Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря Dyson TP00

Код:718963
Є в наявності
Очищувач повітря Dyson TP00 фото
Очищувач повітря Dyson TP00 фото
Очищувач повітря Dyson TP00 фото
Очищувач повітря Dyson TP00 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Купуй офіційний продукт у Цитрусі.
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 179 ₴
17 990
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Свіже повітря цілий рік

Хочете дихати дійсно чистим та свіжим повітрям у себе вдома? Встановіть вдома очищувач Dyson TP00, який допоможе вам легко контролювати атмосферу навколо вас. Цей очищувач з фільтрами HEPA та активованим вугіллям може вловлювати 99,95% мікроскопічних забруднюючих речовин та алергенів розміром до 0,1 мікрона. А за допомогою технології Air Multiplier, вентилятор навіть без використання лопатей створює потужний повітряний потік, який легко досягає кожного куточка кімнати завдяки регульованому куту коливання у 70 градусів. Ви також можете легко налаштовувати Dyson TP00 і керувати його роботою за допомогою пульта дистанційного керування з магнітним кріпленням, який можна акуратно зберігати на верхній частині пристрою. Тому Dyson TP00 Pure Cool стане ідеальним домашнім компаньйоном.

Тільки чисте повітря

Очищувачі Dyson Pure Cool видаляють 99,95% частинок розміром до 0,1 мікрона. Завдяки HEPA-фільтру Dyson 360° другого покоління, виготовленому з боросилікатного мікроволокна. У поєднанні з додатковим шаром з активованим вугіллям, що містить у три рази більше графіту, ніж фільтр першого покоління, він ефективно затримує алергени, бактерії, газоподібні речовини, запахи і токсини, а також всілякі мікрочастинки.

*Протестовано відповідно до EN1822.

Очищає цілий рік. Охолоджує влітку.

Dyson TP00 – це не тільки цілорічне очищення повітря, але й потужний вентилятор, який делікатно охолоджуватиме вас у літню спеку. Вам потрібно лише вибрати правильний повітряний потік завдяки 10 параметрам швидкості. Максимальний повітряний потік 434 л/с забезпечує достатню потужність навіть у найспекотніші дні.

Охоплює всю кімнату

Використовуючи незалежний двигун для плавного обертання по горизонталі в діапазоні 70°, цей очищувач Dyson спрямовує та розповсюджує очищене повітря по всій кімнаті. Тому прохолода та свіжість дістанеться кожного куточка. *

*Dyson рекомендує використовувати Pure Cool TP00 для невеликих приміщень площею не більше ніж 30 м².

Може поміститися на аркуші паперу формату А4

Очисник Dyson TP00 займає настільки мало місця, що може зручно розміститись на аркуші паперу формату А4. Таким чином, ви можете розташувати його у будь-якому місці кімнати. Його оригінальний дизайн зробить очищувач стильною деталлю інтер'єру.

Надійно замикає забруднення всередині

Деякі інші очищувачі повітря мають високу швидкість пропускання. Це означає, що вони пропускають повітря через свої фільтри під високим тиском, через що потенційно шкідливі забруднюючі речовини можуть знову потрапити у кімнату. Очищувачі Dyson мають меншу швидкість потоку у поєднанні із високоефективним фільтром HEPA. Таким чином, 99,95% потенційно шкідливих забруднюючих речовин розміром до 0,1 мікрона* залишаються у фільтруючому матеріалі.

*Протестовано відповідно до EN1822.

Пульт дистанційного керування

Легко керуйте роботою очищувача, не встаючи з місця, за допомогою невеликого пульта дистанційного керування. Вигнутий і намагнічений, він може кріпитись прямо на корпусі очищувача, коли ви не використовуєте його.

Безпечний і простий у догляді

Відсутність лопатей, що швидко обертаються, або незграбних решіток робить Dyson TP00 дійсно безпечним. А фільтри, що легко замінюються, спрощують технічне обслуговування очищувача. Крім того, прилад сам повідомить вас, коли настане час замінити фільтри, щоб ви не забули про це.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Вугільний

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Потужність

56 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Клькість швидкостей

10

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

62 дБ

Оснащення

Таймер

Пульт ДУ

Датчик работи

Датчик якості повітря

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

101,8 х 19 х 11 см

Вага

3,67 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

113,1 х 21,9 х 21,9 см

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Dyson TP00