Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків7
Задати питання

OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange)

Код:706376
Очікується
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) video preview
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) video preview
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) video preview
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
OPPO Reno7 8/128GB (Sunset Orange) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-53%
Вигода 8 000 ₴
cashback iconКешбек 69 ₴
14 999
6 999
Колір
Black фото
Orange фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стильний дизайн, преміальні матеріали

Додайте своєму образу ще одну вишукану деталь. OPPO Reno7 виглядає просто шикарно завдяки рамці з плоскими краями та модулем камери у класичній естетиці. Ультратонкий дизайн дозволяє годинами тримати його в руках. А унікальне покриття з першої в галузі шкіри зі скловолокна надає йому першокласного вигляду.1

Дивовижні селфі. Професійні HDR портрети

Датчик зображення фронтальної камери IMX709, ексклюзивно розроблений OPPO і створений з використанням апаратного забезпечення Sony, може похвалитися більшою чутливістю. У порівнянні зі стандартним датчиком RGGB, цей датчик RGBW нового покоління використовує білі пікселі, які більш чутливі до світла і вловлюють на 60% більше світла.2 Тому він дозволяє робити яскраві та чіткі знімки у різний час доби. Завдяки штучному інтелекту камера автоматично налаштовується для оптимізації яскравості, особливо у контровому світлі, забезпечуючи чіткіші селфі.

Чіткі фотографії при будь-якому освітленні

64-мегапіксельна основна камера забезпечує новий рівень чіткості, гарантуючи, що кожна сцена стане шедевром, а кожен знімок — досконалістю. Додаткові модулі ще більше розширюють ваші можливості для зйомки, допомагаючи створювати цікаві фото та відео з різними ефектами. А штучний інтелект подбає про те, щоб оптимізувати кожен знятий вами кадр.

Вся справа у деталях

Використовуйте камеру з 30-кратним збільшенням, щоб вивчити кожну деталь.3 Вона відкриє для вас безпрецедентний мікровсесвіт завдяки об'єктиву з розширеним діапазоном фокусних відстаней.

Оптимізована робота для безперебійної продуктивності

Процесор Qualcomm® Snapdragon™ нового покоління, виготовлений за 6-нанометровим техпроцесом, забезпечує тривалу та чудову продуктивність при збереженні невеликого енергоспоживання. Функція AI System Booster на базі ColorOS та Android гарантує, що ваш телефон завжди буде реагувати та працювати з максимальною ефективністю. А розширення оперативної пам'яті, що запозичує до 5 ГБ з флеш-пам'яті,4 забезпечує плавну роботу телефону, коли ви перемикаєтеся між улюбленими застосунками.

Завжди висока потужність

Завдяки комбінації швидкої зарядки SUPERVOOC потужністю 33 Вт і великої батареї ємністю 4500 мАг вам не доведеться зайвий раз переживати про те, що ви можете залишитися без зв'язку. Але якщо все ж таки ваш телефон сідає і зовсім немає часу чекати, вам достатньо 5-хвилинної зарядки, щоб забезпечити собі до 100 хвилин перегляду відео або 15 хвилин для зарядки до 32%.5

AMOLED-дисплей 90 Гц. Задоволення для очей

Дозвольте собі насолодитись усіма фарбами віртуального світу, що відкривається перед вами на екрані OPPO Reno7. Його 6,4-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю FHD+ демонструє винятково яскраву та красиву картинку з чіткими деталями. Частота оновлення 90 Гц і частота дискретизації дотику 180 Гц забезпечують високу швидкість відгуку та більш плавне прокручування. А знижений рівень синього світла захищає очі від втоми при тривалому використанні.

Захоплюючий ігровий досвід

Інтелектуальний стабілізатор забезпечує стабільну частоту кадрів при високому навантаженні на систему і запобігає перегріву або уповільненню роботи пристрою, забезпечуючи більш плавний ігровий процес.6

Широкі можливості ColorOS 12

Гортайте ваші улюблені соціальні мережі та відповідайте на дзвінки, не торкаючись екрана. Функція Air Gestures та інтелектуальний датчик дозволяють керувати деякими опціями телефону простими помахами у повітрі.7 Подолайте мовні бар'єри завдяки підтримці 105 мов: текст та написи легко перекладаються за допомогою повноекранного режиму. А режим «Адаптивного сну» зробить вашу взаємодію зі смартфоном ще комфортнішою. Просто увімкніть його в налаштуваннях і екран не вимикатиметься, якщо ви дивитеся на нього (визначається сенсором).

Незмінна якість OPPO

OPPO прагне створювати продукти, на які можна покластися. Перш ніж опинитися у ваших руках, OPPO Reno7 пройшов шість основних випробувань, включаючи тести на падіння, водонепроникність, радіацію, вплив кліматичних факторів, невелике падіння та стабільність сигналу, щоб забезпечити першокласну безпеку, довговічність та функціональність. Крім цього, телефон також має рейтинг водонепроникності IPX4, що свідчить про його стійкість до бризок з будь-якого напрямку.8

1Кожа из стекловолокна используется только в версии Sunset Orange.

2Данные, полученные от OPPO Labs. Фактические данные могут незначительно отличаться из-за версии тестового программного обеспечения и конкретной среды тестирования.

3Увеличение камеры с микролинзами относится к отношению размера объекта на экране к его реальному размеру.

4Расширение оперативной памяти добавляет виртуальную оперативную память к исходной физической оперативной памяти. Данные были получены в лабораторных испытаниях. Фактические результаты могут различаться в зависимости от модели.

5На основе тестов, проведенных в лабораториях OPPO. Фактическое время зарядки может отличаться из-за различий в окружающей среде или отдельных устройствах (например, колебаниях температуры и сроке службы батареи).

6Стабилизатор частоты кадров AI доступен только в LOLM, Mobile Legend, Free Fire, PUBG, Subway Surfers, Call of Duty: Mobile и Genshin Impact. Функциональность и доступность могут различаться в зависимости от вашей юрисдикции из-за различий в применимых законах, государственной политике и условиях обслуживания для определенных игр.

7В настоящее время прокрутка Air Gestures применима только к Facebook, Instagram, TikTok и YouTube. Ответ на вызов Air Gestures применяется только к голосовым вызовам и не применяется к видеовызовам или сторонним приложениям для вызовов.

8Приведенные здесь данные являются только результатом лабораторных испытаний, а не гарантией качества при повседневном использовании. Фактическая ситуация будет немного отличаться в зависимости от конкретной тестовой среды и конкретной версии.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,43"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

409

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

90,8%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,9 ГГц

2,4 ГГц

Графічний процесор

Adreno 610

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

64 Мп

2 Мп, 2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/3,3 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,1

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка
Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Шкіра

Стандарт захисту

IPX4

Захист корпусу
Датчики

Оптичний датчик

Шагомер

Датчик сили тяжіння

Геомагнітний датчик

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

175 г

Габарити (ВхШхГ)

159,9 х 73,2 х 7,54 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Смартфон

USB кабель

Зарядний пристрій

Скріпка для виймання SIM

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків