Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC)

Код:706518
Архiв
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) video preview
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Huawei MatePad 10.4" 2nd Gen 4/128GB Wi-Fi + Keyboard Matte Grey (53013AEC) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-4%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 119 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий дизайн робочого екрану

Завдяки новому оформленню робочого екрана планшетом HUAWEI MatePad стало зручніше керувати за допомогою сенсорного дисплея або миші. Програми, які часто використовуються або недавно запускалися, відображаються внизу на панелі навігації. Для перегляду не обов'язково відкривати програму, достатньо просто навести курсор на іконку.4 З легкістю вводьте текст за допомогою розумної клавіатури.5

Відкрийте для себе режим багатозадачності

Багатовіконний режим Multi-Window6дозволяє одночасно відкривати на екрані до 4 вікон програм. Робіть нотатки під час перегляду відеолекцій або обговорюйте з друзями програму вашої подорожі, переглядаючи веб-сайти для бронювання. Меню забезпечує зручний доступ до програм та легкість у перемиканні між ними за допомогою плаваючої панелі керування.

Зручна робота у двох вікнах

Завдяки новій функції блокування вікон оновлений режим App Multiplier7 дозволяє паралельно виконувати два завдання в одному додатку. Наприклад, роблячи покупки в інтернеті, ви можете порівнювати товари, переглядаючи їх характеристики у двох вікнах. А під час роботи можна, не перемикаючись, відповідати на повідомлення, коли пишете електронного листа. Ця функція підходить для різних сценаріїв використання планшета.

Розкрийте свій творчий потенціал

Стилус HUAWEI M-Pencil 2-го покоління8 оснащений прозорим наконечником та картриджем з платиновим напиленням. Стилус має шестикутну форму, його зручно тримати у руці. HUAWEI M-Pencil підтримує 4096 ступенів натискання9та може писати при нахиленому положенні, дозволяючи зафіксувати найменші рухи.

Реалізуйте свої ідеї

Втілюйте творчі ідеї щодня. За допомогою стилусу M-Pencil ви можете з легкістю робити скріншоти контенту, що вас цікавить, і створювати на їх базі власні малюнки та дизайнерські проекти. Діліться ними з друзями або поміщайте у свої нотатки.10

Додайте коментарі

Двічі торкніться корпусу стилусу або проведіть по екрану діагональну лінію з правого верхнього кута, щоб додати коментар і зберегти його як зображення.11

Робіть нотатки

За допомогою програми Flexcil перетягуйте текст, картинки та інші елементи з PDF-файлу у ваші нотатки, створюйте посилання на вихідний файл для зручності роботи.12

Нотатки під час запису аудіо

Робіть позначки під час запису аудіо та використовуйте їх для навігації по аудіофайлу. Беріть планшет із собою скрізь і насолоджуйтесь комфортом у використанні.13

Редагуйте відео

Знімайте важливі моменти вашого життя на смартфон14 та передавайте відео на планшет HUAWEI MatePad, щоб відредагувати15 на великому екрані. Ви також можете додавати малюнки за допомогою стилусу HUAWEI M-Pencil.

Режим проекції

Збільшуйте свою продуктивність, використовуючи одразу два пристрої. Розкрийте свій творчий потенціал, перетворивши планшет на скетчпад для ноутбука MateBook в режимі проекції.16 А в режимі розширення16планшет стане другим екраном, з якого можна легко перенести файли на ноутбук. У режимі взаємодії17 миша та клавіатура можуть використовуватися для одночасної роботи з двома пристроями.

Ефект повного занурення

Планшет HUAWEI MatePad оснащений безрамковим екраном з діагоналлю 10,4 дюйми та роздільною здатністю 2K.18 Він також оснащений чотирма динаміками зі звуком, налаштованим спеціалістами Harman Kardon, що забезпечують ефект повного занурення під час перегляду фільмів та прослуховування музики. Планшет HUAWEI MatePad має сертифікат TÜV Rheinland захисту від синього світла та мерехтіння.19 Ефективне зменшення випромінювання шкідливого синього світла20 та мерехтіння дозволяє знизити навантаження на очі.

Ефективне шумозаглушення

Іноді не так просто знайти тихе місце для участі в онлайн-заняттях. Завдяки інноваційному алгоритму шумозаглушення, який використовується в HUAWEI MatePad, сторонні звуки (наприклад, голоси та стукіт клавіатури) ефективно приглушуються, забезпечуючи чисте звучання навіть у шумному середовищі.21

Висока продуктивність

HUAWEI MatePad оснащений високоємною батареєю у 7250 мАг, яка дозволяє переглядати відео в автономному режимі до 12 годин. 22

1На малюнку зображено стилус HUAWEI M-Pencil (2-го покоління), який підтримується лише деякими планшетами HUAWEI з HarmonyOS 2 і вище.

2Функція «Мультискрин» Huawei Share підтримується лише деякими комп'ютерами HUAWEI, на яких встановлено програму PC Manager 11.1 (і вище). Функція «Мультискрин» Huawei Share підтримується лише смартфонами HUAWEI з EMUI 10 та вище.

3Роздільна здатність екрана становить 2000 x 1200 пікселів. Безрамковий екран HUAWEI FullView — це екран з вузькими рамками і високою корисною площею.

4Ця функція доступна лише для програм, розміщених на панелі навігації.

5Клавіатура HUAWEI Smart Keyboard входить до комплекту.

6Ця функція підтримується лише деякими програмами. Ця функція підтримується лише програмами, адаптованими розробниками. Список сумісних програм у майбутньому буде оновлюватися. Зображення наведено для довідки. Підтримувані програми та вид інтерфейсу можуть відрізнятися.

7Ця функція підтримується лише деякими програмами. Можливості функції залежать від програми, що використовується, і будуть оновлюватися в майбутньому. Зображення наведено для довідки. Програми та вид інтерфейсу, що підтримуються, можуть відрізнятися.

8Стилус HUAWEI M-Pencil купується окремо.

9Ефект може відрізнятися залежно від використовуваної програми.

10Функція зйомки знімка екрана підтримується лише стилусом HUAWEI M-Pencil 2-го покоління. Зображення інтерфейсу наведено для довідки. Фактичний вигляд інтерфейсу може відрізнятись.

11Функція додавання коментаря підтримується лише стилусом HUAWEI M-Pencil 2-го покоління. Зображення інтерфейсу наведено для довідки. Фактичний вигляд інтерфейсу може відрізнятись.

12Ця функція підтримується у програмі Flexcil під час використання стилусу HUAWEI M-Pencil. Зображення інтерфейсу наведено для довідки. Фактичний вигляд інтерфейсу може відрізнятись. За використання деяких шаблонів у цьому додатку може стягуватися плата.

13Ця функція підтримується у програмі Jnotes під час використання стилусу HUAWEI M-Pencil. Зображення інтерфейсу наведено для довідки. Фактичний вигляд інтерфейсу може відрізнятись. За використання деяких шаблонів у цьому додатку може стягуватися плата.

14Ця функція доступна на деяких смартфонах HUAWEI з EMUI 10 і вище.

15Як приклад використовується програма Filmora Go HD. За використання деяких шаблонів у цьому додатку може стягуватися плата.

16Ця функція підтримується лише деякими планшетами HUAWEI з HarmonyOS 2 (і вище) та деякими комп'ютерами HUAWEI, на яких встановлено програму PC Manager 11.1 (і вище). Роздільна здатність комп'ютера або планшета регулюється автоматично. Особливості цієї функції залежать від держави й регіону.

17Ця функція підтримується лише деякими планшетами HUAWEI з HarmonyOS 2 (і вище) та деякими комп'ютерами HUAWEI, на яких встановлено програму PC Manager 11.1 (і вище). Особливості цієї функції залежать від держави й регіону.

18Роздільна здатність екрана становить 2000 x 1200 пікселів. Безрамковий екран HUAWEI FullView — це екран з вузькими рамками і високою корисною площею. Екран HUAWEI MatePad має заокруглені краї. 10,4 дюйми – це відстань між протилежними кутами планшета, що вимірюється по діагоналі. Фактичний розмір екрана може відрізнятися залежно від конфігурації та способу вимірювання.

19Екран має сертифікат TÜV Rheinland захисту від синього світла та мерехтіння. Пристрій не призначений для використання з медичною метою.

20Умови проведення випробувань для отримання сертифіката TÜV Rheinland: при увімкненому режимі захисту зору екран відповідає вимогам сертифіката захисту зору від синього світла (налаштування колірної температури не перевіряється).

20Дана функція підтримує шуми при різних сценаріях і приглушує різні шуми (наприклад, звуки клавіатури, кроків і звуки, що виникають під час відкриття та закриття дверей). Фактичні характеристики можуть відрізнятись.

20Дані отримані в результаті випробувань у лабораторії Huawei. Батарея планшета забезпечує 12 годин безперервного відтворення офлайн-відео у форматі 1080p при яскравості екрану 200 ніт. Фактичні дані можуть відрізнятися залежно від моделі пристрою, версії програмного забезпечення, умов використання та умов навколишнього середовища.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Ні

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

2000x1200

Частота оновлення екрану

60 Гц

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

1,7 ГГц

2,0 ГГц

Графічний процесор

Mali-G51

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті
Розширення пам'яті

До 512 Гб

Тип карти пам'яті

MicroSD

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

FullHD (1920x1080), 30fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Bluetooth

5,1

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

7250мАг

Швидка зарядка

Так

Автономна робота

Час повної зарядки: до 2,5 годин

Час відтворення відео: до 12 годин

Час перегляду веб-сторінок: до 12 годин

Додаткові характеристики

Датчики

Датчик гравітації

Датчик освітленності

Датчик температури кольору

Компас

Датчик Холу

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Клавіатура в комплекті

Так

Особливості

4 динаміка, 4 канали виведення

Матеріал корпуса
Колір

Фізичні характеристики

Вага

450 г

Габарити (ВхШхГ)

245,2 x 154,96 x 7,35 мм

Комплектація

Клавіатура

USB кабель

Документація

Планшет

Зарядний пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера