Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Задати питання

Навушники OnePlus Buds Z (Gray)

Код:681384
Немає в наявності
Навушники OnePlus Buds Z (Gray) фото
Навушники OnePlus Buds Z (Gray) фото
Навушники OnePlus Buds Z (Gray) фото
Навушники OnePlus Buds Z (Gray) фото
Навушники OnePlus Buds Z (Gray) фото
Навушники OnePlus Buds Z (Gray) фото
Навушники OnePlus Buds Z (Gray) фото
-35%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499
Колір
Grey фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Життя без обмежень

Музика – це універсальна мова, що об'єднує нас і робить життя яскравішим. Тому і те, що ви слухаєте, і те, як ви слухаєте має значення. Насолоджуйтесь якісним звучанням улюблених треків і живіть у своєму ритмі з новими повністю бездротовими навушниками OnePlus Buds Z.

Більше баса. Більше звуку.

Кожен навушник оснащений удосконаленим 10-міліметровим драйвером, що забезпечує більш багатий та потужний бас. Який знаходить ще більшу глибину завдяки фірмовій технології посилення низьких частот Bass Boost. А підтримка Dolby Atmos ¹ і новітньої цифрової технології Dirac Audio Tuner дозволяє домогтися по-справжньому динамічного та панорамного звуку.

До 20 годин музики

З OnePlus Buds Z ваші улюблені треки звучатимуть ще довше. Разом зі своїм стильним зарядним кейсом ці навушники подарують вам близько 20 годин прослуховування аудіо. Що робить їх одними з кращих за автономністю у своєму класі. А завдяки швидкій зарядці всього 10 хвилин у чохлі їм вистачить для того, щоб забезпечити вам додаткові 3 години відтворення музики.

Виходьте за межі своїх можливостей

Приголомшливий рейтинг IP55 забезпечує навушникам винятковий захист від пилу, води та поту. Крім того, гідрофобне нанопокриття відштовхує воду, забезпечуючи захист внутрішніх мікросхем від корозії. Тому OnePlus Buds Z зможуть супроводжувати вас скрізь і завжди, забезпечуючи тривалий термін служби та справну роботу у будь-яких умовах.

Свобода робити те, що подобається

Кожен вкладиш важить 4,35 грама, тому ви можете відчути свою музику, але навіть не помітите OnePlus Buds Z. А їх ергономічний дизайн і 3 розміри силіконових амбушурів забезпечують ідеальну посадку для максимального комфорту та кращої шумоізоляції. Насолоджуйтесь зануренням у звук і залишайтеся на зв'язку весь день.

Чітке передавання голосу

Удосконалена технологія Bluetooth 5.0, два мікрофони та алгоритми шумозаглушення OnePlus працюють разом, щоб під час телефонних дзвінків вас чули чітко та ясно.

Наднизька затримка сигналу

Швидкість має значення. Особливо, коли на рахунку мілісекунди. Спеціальний ігровий режим Game Mode з низькою затримкою передавання сигналу 2 дозволяє повністю синхронізувати звук та картинку на екрані вашого смартфона. Даючи вам перевагу у битві і дозволяючи насолоджуватися грою ще більше.

Інтуїтивно зрозуміле керування

Хочете призупинити трек, перемкнути або відповісти на дзвінок? Вбудовані сенсорні панелі дозволяють зробити все це простим дотиком до навушника.

Миттєве підключення

Оцініть зручність автоматичного підключення за допомогою функції Quick Pair. 3 Кожного разу, коли ви відкриваєте футляр, спрацьовує Quick Connect і навушники одразу ж під’єднуються до вашого телефона. Щоб ви могли насолоджуватися музикою без очікування і додаткових налаштувань.

Додаток HeyMelody для розширення функціоналу

Перевіряйте час автономної роботи, оновлюйте прошивку і насолоджуйтеся новітніми функціями. А також налаштовуйте функції сенсорного керування відповідно до своїх уподобань. І все це в одному універсальному додатку HeyMelody від OnePlus.

1Dolby Atmos підтримується тільки на пристроях OnePlus 7/7 Pro/7T/7T Pro/8/8 Pro/8T.

2Час затримки OnePlus Buds Z становить 103 мс, що доступно лише при увімкненому режимі Fnatic на пристроях OnePlus 6/6T/7/7 Pro/T/7T Pro/8/8 Pro/Nord/8T. У різних іграх можуть виникати різні затримки.

3Quick Pair та Quick Connect підтримуються тільки на телефонах з ОС Android 6.0 Marshmallow і вище та сервісами Google Play 11.7+.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

97 дБ

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
З'ємний кабель

Ні

Управління

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP55

Автономність

Ємність аккумулятору

Кожен навушник: 40 мАг

Зарядний кейс: 450 мАг

Час роботи

Відтворення музики: до 5 годин

У телефонному режимі: до 3 годин

Із зарядним кейсом: до 20 годин відтворення

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 10 хвилин протягом 3 годин (разом зарядний чохол + навушники)

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 40 г

Кожен навушник: 4,35 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Кабель USB-C для заряджання

Силіконові навушники x3 (S, M, L)

Зарядний кейс

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків