Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електростимулятор Beurer EM 95

Код:706980
Є в наявності
Електростимулятор Beurer EM 95 фото
Електростимулятор Beurer EM 95 фото
Електростимулятор Beurer EM 95 фото
Електростимулятор Beurer EM 95 фото
Електростимулятор Beurer EM 95 фото
Електростимулятор Beurer EM 95 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 243 ₴
24 319
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електростимулятор Beurer EM 95

Немає часу ходити до спортзалу? Тоді просто запросіть свого особистого тренера додому. Електростимулятор Beurer EM 95 пропонує вам все необхідне для того, щоб підтримувати форму та піклуватися про своє тіло вдома. Він використовує технологію електричної стимуляції м'язів і має безліч програм для вирішення різних завдань – від активного впливу в режимі фітнесу до делікатного в програмі для відновлення сил. А корисна програма Beurer EMS HomeStudio виступить вашим особистим віртуальним тренером, який супроводжуватиме вас протягом усієї програми тренувань і дозволить відстежувати свій прогрес за допомогою календаря та детальної статистики. Досліджуйте можливості нових технологій з Beurer EM 95 та отримайте бажані форми ще швидше.

Основні характеристики:

  • Високоефективний міостимулятор для тренування м'язів у домашніх умовах
  • 20 режимів у двох категоріях: «Фітнес + енергія» та «Розслаблення + оздоровлення»
  • 40 навчальних програм
  • Три рівні складності: новачок, професіонал та експерт
  • Чотири окремо налаштовуванні канали
  • Чотири манжети (по дві для рук та ніг)
  • Вісім гелевих електродів (45 х 45 мм)
  • Зручне поясне/брючне кріплення
  • Кольоровий TFT-дисплей 3,5”
  • Застосунок Beurer EMS HomeStudio

ЕМС-технологія для тренування та регенерації м'язів

В основі Beurer EM 95 лежить принцип використання електричної м'язової стимуляції (EMS) – добре відомий та перевірений метод відновлення м'язів, що застосовується у загальній реабілітації та спорті. Він впливає на окремі м'язи чи групи м'язів електричними стимулами, змушуючи м'язові волокна багаторазово скорочуватися і розслаблятися. Таким чином, EMS допомагає зміцнити неактивні м'язи, запобігти м'язовій атрофії, реабілітувати сухожилля та м'язи та підтримувати рухливість м'язів під час та після хвороби. EMS також дуже ефективний як доповнення до звичайних тренувань, оскільки підвищує продуктивність окремих м'язів або груп м'язів та допомагає нарощувати їх для досягнення бажаних пропорцій тіла з естетичних причин.

Функціональний застосунок

Beurer EM 95 та додаток beurer EMS HomeStudio працюють разом, щоб покращити ваш досвід тренування м'язів і допомогти вам досягти максимальних результатів. Зокрема, у додатку ви можете налаштовувати роботу приладу та створювати свої персональні тренування, вибираючи із 50 різних вправ. А після завершення сеансу програма надасть вам огляд вашого прогресу, щоб ви могли планувати свої подальші заняття ще краще.

Висококласне EMS-тренування з віртуальним тренером

Бажаєте розібратися з роботою стимулятора та отримати реальну користь від занять? 40 навчальних програм та віртуальний тренер у додатку покажуть вам правильне розташування манжет та електродів, підкажуть як правильно виконувати кожну вправу та проведуть вас по кожному важливому пункту зі зрозумілими відеороликами про застосування електростимулятора, щоб ви все виконували правильно.

20 режимів у двох категоріях

Будь то інтенсивне тренування або заспокійливі вправи – з 20 встановленими програмами у двох різних категоріях ви можете створити свій власний персональний план занять.

  • Фітнес та силові тренування – це активуючі програми, призначені для зміцнення м'язів, підвищення витривалості та зміни м'язової маси залежно від зовнішності. Всього Beurer EM 95 має 12 програм у цій категорії.
  • Розслаблення та оздоровлення – це розслаблюючі програми, які знімають м'язову напругу, знижують м'язову втому та прискорюють регенерацію м'язів після напруженого тренування та високих навантажень. У цій категорії представлено 8 програм.

Точніший вплив

При використанні Beurer EM 95 інтенсивність стимуляції можна регулювати окремо для кожного з 4 каналів, що дозволяє користувачеві стимулювати м'язи або групи м'язів у різних частинах тіла відповідно до його конкретних потреб та цілей.

Усі необхідні аксесуари

Електростимулятор Beurer EM 95 поставляється з гелевими електродами, що дуже просто кріпляться на різних ділянках тіла, а також 4 манжетами для рук та ніг. Тому прямо з коробки у вас буде все необхідне для початку тренувань.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Режими работи
Додаткова інформація

Технологія EMS; Живлення від акумуляторної батареї; Мобільний додаток; Регульована інтенсивність; Сумісність із смартфоном: iOS ≥10.0, Android ≥ 5.0, Bluetooth ≥ 4.0; Функція безпечного вимкнення. Кількість контактних електродів: 8; Кількість каналів: 4

Зручність експлуатації

Кількість режимів

40

Джерело живлення

Акумулятор

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Є

Автовідключення

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Вага

0,85 кг

Габарити (ВхШхГ)

13,6 x 8,9 x 2,6 см

Комплектація

Міостимулятор; Поясний затискач; 4 сполучні кабелі; 8 самоклеючих електродів (45 x 45 мм); Мережевий адаптер; 2 манжети для рук та 2 манжети для ніг; Зарядний кабель USB; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера