Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366

Код:717786
Немає в наявності
Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366 фото
Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366 фото
Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366 фото
Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366 фото
Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366 фото
Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366 фото
Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366 фото
Клавіатура Logitech K480 UA Bluetooth (Black) 920-006366 фото
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Одна клавіатура для всіх мобільних девайсів

Logitech K480 – це зручна та компактна багатофункціональна Bluetooth-клавіатура, яка спрощує набір тексту на вашому ноутбуці, планшеті чи телефоні. Вона функціональна та пропонує знайому розкладку та поєднання клавіш, характерні для комп'ютерів на Windows, Mac або Chrome, а також для мобільних пристроїв на Android та iOS. З'єднання Bluetooth спрощує контакт з кількома пристроями, а регулятор Easy-Switch дозволяє легко перемикатися між трьома підключеними бездротовими пристроями. Завдяки ж вражаючій надійності та тривалому часу автономної роботи, ця компактна клавіатура – те, що потрібно кожному для легкої багатозадачності та виконання більшого обсягу роботи з будь-якого місця.

Особливості:

  • Працює з ПК, планшетами та смартфонами
  • Має простий перемикач, який дозволяє вибирати між пристроями
  • Працює з багатьма операційними системами: Windows 7 і пізніші версії, Mac OS X і пізніші версії, iOS 5 й старші, Android 3.2 й старші, Chrome
  • Зручність та комфорт набору тексту
  • Вбудований тримач для планшета або смартфона
  • Легка та компактна

Сучасна мультиплатформенна клавіатура

K480 – це зручна та компактна багатофункціональна клавіатура від Logitech, яка спрощує набір тексту на вашому мобільному пристрої та значно полегшує роботу з ним. При цьому ви можете використовувати цю клавіатуру з будь-якою операційною системою, що робить її досить універсальною. K480 підключається до будь-якого пристрою з підтримкою Bluetooth та зовнішньої клавіатури, тому ви можете легко працювати з пристроями на Windows, macOS, Chrome OS™, Android™, iOS та iPadOS. І для кожної системи ви знайдете знайому розкладку клавіатури з усіма поєднаннями клавіш, які ви зазвичай використовуєте.

Зручна та компактна

Завдяки мінімалістичному компонуванню ця клавіатура включає всі необхідні клавіші, залишаючись при цьому компактною. А також дозволяє розташувати мишу ближче до себе, що означає менше витягування руки, більший комфорт та оптимальне положення тіла. У той час, як опуклі клавіші забезпечують плавний і зручний набір тексту.

Перемикач Easy-Switch

K480 дозволяє підключати до трьох Bluetooth пристроїв і легко перемикатися між ними. Все, що потрібно – це повернути круглий перемикач, щоб переміститися, наприклад, з телефону на планшет і продовжувати свою роботу.

Легко носити із собою

Тонка та легка клавіатура Logitech K480 готова супроводжувати вас усюди. Тим більше, що використання бездротової технології Bluetooth дозволяє застосовувати її з ноутбуком, телефоном або планшетом без проводів і кабелів, тому ви можете працювати будь-де.

Вбудована підставка

Вбудована підставка для телефону та планшета дозволяє утримувати девайс під правильним кутом, щоб ви могли бачити екран свого пристрою поки друкуєте. Підходить для більшості телефонів та планшетів товщиною до 10,5 мм та шириною до 258 мм.

Зроблено на совість

K480 створена відповідно до тих же високих стандартів якості та надійності, які зробили Logitech світовим лідером №1 в області мишей та клавіатур*. Завдяки зручному вимикачу та енергозберігаючій технології вона може пропрацювати до 24 місяців від пари батарейок типу ААА, що позбавляє клопоту, пов'язаного з частою заміною елементів живлення.** K480 також стійка до розливів (максимум 60 мл рідини), що дозволяє їй пережити невеликі аварії .***

*На основі незалежних даних про продаж (в одиницях), агрегованих для мишей та клавіатур Logitech на основних світових ринках, включаючи Канаду, Китай, Францію, Німеччину, Індонезію, Республіку Корея, Російську Федерацію, Швецію, Тайвань, Туреччину, Великобританію, США ( липень 2019 р.). Лише роздрібний канал.

**Термін роботи від батарейок може змінюватись в залежності від частоти використання та умов роботи.

***Не занурюйте клавіатуру у рідину.

Характеристики

Основні характеристики

Тип підключення
Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Розкладка

Конструкція

Вологостійкість

Так

Підсвітка символів

Ні

Безшумне введення

Ні

Конструкція клавіш
Підставка для рук

Ні

Живлення

Джерело живлення
Час автономної роботи

24 місяці

Фізичні характеристики

Колір
Вага

820 г

Габарити (ВхШхГ)

20 х 299 х 195 мм

Комплектація

Клавіатура

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера