Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кавомашина DeLonghi ECAM 290.31.SB

Код:704917
Є в наявності
Кавомашина DeLonghi ECAM 290.31.SB фото
Кавомашина DeLonghi ECAM 290.31.SB фото
Кавомашина DeLonghi ECAM 290.31.SB фото
Кавомашина DeLonghi ECAM 290.31.SB фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 2 500 ₴
cashback iconКешбек 174 ₴
19 999
17 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Неповторний смак у кожній чашці

Любите каву і не уявляєте свій день без філіжанки міцного еспресо або ніжного капучіно з бархатистою вершковою пінкою? Тоді вам просто потрібна DeLonghi Magnifica Evo. Ця високопродуктивна еспресо-машина із сучасним та елегантним дизайном проста у використанні та вміє робити по-справжньому смачну каву саме так, як вам потрібно. З нею ви зможете легко приготувати еспресо, американо, лонг-каву або доппіо+ зі свіжомелених зерен, а також будь-якої миті отримати гарячу воду для чаю та настоїв. Ручний капучинатор допоможе спінити молоко за допомогою парової насадки, забезпечивши ніжну та однорідну піну для капучіно чи латте. А інтуїтивно зрозумілий екран допоможе швидко і точно налаштувати машину в кілька дотиків. Разом з вишуканим дизайном це перетворює DeLonghi Magnifica Evo на вашого особистого бариста, який ідеально доповнить будь-яку сучасну кухню.

Металева кавомолка з 13 ступенями помелу

Найсмачніша кава виходить саме зі свіжомеленого зерна. Тому Magnifica Evo оснащена власною сталевою кавомолкою, яка перемелює зерна безпосередньо перед заварюванням. Вона дозволяє вибрати один із 13 рівнів грубості помелу, що допомагає самостійно регулювати смак та інтенсивність напою. І зроблена з нержавіючої сталі, що забезпечує довговічність, зносостійкість та гарантує однорідність помелу. Кавомашина також має окремий контейнер для вже меленої кави, що дає можливість готувати різні напої.

Завжди ідеальна кава

Насолоджуйтесь кавою з насиченим ароматом та ідеальною пінкою кольору лісового горіха в кожній чашці. Встановлений у машині термоблок гарантує точний контроль температури для заварювання кави за оптимальної температури. Тому кожна наступна чашка буде такою ж смачною, як і попередня.

Ніжна молочна піна за лічені секунди

Готуйте молочну піну самі, як бариста. Традиційний ручний спінювач молока використовує пару та повітря для отримання густої та бархатистої молочної піни для всіх ваших улюблених рецептів.

Інтуїтивно зрозумілий дисплей

Кавомашина Magnifica Evo також дуже проста у використанні завдяки зручному інтерфейсу та індивідуальному вибору напоїв, які ви можете отримати одним дотиком. Її панель управління із сенсорним екраном має кольорові значки для серії з 4 рецептів на основі кави (Еспресо, Кава, Лонг та Доппіо+). Рецепти на основі молока можна приготувати за допомогою ручного спінювання молока, а чаї та настої за допомогою функції подачі гарячої води. Виберіть, натисніть та насолоджуйтесь – все дуже просто.

Налаштуйте смак самі

Експериментуйте з сортами кави та смаками, а кавоварка DeLonghi Magnifica Evo допоможе вам приготувати напій саме так, як вам подобається. Вона дозволяє налаштувати інтенсивність смаку та аромату напою, відрегулювавши кількість меленої кави. І встановити температуру напою відповідно до своїх переваг (низька, середня чи гаряча).

Розмір та кількість чашок – на ваш вибір

Завдяки подвійному дозатору кавоварки ви можете приготувати як одну, так і 2 чашки еспресо одночасно. Щоб ніхто не чекав своєї черги. Крім того, дозатор регулюється по висоті, що дозволяє використовувати різні чашки і склянки висотою до 14 см.

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Тиск

15 бар

Кількість чашок, що одночасно готуються

2

Тип кави
Кількість ступенів помолу

13

Види напоїв
Регулювання міцності кави

Так

Оснащення

Вбудована кавомолка

Піддон для крапель

Програма видалення накипу

Контейнер для зерен

Контейнер для молока

Програма очищення

Температурні режими

3 рівні температури гарячої води

Експлуатація

Потужність

1450 Вт

Тип управління
Функції

Регулювання обсягу напою

Система «Капучіно»: змішування парою води та молока

Автовимкнення

Програма видалення накипу

Програма очищення

Програма ополіскування

Приготування капучіно

Панарелло

Об'єм резервуара для води
Ємність контейнера для зерен
Ємність контейнера для відходів

14 порцій

Дисплей

Ні

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Вага

9,6 кг

Габарити (ВхШхГ)

36 х 24 х 44 см

Комплектація

Кавомашина

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Кавомашина DeLonghi ECAM 290.31.SB