Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Задати питання

OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue)

Код:725028
Є в наявності
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) video preview
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) video preview
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
OPPO Reno10 5G 8/256GB (Ice Blue) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Купуй та лови
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 4 000 ₴
cashback iconКешбек 159 ₴
19 999
15 999
Колір
Blue фото
Grey фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Експерт з портретів

Переосмислена система надчітких портретних камер

Знімайте неймовірні кадри за допомогою камер флагманського класу. Від максимально детальних знімків із 64 Мп основним датчиком до надчітких портретів найвищої якості з 32-мегапіксельним телеоб'єктивом, які змусять всіх ваших друзів захотіти опинитися перед об'єктивом вашої камери. Доповнюють їх надширококутна камера з охопленням 112° та 32 Мп надчітка селфі-камера, дозволяючи вам захоплювати більше подробиць щоразу.

Робіть портрети як професіонал

Приготуйтеся знімати портрети як експерт телеоб'єктивом на 32 Мп! Найкращий у галузі телеоб'єктив з високою роздільною здатністю, оснащений флагманським сенсором Sony IMX709, щоразу забезпечує професійну портретну фокусну відстань та надчіткі зображення.

Portrait Expert Engine

Цей смартфон настільки розумний, що може враховувати навіть ваше географічне положення, щоб оптимізувати відзняті кадри. Відомі фотографи з усього світу доклали свою руку до створення алгоритмів Portrait Expert Engine, які допомагають відобразити більш різноманітні, інклюзивні та природні портрети професійного рівня для мешканців різних регіонів та частин світу. Все для того, щоб зробити кожен готовий знімок досконалим.

Елегантний та тонкий телефон, створений для комфорту

Оцініть неперевершене поєднання стилю та комфорту з 3D-дизайном та плавно вигнутими краями. І насолоджуйтеся кожним дотиком до цього легкого та водночас потужного телефону. Він важить всього близько 185 грамів,1 але здатний багато на що. А його тонкий профіль та приємна на дотик поверхня лише додають йому привабливості. Як тільки ви візьмете OPPO Reno10 до рук, ви не захочете його відпускати.

Вигнутий 3D екран 120 Гц

Пориньте у свої розваги з новим рівнем імерсивності завдяки безрамковому AMOLED-екрану з надвисокою частотою оновлення 120 Гц.2 Він підтримує HDR10+ і здатний відображати більше 1 мільярда відтінків, що разом з миттєвим відгуком пропонує першокласні враження від перегляду та більш плавний геймінг.

Працює довше. Заряджається швидше

Велика батарея ємністю 5000 мАг – ваша запорука спокою. Завдяки їй вам точно вистачить енергії до кінця дня, хоч би чим ви займалися. А якщо раптом вам негайно знадобиться підзарядити свій смартфон, вас завжди вручить швидка зарядка SUPERVOOC™ потужністю 67 Вт, яка може підняти рівень заряду з 0% до 31% всього за 10 хвилин. Крім того, смартфон має механізм перевірки працездатності батареї, який збільшує термін її служби до 4 років, дозволяючи вам ще довше насолоджуватися всіма можливостями OPPO Reno10.3,4

Неймовірно швидка мобільна платформа MediaTek Dimensity 5G

Цей телефон оснащений 6-нанометровим продуктивним процесором MediaTek Dimensity 7050 SoC, завдяки якому ви можете без зусиль здійснювати потокову передачу і плавно перемикатися між застосунками з дивовижною швидкістю. Тим більше, що технологія розширення пам'яті дозволяє додатково отримати до 8 ГБ оперативної пам'яті за рахунок вільної флеш-пам'яті.5Тому смартфон миттєво відгукуватиметься на будь-яку вашу дію, а всі розваги стануть ще кращими.

ColorOS 13

Налаштуйте Reno10 відповідно до своїх уподобань і насолоджуйтесь простотою використання телефону завдяки оптимізованій ОС ColorOS 13. Отримуйте повідомлення в режимі реального часу і легко керуйте своїм музичним плейлистом за допомогою функції Always On Display, що забезпечує безперебійний зв'язок, навіть коли екран вашого телефону заблокований. Або об'єднуйте свій ПК та мобільний телефон за допомогою Multi-Screen Connect, щоб швидко переносити повідомлення, програми та файли на різні пристрої. З ColorOS 13 у вас буде більше вибору.

Готовий до майбутнього

OPPO розробила інноваційну технологію системного рівня, яка покращує плавність та стабільність роботи смартфона. Таким чином, ви отримуєте телефон, який не відстане від вашого темпу життя навіть після 48 місяців використання.

Ваш ІЧ-пульт дистанційного керування

Керуйте своїм будинком прямо з телефону. Він має вбудований ІЧ-датчик, який призначений для дистанційного керування та працює з більшістю інтелектуальних пристроїв, надаючи вам повний контроль над вашим середовищем з одного пристрою.

1Дані щодо товщини та ваги OPPO Reno10 5G засновані на даних, зібраних у лабораторіях OPPO. Фактичний розмір та вага можуть відрізнятися залежно від виробничого процесу та методів вимірювання.

2Екран підтримує частоту оновлення до 120 Гц. Частота оновлення може бути різною в різних програмах та сценаріях. Будь ласка, зверніться до фактичного використання.

367W SUPERVOOC TM Flash Charge означає, що вихідна потужність зарядного пристрою становить 67 Вт. Фактична вихідна потужність може відрізнятися залежно від умов довкілля. Дані ґрунтуються на тестах, проведених у лабораторіях OPPO. Фактичний час заряджання може змінюватись в залежності від відмінностей у навколишньому середовищі або окремих пристроях (наприклад, від коливань температури та терміну служби батареї).

4На основі тестів, проведених у лабораторіях OPPO, та даних серії Reno8, батарея матиме коефіцієнт збереження ємності понад 80% після 1600 циклів, що приблизно еквівалентно 4 рокам використання згідно з лабораторним моделюванням OPPO. Дані були отримані від OPPO Labs і можуть трохи відрізнятися через версію тестового програмного забезпечення та конкретного середовища тестування.

5Розширення ОЗП додає віртуальну ОЗП до вихідної фізичної ОЗП. Дані були зібрані з моделі, використаної у лабораторних випробуваннях; фактичні результати можуть відрізнятися залежно від моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2412 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Кількість кольорів

10,7 млрд

Співвідношення сторін

20,1:9

Співвідношення екран/корпус

93%

Додатково

Нічний режим

Режим захисту очей

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,6 ГГц

Графічний процесор

Mali-G68 MC4

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Так

Основна камера

Основна камера

32 Мп

64 Мп

8 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/2,2 + f/2,0

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: OV OV64B 64Мп (1/2", 0.7 мкм, співвідношення сторін 4:3) з фазовим автофокусуванням (PD); Ширококутна камера: Sony IMX355 8Мп (1/4", 1.12 мкм); Телеоб'єктивна камера: Sony IMX709 32Мп (1/2.74", 0.8 мкм, PD фокусування, розташування пікселів RGBW); Підтримується 2-кратний гібридний оптичний зум і 20-кратний цифровий зум

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Кут огляду 89°

5P-об'єктив

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

67 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IPX4

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Гіроскоп

Датчик освітлення

Геомагнітний датчик

Гравітаційний датчик

Датчик прискорення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Подвійні стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

185 г

Габарити (ВхШхГ)

162,29 х 74,05 х 7,99 мм

Комплектація

Скріпка для вилучення сім-карт

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків