Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969

Код:707246
Немає в наявності
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969 фото
-11%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 46 ₴
4 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смарт-годинник Amazfit GTS 2

Поєднуючи стиль та здоров'я


  • Вигнутий безрамковий AMOLED екран
  • Комплексне відстеження даних про здоров'я
  • 90 фітнес режимів
  • Зберігання та відтворення музики
  • Можливість відповідати на дзвінки із зап'ястя

Більше кольору. Більше чіткості

Amazfit GTS 2 оснащений AMOLED екраном з надзвичайно яскравими кольорами, який легко може конкурувати з кращими дисплеями у світі. Завдяки щільності у 341 піксель на дюйм, він відрізняється високою чіткістю та реалістичністю. Забезпечуючи чудову видимість і вдень, і вночі.

Персоналізовані циферблати

Вибирайте з широкого діапазону циферблатів, що дозволяють зробити годинник продовженням вашого стилю. І навіть створити власний дизайн з вподобаною картинкою. Модульна система дає можливість налаштувати саме ті функції, які ви хочете бачити.(1) Крім того, більшість циферблатів підтримують функцію Always-on Display, тому ви можете бачити вподобаний інтерфейс у будь-який час і в будь-якому місці.

Практичний дизайн з акцентом на елегантність

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 – цей той випадок, коли стиль зустрічається з функціональністю. Його екран має алмазоподібне вуглецеве покриття oDLC, що забезпечує більшу стійкість до подряпин та зносостійкість. А плавний вигин та ідеальна гладкість скла створюють приємне візуальне і тактильне сприйняття, у той час як акуратний корпус з алюмінієвого сплаву гарантує зручність та легкість у носінні.

Вимірювання насичення крові киснем

SpO2 – головний індикатор здоров'я. Ось чому у оновлених Amazfit GTS 2 з'явилася функція вимірювання кисню в крові. Вона допоможе краще зрозуміти свій фізичний стан та тримати здоров'я під контролем. Займаєтесь ви спортом, активно працюєте чи навчаєтеся, завдяки цій функції ви завжди зможете перевірити свій рівень SpO2, якщо раптом відчуєте нездужання.

Комплексний моніторинг вашого стану

Годинник оснащений новітнім високоточним оптичним датчиком BioTracker™ 2 PPG, розробленим компанією Huami Technology. Завдяки потужному двигуну він дійсно забезпечує всебічний контроль вашого стану. (2) Цей датчик дозволяє відстежувати серцевий ритм у 24-годинному режимі, тримати під контролем рівень стресу і більш точно та детально визначати фази сну (легкий, глибокий, періоди REM). Щоб ви могли стежити за своїм здоров'ям і під час денної активності, і коли відпочиваєте.

Просте керування музикою

Увімкніть музику на своєму смартфоні і легко керуйте плейлистом за допомогою смарт-годинника. А завдяки 3 Гб локального сховища ви можете зберегти до 600 пісень прямісінько на пристрої. Тому нехай телефон спокійно полежить в сторонці, поки ви тренуєтеся або просто займаєтеся своїми справами під улюблені ритми.

Ваш особистий помічник

Amazfit GTS 2 має багатий функціонал, що допомагає зробити ваше повсякденне життя ще комфортнішим. Він дозволяє читати повідомлення, сповіщає про вхідні дзвінки, допомагає вчасно прокинутися, нагадує про заплановані справи та потребу порухатися, якщо ви занадто засиділися на місці. А також показує прогноз погоди та багато іншого.

Система оцінки здоров'я PAI

Значення PAI розраховується шляхом обробки даних про частоту серцевих скорочень, часу вправ та іншої складної інформації про стан здоров'я за допомогою інтелектуального алгоритму. Це забезпечує індивідуальну оцінку стану здоров'я кожного користувача з урахуванням його конкретних даних. А ви отримуєте зрозумілий результат у вигляді певного балу.

6 днів автономної роботи

Нові Amazfit GTS 2 стали не тільки тоншими і легшими, але і можуть похвалитися досить тривалим часом автономної роботи. Вони оснащені великою батареєю ємністю 246 мАг, якої вистачає на 6 днів при звичайному використанні або на 3 дні інтенсивного використання їх функцій. Тому годинник завжди готовий супроводжувати вас у подорожах та відстежувати ваші успіхи. (3)

Швидкий доступ до ключової інформації

Зробіть повсякденне життя зручнішим із можливістю швидкого перегляду важливої інформації. Достатньо лише провести пальцем вправо, щоб отримати доступ до екрана, який показує повідомлення, інформацію про події, погоду, музику та фонові програми. Або провести пальцем вліво, щоб відкрити програму швидкого доступу: конкретний налаштований додаток для зручного доступу до часто використовуваних функцій. Тож вся потрібна інформація завжди буде у вас під рукою.

Сумісний з додатком Zepp

Крім стандартного набору програм, смарт-годинник GTS 2 може працювати з додатком Zepp, який проводить всебічний аналіз даних і дозволяє користувачеві відстежувати свій фізичний стан. Серед його головних функцій збір та подання детальних даних про здоров'я і тренування, що допомагають бачити динаміку змін у вашому тілі.

1Не всі циферблати підтримують індивідуальне або модульне налаштування.

2Цей продукт не є медичним пристроєм. Дані вимірювань призначені тільки для довідки і не можуть використовуватися для професійної діагностики або моніторингу будь-яких захворювань.

3Термін автономної роботи може варіюватися залежно від налаштувань, умов використання та інших факторів. Фактичний результат може відрізнятися від лабораторних даних.

4Інтелектуальне розпізнавання спортивних режимів включає біг на свіжому повітрі, бігову доріжку, ходьбу, їзду на велосипеді на відкритому повітрі, плавання у басейні та еліптичний тренажер.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,65"

Роздільна здатність дисплея

348 x 442

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Датчики

Геомагнітний датчик

Біотрекер власної розробки

Датчик тиску повітря

Датчик прискорення

2 датчики біологічних даних PPG (підтримка кисню в крові)

датчик гіроскопа

Датчик зовнішнього освітлення

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Особливості

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Ємність акумулятора

246 мА*год

Час роботи

До 3 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

43 x 35.8 x 9.8 мм

Вага

26 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Магнітний кабель для заряджання

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit GTS 2 New Version (Petal Pink) A1969