Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Очищувач повітря Nuvita (NV1850)

Код:636784
Немає в наявності
Очищувач повітря Nuvita (NV1850) video preview
Очищувач повітря Nuvita (NV1850) фото
Очищувач повітря Nuvita (NV1850) фото
Очищувач повітря Nuvita (NV1850) фото
Очищувач повітря Nuvita (NV1850) фото
-37%
Вигода 1 119 ₴
cashback iconКешбек 18 ₴
1 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Очищувач повітря Nuvita

Nuvita NV1850 – ефективний очищувач повітря, який зробить повітря у вашій кімнаті чистим та безпечним. Вугільний фільтр та фільтр HEPA 1 затримують пил, бактерії, пилок, пилові кліщі та плісняву. Крім того, він дуже ефективний при видаленні більшості забруднюючих речовин. Особливо важлива чистота повітря для тих, хто страждає на алергію.

Особливості:

  • Функція іонізації повітря
  • 2 режими інтенсивності роботи
  • Рівень шуму – до 46 дБ
  • Вугільний фільтр
  • Фільтр HEPA 1

Ретельне очищення

Пил є неминучим атрибутом будь-якого приміщення, стаючи причиною алергічних реакцій та інших захворювань. У конструкції Nuvita NV1850 застосовані вугільний та HEPA 1 фільтри, які забезпечують максимально ретельне очищення повітря. Завдяки цьому очищувач здатний затримувати до 99,97% часток пилу, бактерій, пилку та кліщів.

Регулювання інтенсивності

Очищувач повітря отримав 2 режими інтенсивності роботи для різного часу доби. У денному режимі Nuvita NV1850 може очищувати повітря більш інтенсивно. При цьому у нічному режимі інтенсивність буде нижчою, а відповідно знижується рівень шуму та енергоспоживання. Встановлення режимів відбувається за допомогою зручного перемикача на корпусі пристрою.

Іонізатор повітря

В Nuvita NV1850 передбачено функцію іонізації повітря. Негативно заряджені іони притягують до себе шкідливі частинки з повітря, сприяючи його очищенню від пилу, алергенів та молекул газів. Також насичення повітря іонами допомагає поліпшити якість сну, підвищити працездатність і в цілому сприятливо впливає на загальне самопочуття.

Низький рівень шуму

Розробники Nuvita NV1850 подбали про те, щоб робота пристрою не завдавала незручностей вам та вашим близьким. Рівень шуму під час роботи очищувача у денному режимі не перевищує показник 46 дБ, що можна порівняти зі звичайною розмовою людей. При цьому у нічному режимі рівень шуму не перевищує 42 дБ, щоб забезпечити комфортні умови для відпочинку.

Для великих кімнат

Nuvita NV1850 можна використовувати як у дитячій кімнаті, так і у великій вітальні. Потужний вентилятор забезпечує безперебійну роботу пристрою протягом тривалого часу, достатньо лише увімкнути очищувач у розетку та задати один з двох режимів роботи.

Стильний дизайн

Корпус очищувача повітря виконаний у приємних світлих відтінках та привертає увагу плавністю форм. Стильний та лаконічний дизайн Nuvita NV1850 органічно впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення, ставши невіддільною частиною вашого домашнього комфорту.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Електростатичний

Функції
Рекомендована площа приміщення
Потужність

25 Вт

Клькість швидкостей

2

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Рівень шуму

46 дБ

Режими

Ручний

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

33 х 24 х 13 см

Комплектація

Очищувач повітря; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Nuvita (NV1850)