Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Міксер Kenwood HMP10.000WH

Код:721768
Є в наявності
Міксер Kenwood HMP10.000WH фото
Міксер Kenwood HMP10.000WH фото
Міксер Kenwood HMP10.000WH фото
Міксер Kenwood HMP10.000WH фото
Міксер Kenwood HMP10.000WH фото
Міксер Kenwood HMP10.000WH фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 7 ₴
999
799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Kenwood HMP10.000WH

Kenwood HMP10.000WH QuickMix Lite – це легкий та точний ручний міксер, що ідеально підходить для швидкого приготування простих страв, випічки та десертів. Його двигун потужністю 300 Вт досить потужний для повсякденних завдань, а низька стартова швидкість дає повний контроль і мінімізує безлад. Унікальний фіксатор насадок SureEject подбає, щоб ви випадково не витягли їх під час використання, а відсік для намотування шнура спрощує зберігання та використання QuickMix Lite. Крім того, цей компактний міксер легко поміститься в шухляді або шафі, коли він не використовується, і завжди буде готовий до роботи в лічені секунди, коли це необхідно.

Особливості:

  • Потужність 300 Вт
  • 5 налаштувань швидкості
  • Вінчики з нержавіючої сталі
  • Надійна фіксація насадок та швидке вилучення за допомогою SureEject
  • Максимально компактна та легка конструкція
  • Відсік для намотки шнура
  • Пласка основа для паузи будь-якої миті

Легка випічка

Спростіть процес випікання за допомогою ручного міксера Kenwood QuickMix Lite HMP10.000WH. Його ергономічна та легка конструкція забезпечує комфорт та контроль при змішуванні, дозволяючи вам отримувати кращі результати за менший час. Крім того, цей міксер зручний у зберіганні, швидко приводиться у готовність та вимагає мінімального очищення, що ідеально підходить для швидкої випічки, коли у вас мало часу.

Потужність на вибір

З Kenwood QuickMix Lite вам не доведеться йти на компроміс заради чудових результатів навіть при виконанні найменших завдань з випікання. Двигун потужністю 300 Вт спрощує змішування та забезпечує потрібну вам консистенцію без особливих зусиль з вашого боку. А 5 налаштувань швидкості допоможуть збивати яйця чи вершки для ідеальних тортів та кремів, змішувати рідке тісто чи готувати молочний коктейль за лічені хвилини.

Повільний старт

На відміну від багатьох інших, цей ручний міксер не запускатиметься на повних обертах, посипаючи вашу кухню борошном. Він починає свою роботу з найнижчої швидкості і поступово збільшує її, доки не досягне потрібної вам інтенсивності. Таким чином, він допоможе вам зменшити безлад та змішувати всі інгредієнти без зайвого безладдя та бризок по всьому столу.

Змішуйте впевнено

Завдяки кнопці вилучення насадок SureEject, відокремленої від регулятора швидкості і розташованої на носі пристрою, ви можете не переживати, що випадково від'єднайте вінчики прямо під час збивання. Виконуйте будь-які дії впевнено та зосередьтеся на інгредієнтах, а не на контролі міксера.

Вінчики з нержавіючої сталі

Подвійні вінчики з високоякісної нержавіючої сталі забезпечують чудові результати та розраховані на тривалий термін служби. Вони забезпечують всю ту якість, яку користувачі по всьому світу звикли чекати від своїх пристроїв Kenwood.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип міксера
Матеріал корпуса

Пластик

Об'єм чаші

Немає

Зручність використання

Енергоживлення

Потужність
Кількість швидкостей
Турборежим

Розміри та комплектація

Основний колір
Додатковий колір

Темно-сірий

Габарити

20 х 8,2 х 12,5 см

Вага

0,85 кг

Комплектація

Ручний міксер; Віночки для збивання 2 шт.; Інструкція; Гарантійний талон; Упаковка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера