружених поліцейських гонитвах, змагайтеся з суперниками у місті, на дорогах, в горах, каньйонах та пустелях.

Змагання з високими ставками

Робіть ставки та вигравайте по-крупному з новою ігровою системою «Ризик та нагорода». З поверненням поліцейських гонитв ставки стають високі, як ніколи. Поставте на кін свою репутацію та киньте виклик друзям або потенційним суперникам за рекомендаціями Autolog у подіях кампанії або змагайтеся за високі місця у класичних мережевих списках лідерів.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

12+

Платформа
Додаткова інформація

1 гравець

PAL HD 720p, 1080i, 1080p

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

Ghost

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Диск NFS PAYBACK 2018 (Blu-ray) для PS4