Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2000ua Snowflake White (95Z17EA)

Код:740669
Є в наявності
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2000ua Snowflake White (95Z17EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2000ua Snowflake White (95Z17EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2000ua Snowflake White (95Z17EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2000ua Snowflake White (95Z17EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2000ua Snowflake White (95Z17EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2000ua Snowflake White (95Z17EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 474 ₴
47 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP Pavilion AiO 24-ca2000ua

HP Pavilion AiO — елегантний та стильний настільний комп'ютер формату «все-в-одному», що поєднує в собі високу продуктивність та компактний дизайн. Завдяки процесору Intel Core 13-го покоління та швидкій оперативній пам'яті цей комп'ютер ідеально підходить для одночасної роботи з кількома програмами, забезпечуючи плавну та ефективну продуктивність за будь-яких навантажень. Великий 24-дюймовий екран з найтоншими рамками та високою роздільною здатністю, доповнений аудіосистемою від Bang&Olufsen, дозволить повною мірою оцінити всю красу мультимедійних розваг. А висувна 5 Мп веб-камера з шумопоглинанням та захистом конфіденційності відмінно підходить для відеодзвінків та віддаленої роботи. Крім того, в комплекті з пристроєм вже йде бездротова клавіатура та миша HP 710, щоб вам не довелося купувати їх окремо. Таким чином, цей моноблок має все необхідне, щоб підняти ваш досвід взаємодії з ПК на новий рівень.

Потужна продуктивність

Випробуйте справжню легкість і без проблем працюйте в багатозадачному режимі з HP Pavilion AiO. Цей моноблочний ПК, оснащений процесором Intel Core 13-го покоління, забезпечує вражаючу продуктивність для роботи та розваг.

Оперативна пам'ять стандарту DDR4 гарантує плавну багатозадачність та високу швидкодію, а SSD-накопичувач дозволяє зберігати великий обсяг даних та миттєво отримувати доступ до них. Завдяки такій комбінації HP Pavilion AiO ідеально підходить для роботи, розваг та різноманітних творчих завдань.

Захоплюючий звук

Хорошій картинці потрібен хороший звук, інакше вона втрачає частину своєї чарівності. Саме тому цей настільний комп'ютер оснастили чудовою аудіосистемою, яка пройшла професійне налаштування фахівцями Bang & Olufsen – одного з провідних аудіобрендів у світі. Просто збільште гучність улюбленої музики, фільмів або ігор і насолоджуйтесь більш насиченим звуком, глибоким та багатим на деталі.

Чудова картинка під будь-яким кутом

Пориньте в роботу або захоплюючий світ розваг із головою завдяки високоякісному дисплею без мерехтіння та зниженому рівню синього світла. Широкоформатний IPS екран з діагоналлю 23,8 дюйми та роздільною здатністю Full HD дає вам ще більше простору за рахунок практично непомітних рамок з трьох сторін і чітко передає кожну деталь зображення.

Все для того, щоб ви могли продуктивно працювати з кількома програмами відразу, дивитися відео або просто подорожувати інтернетом. До того ж, цей экран має вбудований фільтр синього, щоб захистити очі від шкідливого випромінювання.

Підтримуйте зв'язок

Залишайтеся на зв'язку з розумною висувною камерою HP True Vision 5 Мп з шумопоглинанням та вбудованими подвійними цифровими мікрофонами. Вона подбає, щоб під час відеодзвінків або робочих конференцій вас могли бачити і чути дуже чітко. А коли камера не використовується, її можна прибрати назад у корпус одним дотиком, забезпечуючи конфіденційність.

Підключайтесь без зусиль

Для комфортної роботи онлайн важливою є не тільки швидкість самого комп'ютера, а й швидкість підключення до мережі. Тому HP Pavilion AiO отримав найсучасніші інтерфейси. Насолоджуйтесь вражаючою швидкістю передачі даних та простотою використання бездротових аксесуарів завдяки поєднанню Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.0.

Підключайте зовнішні накопичувачі через порт USB Type-C® зі швидкістю передачі даних 5 Гбіт/с або використовуйте роз'єм RJ-45 для підключення до інтернету через кабель, щоб збільшити пропускну здатність у кілька разів.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

16

Частота процесора

1,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,9 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

DOS

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1x USB Type-C

2x USB 3.2

2х USB 2.0

HDMI

1 х HDMI-out

1 x HDMI-in

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5,0 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Стереодинаміки від Bang&Olufsen

Габарити і комплектація

Вага

6.4 кг

Висота

428 мм

Ширина

540.2 мм

Глибина

171.2 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження