Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal)

Код:736332
Очікується
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-13%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 99 ₴
11 499
9 999
Колір
Black фото
Teal фото
White фото
Модель
6/128 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість у кожному кадрі

Xiaomi Redmi Note 13 5G — ідеальний супутник на кожен день, готовий надати вам все необхідне для комфортного проведення часу. Він пропонує неймовірну чіткість потрійної камери з вражаючою роздільною здатністю 108 МП та 3-кратним зумом, яка перевертає уявлення про фотографію, та ідеальні селфі з фронтальною 16 МП камерою. Дозволяє повністю поринути у світ деталей на FHD+ AMOLED-дисплеї з частотою оновлення 120 Гц, що забезпечує неймовірно чіткі та яскраві зображення. І дає безпрецедентну продуктивність для будь-яких завдань із потужним процесором MediaTek Dimensity 6080. А швидка зарядка 33 Вт і ємний акумулятор на 5000 мАг забезпечують довгий час використання без зайвих перерв. І все це упаковано у тонкий та стильний корпус, який неймовірно приємно тримати у руці. Redmi Note 13 5G – ключ до світу нових можливостей.

Надчітка основна камера 108 МП та Xiaomi Imaging Engine

Створюйте чудові фотографії за допомогою основної камери флагманського рівня з роздільною здатністю 108 МП та безлічі інтелектуальних алгоритмів. Завдяки ультрависокій роздільній здатності головного сенсора в 108 МП ви зможете відобразити більше деталей на своїх фото та відео. При цьому, вбудована технологія масштабування датчиків забезпечує ефект телефото камери і 3-кратний зум без втрат, що дозволить знімати деталі далеких пейзажів і робити чудові фото навіть з відстані. А розумні алгоритми Xiaomi Imaging Engine забезпечать більш високу швидкість запуску та чіткіші фотографії, тому кожен зроблений вами знімок буде визначним.

Камери для будь-якої ситуації

Розкрийте свій творчий потенціал із додатковими камерами: надширококутною на 8 МП та макрокамерою на 2 МП. Вони ще більше збільшать ваші можливості для зйомки за рахунок різних фокусних відстаней та режимів.

Фільтри filmCamera

Бажаєте зробити свої фото унікальними? Декілька фільтрів, що імітують передачу кольорів плівкової камери, створять вінтажну атмосферу. А в поєднанні з інтригуючими можливостями художнього кадрування додадуть вашим фотографіям кінематографічного шарму.

Ефектний AMOLED-дисплей 120 Гц

Один погляд на AMOLED-дисплей Redmi Note 13 5G, і ви поринете у світ неймовірної чіткості та реалістичності. Цей екран з роздільною здатністю FHD+, 10-бітною глибиною кольору та частотою оновлення 120 Гц, створює чудово реалістичні зображення з багатою кольоровою гамою — живі та яскраві. Точне затемнення дисплея, відсутність мерехтіння та більш точне регулювання яскравості завдяки 4096 рівням роблять перегляд контенту ще комфортнішим, незалежно від часу доби. А професійне регулювання циркадних ритмів дозволяє колірній температурі дисплея відповідати циклу день-ніч, покращуючи ваше здоров'я, знижуючи навантаження на очі та зводячи до мінімуму порушення сну.

Миттєва частота дискретизації сенсорного екрану 2160 Гц

Грайте з більшою віддачею та досягайте нових вершин. Надчутливі функції сенсорного управління з 16-кратною надроздільною здатністю, а також частота дискретизації до 2160 Гц в ігровому режимі дозволяють екрану точно визначати кожен, навіть ледь помітний рух. Це забезпечує миттєву реакцію та безпрецедентну плавність роботи дисплея, значно підвищуючи вашу результативність в іграх.1

Легкий та красивий

Насолоджуйтеся вишуканим поєднанням індустріальної естетики та модних кольорів Redmi Note 13 5G. Цей смартфон має тонкий і легкий корпус товщиною всього 7,6 мм і створений з використанням висококласних матеріалів.2А його стильна рамка та вишуканий декоративний дизайн створюють мінімалістську естетику, що розкриває його справжню красу.

Процесор MediaTek Dimensity 6080

Завдяки передовому 8-ядерному процесору, створеному на основі 6 нм техпроцесу, та ефективному сховищу UFS2.2 цей смартфон не тільки усуває затримки, але й забезпечує більш плавну роботу, стабільність та швидкість. Крім того, телефон підтримує роботу відразу з двома SIM-картами нового покоління 5G. Тому ви зможете забути про очікування.

Динамічне розширення пам'яті

Redmi Note 13 5G готовий надати вам більше, ніж ви очікуєте. Все завдяки технології Memory Fusion, яка дозволяє додати до 8 ГБ оперативної пам'яті до загального обсягу, гарантуючи тривале використання без затримок та більш комфортну та безперебійну взаємодію з користувачем.3

Батарея, яка працює довше

Працюйте, спілкуйтеся і розважайтеся весь день безперервно. Завдяки батареї ємністю 5000 мАг і швидкій 33-ватній зарядці Redmi Note 13 5G дозволить вам зберігати зручний для себе темп і встигати все. А різні функції допоможуть продовжити термін служби акумулятора та зробити його ще ефективнішим. Так, наприклад, функція Battery Health 3.0 дозволить динамічно налаштовувати логіку заряджання акумулятора, щоб уповільнити його старіння. А Boost charging допомагає зняти обмеження струму і збільшити швидкість зарядки при низькому рівні заряду батареї.

Гучний динамік. Кришталево чистий звук

Не пропустіть важливий дзвінок та слухайте улюблену музику без перешкод завдяки потужним динамікам, які підтримують 17 рівнів налаштування гучності для захоплюючого звучання.4 Вони здатні збільшити максимальну гучність на 200%, тому навіть у найгучнішій обстановці ви завжди зможете почути свій телефон.

Справжня довговічність

Створений для повсякденного використання, Redmi Note 13 5G готовий до всього. Він має ступінь захисту IP54 і добре протистоїть бризкам та пилу.5 Крім того, дисплей смартфона захищений за допомогою міцного скла Corning Gorilla® 5 і був оптимізований для поліпшення розпізнавання та управління дотиком, запобігаючи випадковим спрацьовуванням при попаданні води. Крім міцної конструкції та чудового рівня захисту, кожен пристрій пройшов безліч строгих стандартних тестів, щоб гарантувати найвищу якість кожного смартфона.

1Миттєва частота дискретизації 2160 Гц активується в ігровому режимі.

2Дані вимірювання отримані з внутрішньої лабораторії Xiaomi. 7,6 мм відноситься до товщини корпусу і не включає виступи, що виникають через такі елементи, як лінзи.

3Розширена ОЗП 8 ГБ заснована на версії з 8 ГБ ОЗП. Створення додаткової оперативної пам'яті займе вибраний обсяг ПЗП на вашому пристрої. Розширення пам'яті доступне лише в тому випадку, якщо на пристрої достатньо місця для зберігання даних. Фактичне збільшення обсягу оперативної пам'яті залежить від моделі.

4Дані отримані від внутрішньої лабораторії Xiaomi. Рівні гучності збільшені зі звичайних 15 до 17 рівнів, а 200% гучності — це результат порівняння гучності на 17 рівні з гучністю на 15 рівні. Збільшення гучності на 200% може змінюватись в залежності від використовуваного програмного забезпечення або інших сценаріїв. Рівні гучності можуть змінюватись в залежності від відмінностей сприйняття.

5Пристрій із ступенем захисту IP54 був протестований на стійкість до бризок та пилу у певних лабораторних умовах. Бризгозахищеність, водонепроникність та пиленепроникність можуть погіршуватися внаслідок щоденного використання. Не заряджайте смартфон у вологих умовах. Реальні сценарії відрізняються від експериментального середовища. Не занурюйте смартфон повністю у воду та не піддавайте його впливу таких розчинів, як морська та хлорована вода, або таких рідин, як напої під час щоденного використання. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені штучним зануренням пристрою в рідину.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

88,9%

Додатково

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light

Сертифікація TÜV Rheinland Flicker Free

Широка кольорова гама DCI-P3

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,4 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера
Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

108MP main camera; 8MP ultra-wide camera; 2MP Macro Camera

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Апертура f/2,4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Galileo

BDS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 33 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Компас

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

174.5 кг

Габарити (ВхШхГ)

161.11 x 74.95 x 7.6 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Смартфон

USB кабель

Зарядний пристрій

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано