Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige)

Код:735913
Очікується
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
Новинка
Колір
Beige фото
Green фото
Модель
12/512 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створений, щоб управляти кожним моментом

Відкрийте у собі художника з новим realme 12+ 5G. Цей смартфон втілює в собі розкіш і високу майстерність у всьому — від дизайну до потужної начинки. Він оснащений передовою камерою Sony LYT-600 OlS, яка забезпечує чудові портретні знімки з високим рівнем деталізації. Потужний чипсет Dimensity 7050 5G гарантує плавну та чуйну роботу пристрою, а плавний AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц робить перегляд контенту неймовірно приємним. Завдяки акумулятору ємністю 5000 мАг і швидкій зарядці SUPERVOOC 67 Вт, користувачі можуть насолоджуватися довгими годинами роботи без перерви. Це відмінний супутник для всіх, хто цінує якість та стиль.

Знімайте як професіонал

Завдяки найпотужнішій та найнадійнішій системі камер у своєму сегменті realme 12+ 5G дозволить вам знімати свої історії ще чіткіше, ніж будь-коли. Скористайтеся можливостями 50 МП камери Sony LYT-600 OIS з оптичною стабілізацією та програмним забезпеченням флагманського рівня, а також алгоритмом MasterShot для обробки зображень та робіть фотографії найвищої якості, які змусять усіх ваших друзів захотіти опинитися перед об'єктивом вашої камери. Широко захоплюйте простір за допомогою ширококутного об'єктива 112° або відкрийте для себе красу деталей з макрокамерою. А для важливих повсякденних моментів у вас буде селфі-камера 16 МП, яка допоможе вам робити надчіткі селфі з гарною деталізацією. Відмінне поєднання для любителів мобільної фотографії.

Функція SuperOIS для більш стабільних відео

Насолоджуйтесь чіткістю зйомки щоразу. Завдяки повноканальній оптичній стабілізації зображення SuperOIS ви можете впевнено та легко робити динамічні кадри у русі. Незалежно від того, знімаєте ви складні портретні знімки або відео, SuperOIS дозволяє зробити ідеальний знімок простіше, ніж будь-коли.

Красиві портретні знімки

Надайте своїм фотографіям якість, порівняну з кінематографічною, і вони будуть легко виділятися. Портретний режим використовує можливості 2-кратного зуму в сенсорі, забезпечуючи справді високоякісну зйомку. А завдяки значним покращенням портретного боке та інтелектуальному алгоритму б'ютифікації ви можете створювати фотографії з унікальним виглядом та текстурою.

FlashSnap — чіткість у русі

Зйомка в русі ще ніколи не була такою простою як з технологією FlashSnap. Вона дозволяє камері розпізнавати об'єкти та забезпечує їхню чіткість на знімках, навіть коли вони перебувають у русі. Завдяки більш точному визначенню пріоритетності об'єктів ви можете робити складні знімки з більшою впевненістю, знаючи, що вибраний об'єкт точно залишиться у фокусі. Це означає, що ви можете витратити більше часу на те, щоб зосередитися на історії, яку ви хочете розповісти, і менше часу витрачати на налаштування.

Ефекти з кінематографічним ухилом

Щоб забезпечити по-справжньому кінематографічне враження від камери, realme у співпраці з оскароносним оператором Клаудіо Мірандою створили три унікальні фільтри, натхненні культовими фільмами. Завдяки унікальній корекції кольору та налаштуванню боке, вони кожен кадр перетворюють на щось грандіозне. Насолоджуйтесь якіснішою розповіддю за допомогою плівкових фільтрів і знімайте портрети, які дозволять вам виразити свій індивідуальний смак.

Майстерно виконаний дизайн

realme 12+ 5G вражає своїм дизайном, покликаним привнести в повсякденне життя нотки розкоші та елегантності. Його зовнішній вигляд нагадує про дорогий класичний годинник завдяки ряду деталей на кшталт форми і окантовці блоку камери, градієнтному малюнку на його поверхні та оригінальному ромбоподібному візерунку, що проходить через всю задню панель. А гладко відполірована металева рамка та преміальна веганська шкіра створюють витончений та стильний вигляд, а також дарують тактильний комфорт. Цей смартфон – справжній символ розкоші та вишуканості у світі високих технологій.

Потужна продуктивність

Цей смартфон дозволить вам забути про очікування. Завдяки 6-нм чипсету Dimensity 7050 5G ви отримуєте величезний потенціал потужності у поєднанні з низьким енергоспоживанням, який забезпечить надійну, плавну, швидку та ефективну роботу. Технологія динамічної оперативної пам'яті, яка подвоює доступні обсяг ОЗП за рахунок постійної пам'яті, додасть швидкості та покращить реакцію смартфона. А щоб все працювало стабільно, телефон оснастили ефективною системою охолодження з нержавіючої сталі, яка покриває основні джерела тепла материнської плати, забезпечуючи покращені ігрові можливості та зберігаючи прохолоду навіть у розпалі гри.

Ультраплавний AMOLED-дисплей із частотою 120 Гц

Насолоджуйтесь надшвидким прокручуванням, приголомшливими кольорами та надвисокою чіткістю на великому AMOLED-екрані з діагоналлю 6,67 дюйма та роздільною здатністю FHD+ (2400х1080). Справжній флагман з плавним опрацюванням кожної деталі, він здатний відтворювати до 1 мільярда відтінків завдяки 100% покриттю кольорової гами P3 та має сертифікат HDR10+. А також забезпечує найкращі враження від ігор та використання застосунків завдяки високій частоті оновлення 120 Гц. Крім того, технологія зниження синього світла на апаратному рівні, сертифікована TÜV Rheinland, дозволить вам користуватися телефоном з більшою впевненістю та меншим навантаженням на очі.1

Сканер відбитків пальців на дисплеї

Щоб отримати доступ до свого смартфону, вам не потрібно вводити паролі або графічні ключі. Досить просто торкнутися екрану. Вбудований у нього сканер забезпечить миттєве розблокування — менше, ніж за секунду. Але це ще не все. Цей датчик також підтримує функцію вимірювання серцевого ритму за відбитками пальців, яка дозволить вам у будь-який момент перевірити свій пульс у реальному часі.2

Виграшна комбінація

З realme 12+ 5G ви зможете керувати своїм часом ще ефективніше. Заряджайте акумулятор від 1 до 50% всього за 19 хвилин3 за допомогою технології SUPERVOOC потужністю 67 Вт, і ви отримаєте більше енергії, коли вам це потрібно найбільше. А у поєднанні з потужною батареєю ємністю 5000 мАг ви можете використовувати свій телефон із впевненістю в тому, що він має достатній запас енергії для роботи протягом усього дня.

Надійний захист для повсякденного спокою

Покладіться на свій смартфон за будь-яких обставин. Міцний корпус не тільки відмінно захищає його від падінь та інших неприємностей, але й має ступінь водо- та пиленепроникності IP54.4 А функція Rainwater Smart Touch забезпечує кращу взаємодію з екраном, покращуючи його чутливість при наявності вологи на дисплеї. Тому використання мобільного телефону в дощовий день або відразу після миття рук не стане для вас проблемою.

1Дані щодо дисплея надані лабораторією realme. Фактичні дані можуть відрізнятися через різні середовища тестування або методи розрахунку.

2Дані отримані в лабораторії realme, продукт не є медичним пристроєм, дані моніторингу призначені тільки для довідки і не повинні використовуватися безпосередньо в якості основи для клінічного діагнозу; функція не застосовується для користувачів із різними аритмічними захворюваннями.

3Дані щодо зарядки від 1 до 50% всього за 19 хвилин отримані в лабораторії realme і надані тільки для довідки. Фактичні результати можуть відрізнятися через різні умови тестування, знос батареї з часом тощо.

4Продукт відповідає рівню захисту від води, еквівалентному IP54, згідно з результатами випробувань, проведених у лабораторії realme. Ніколи не заряджайте телефон, якщо він мокрий. Ушкодження, спричинені рідиною, не покриваються гарантією.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2412 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

395

Захист скла

Так

Кількість кольорів

16,7 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

92,6%

Додатково

HDR 10+

Сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light

Яскравість: 600 ніт (тип.) / 2000 ніт пікова яскравість

Коефіцієнт контрастності: 5000000: 1

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,6 ГГц

Графічний процесор

Mali-G68 MC4

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,88 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера 50 Мп: Sony LYT-600 sensor, підтримка OIS, Lens: 5P, FOV: 79 °, Aperture: f/1.88, Focal Length: 26 mm; Ширококутна камера 8 Мп: Lens: 5P, FOV: 112°, Aperture: f/2.2, Focal Length: 16 mm; Макро камера 2 Мп: Lens: 3P, FOV: 88.8 °, Aperture: f/2.4

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Діафрагма: f/2,45

FOV: 82.6°

Lens: 5P

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 67 Вт

Автономна робота

Заряджання від 0-50% за 19 хвилин

Корпус

Матеріал корпуса

Штучна шкіра

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Датчик освітлення

Датчик наближення

Датчик магнітної індукції

Акселерометр

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

190 г

Габарити (ВхШхГ)

162.95 х 75.45 х 7.87 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

USB кабель

Зарядний пристрій

Захисна плівка

Чохол

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження