Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Принтер А3 Xerox VersaLink C8000W White (C8000WV_DT)

Код:719991
Є в наявності
Принтер А3 Xerox VersaLink C8000W White (C8000WV_DT) фото
Принтер А3 Xerox VersaLink C8000W White (C8000WV_DT) фото
Принтер А3 Xerox VersaLink C8000W White (C8000WV_DT) фото
Принтер А3 Xerox VersaLink C8000W White (C8000WV_DT) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 2 052 ₴
205 296
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Принтер Xerox VersaLink C8000W

Xerox Versalink C8000W – економічне рішення для роботи на ринку декоративної поліграфії, CMYK+. Головна відмінність цього принтера від спорідненої моделі Xerox Versalink C8000 є заміна чорного тонера білим. Таким чином, у Versalink C8000W реалізована колірна формула W-С-M-Y, білий тонер друкується найнижчим, утворюючи підкладку під кольори тріади CMY.

Нові перспективи

Коли під час виготовлення віконних вивісок кольоровий друк на прозорому носії виконується без нижнього білого шару, вивіски виходять бляклими і погано читаються. На кольоровому принтері VersaLink® C8000W можна друкувати тонерами CMY поверх білого шару. Тоді кольори виглядають приголомшливо, і ви можете друкувати та розміщувати на вітринах та вікнах зображення професійного рівня, привертаючи увагу замовників.

Чудовий стиль VersaLink C8000W

Кольоровий принтер VersaLink® C8000W дозволяє створювати поліграфію будь-якого призначення - від дивовижних віконних вивісок до яскравих зображень на спеціальних матеріалах, роблячи більш професійною та привабливою.

  • Друк на темних та кольорових носіях
  • Друк на темних та кольорових конвертах
  • Віконні вивіски, наклейки та етикетки

Більше продуктивності та прибутковості

Пропонуйте потенційним та існуючим замовникам вашої друкарні нові види поліграфії, вирізняючись серед інших. Друкуйте ефектні весільні запрошення, ресторанні меню та банери, вражаючи замовників застосуванням носіїв, які були вам раніше недоступні. Це розширить спектр послуг, які ви пропонуєте замовникам, і відкриє нові можливості для отримання виручки.

Технологія особливого друку

У комплектацію кольорового принтера VersaLink® C8000W входить все, що вам потрібно для друку білим тонером: вбудований графічний контролер, драйвери для Mac і Windows і вбудовані колірні таблиці. У технології друку на кольоровому принтері VersaLink® використовується білий тонер, а також блакитний, пурпуровий та жовтий, при цьому на носій спочатку наноситься білий колір. Це дає приголомшливі результати при друку на різних темних носіях. Білий текст на темному носії, наприклад, надає друкованій продукції найвищої якості. Так само друк зображень CMYK на темному носії з друком нижнього шару білим тонером виділяє кольорові елементи, надаючи відбиткам вражаючу якість. Це відкриває світ нових можливостей друку на матеріалах, які раніше не використовувалися.

Сфера застосування

Кольоровий принтер VersaLink C8000W призначений для широкого кола користувачів звичайних офісних додатків, дизайнерів та інших користувачів, які можуть не володіти навичками роботи зі складними графічними програмними засобами.

Білий текст та графіка для користувачів офісних додатків

Користуючись драйверами для Windows і Mac, які входять до комплекту, можна вибирати носії до 12 кольорів і друкувати на цьому пристрої зі звичайних програм Microsoft. Вибравши шрифт білого кольору, ви досягнете потрібного результату. Ви можете створити, наприклад, меню з білим текстом на темному носії та отримати друкований зразок професійного рівня, який вигідно відрізняє ресторан вашого замовника від його конкурентів.

Повнокольорова графіка з білим тонером для будь-яких користувачів

Використовуючи додаткові програмні засоби, такі як BiancoDigitale, користувачі можуть легко імпортувати PDF-файли та Photoshop або растрову графіку у форматі JPEG або BMP, швидко створюючи завдання для друку на кольоровому принтері VersaLink® C8000W з білим тонером.

Можливості для дизайнерів

Дизайнери, які працюють із програмним пакетом Adobe, будуть раді отримати можливість користуватися всіма перевагами сучасних видів темного та кольорового паперу, конвертів та синтетичних підкладок. Всі інші пристрої друкують тільки на звичайних типах білого паперу та носіїв, тоді як кольоровий принтер VersaLink® C8000W відкриває для вас можливості роботи з новими друкованими носіями. Ви створюєте зображення з урахуванням використання білого кольору та застосовуєте ряд простих дизайнерських прийомів, потім кольоровий принтер VersaLink® C8000W наносить білий як нижній шар, і ви отримуєте приголомшливі результати друку на вибраному носії.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку

A3

Двохсторонній друк
Швидкість кольорового друку

45 стор/хв

Швидкість чорно-білого друку

45 стр/хв

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Провідні інтерфейси

USB 2.0

Ethernet

Підтримка додатків

AirPrint

Ємність лотка

Лоток подачі

1140 стр

Лоток прийому

500 стр

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Є

Обсяг друку (кількість сторінок в місяць)

205000

Ресурс кольорового картриджа

7600

Дозвіл друку

1200х2400

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Конфігурація картриджів

106R04544

106R04543

106R04542

106R04546

Щільність паперу

64-300 г/м²

Додаткова інформація

Колір

Білий

Матеріал корпусу

Пластик

Вбудований факс

Ні

Підтримувана ОС

Mac OS

Windows

Споживана потужність

Енергоспоживання, Вт (максимум): 2300

Розміри (Д*Ш*В), мм

620 x 723 x 809 мм

Вага

80,8 кг

Комплектація

Принтер; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера