Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC)

Код:736038
Є в наявності
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) video preview
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Samsung Galaxy S24 S921B 8/128GB Marble Gray (SM-S921BZADEUC) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Купуй та лови
-10%
Вигода 3 800 ₴
cashback iconКешбек 341 ₴
37 999
34 199
Колір
Black фото
Gray фото
Violet фото
Yellow фото
Модель
8/128 GB8/256 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Live Translate. Найпростіший спосіб спілкування

Здійснюйте пошук, як ніколи раніше1, отримуйте швидкий переклад під час дзвінка2, конвертуйте голосовий запис у текст, а потім узагальнюйте його3 і без зусиль редагуйте фотографії4 – все це завдяки штучному інтелекту.

1. Результати функції Circle to Search можуть різнитися залежно від візуальних збігів. Потрібне підключення до інтернету. Користувачам може знадобитися оновити Android до останньої версії. Функції продукту можуть залежати від налаштувань програми та пристрою. Деякі функції можуть бути несумісними з певними програмами. Наявність послуги залежить від країни та мови. Точність результатів не гарантується.

2. Для використання функції Миттєвий переклад потрібне підключення до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Функція Миттєвий переклад доступна лише в попередньо встановленому застосунку Samsung Phone. Для деяких мов потрібно завантажити додатковий мовний пакет. Доступність послуги залежить від мови. Точність результатів не гарантується.

3. Для використання функції Помічник із розпізнавання потрібне підключення до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Функція Помічник із розпізнавання доступна лише в попередньо встановленому застосунку Диктофон або для файлів, записаних за допомогою попередньо встановленого застосунку Samsung Phone. У певних країнах функція запису голосу за допомогою попередньо встановленого застосунку Samsung Phone не підтримується. Обробляти можна лише аудіофайли тривалістю до 3 годин. Режим підсумовування тексту в Помічнику із розпізнавання застосовується до текстів, які містять певну кількість символів. Доступність послуги залежить від мови. Точність результатів не гарантується.

4. Для використання функції Згенероване редагування потрібне підключення до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Результатом застосування функції Згенероване редагування є змінена фотографія розміром до 12 МП. Під час збереження на згенероване за допомогою штучного інтелекту зображення накладається водяний знак. Точність і надійність згенерованого результату не гарантується.

Обведіть, щоб знайти. Усе – просто.

Зустрічайте нову еру пошуку з функцією Circle to Search. Просто обведіть об'єкт, і відкриється сторінка з результатами пошуку Google. Це інноваційний інструмент для пошуку корисної інформації.

* Зображення змодельовані з ілюстраційною метою. Послідовність скорочено та змодельовано. Реальний інтерфейс користувача може відрізнятися.

* За використання деяких функцій AI може стягуватися плата.

Два приголомшливі смартфони. Одна важлива перевага.

Абсолютно нові моделі Galaxy S24 і S24+ мають безліч додаткових переваг, які напевно порадують кожного. Бажаєте ще більше вражень? Представляємо Galaxy S24+ з вишуканим екраном QHD. Це не просто великий екран, а найбільший і з видатною роздільною здатністю серед усіх пристроїв лінійки Galaxy.

*Картинка надана виключно в ілюстративних цілях

Два епічних смартфони. Один великий плюс5

Нові Galaxy S24 і S24+ мають ще багато інших переваг, від яких кожен буде у захваті. Бажаєте ще більше? Galaxy S24+ має великий екран5 із роздільною здатністю QHD. Це найбільший екран та найвища роздільна здатність серед пристроїв Galaxy.

5. Galaxy S24+ у порівнянні з Galaxy S24.

50 МП. Мега-мегапікселів

Справжній генератор пікселів, який ніколи не підведе. Ніколи. Знімки високої роздільної здатності без сумніву витримають випробування часом на довгі роки.

Знято на Galaxy S24 #withGalaxy

Користуйся зумом. Навіть уночі.

Перемикайтеся між різними рівнями зуму – від 1x до 3x. Створюйте захопливі кадри з видатними деталями на значних збільшеннях, ніж це було раніше. Наближайте перебіг подій і фіксуйте поліпшені аспекти завдяки використанню AI зуму. Відкривайте нові грані у світі фотографії, досліджуючи можливості максимального збільшення та фіксуючи навіть найдрібніші деталі.

Знято на Galaxy S24 #withGalaxy

*Зум оптичної якості можливий завдяки сенсору з технолонією Adaptive Pixel

*Порівняння з Галаксі С23 **30х включає в себе 3х оптичний зум і 30х цифровий зум з інноваційною технологією надвисокої роздільної здатності. Важливо зазначити, що на відстанях, що перевищують 3х збільшення, можливе зниження якості зображення. ***Технологія AI зуму застосовується до інтервалів між рівнями цифрового збільшення.

Ставайте ближче з кожним дотиком

Перемикайтесь від 1х до 2х й навіть 3х зуму. Робіть знімки з яскравими деталями на більших відстанях наближення, ніж раніше.8 Наближайте дію та фіксуйте покращені деталі завдяки AI зуму. 9,10

Знято на Galaxy S24 #withGalaxy

8.У порівнянні з Galaxy S23. 9.30х Космічний зум включає 3х оптичний зум і 30х цифровий зум із технологією надвисокої роздільної здатності. На відстанях, що перевищують 3х збільшення, якість зображення може бути зниженою. 10.AI зум застосовується до відстаней між розмірами цифрового зуму. Точність результатів не гарантується.

Наш мобільний екран – видатний зразок адаптивності

Завдяки збільшеним розмірам і неймовірно тонким рамкам, дисплеї Galaxy S24 тепер мають розмір 6,2 дюйма з роздільною здатністю FHD+, що приносить вам ще більше корисної площі екрана. Насолоджуйтеся поліпшеною передачею кольору та контрастністю завдяки інноваційній функції Vision Booster.

*Розмір екрана Galaxy S24, виміряний за діагоналлю, дорівнює 6,2 дюйма в повному прямокутнику та 6 дюймів за умови врахування заокруглених кутів. Фактична площа перегляду зменшується через вигнуті краї та наявність отвору для камери. **Сертифікований VDE Germany дисплей Dynamic AMOLED 2X гарантує 100% колірний об'єм для мобільних пристроїв у межах колірного простору DCI-P3. Цей дисплей здатний досягти максимальної яскравості до 2600 ніт, що значно покращує контраст між темними та світлими елементами цифрового контенту. Це забезпечує видатну якість зображення та контрастність на рівні 5 000 000:1.

Розумніший акумулятор на цілий день 8,11

Заряд є. Все ще є. І досі є. Galaxy S24 оснащений розумним акумулятором, який забезпечує більше часу для роботи з пристроєм8,11,12,13.

8. У порівнянні з Galaxy S23.11. Фактичний час роботи від акумулятора залежить від мережевого середовища, використовуваних функцій і застосунків, частоти викликів і повідомлень, кількості заряджань та багатьох інших чинників. Приблизна оцінка проти профілю використання середнього користувача за даними UX Connect Research. Незалежне оцінювання UX Connect Research проводилось у період із 25 листопада до 15 грудня 2023 р. у США та Великій Британії з передсерійними версіями SM-S921 і SM-S926 з налаштуваннями за замовчуванням із використанням мереж LTE й 5G Sub6. У мережі 5G mmWave тестування НЕ проводилось.12. Типове значення, визначене під час тестування у сторонній лабораторії. Типове значення є приблизним середнім значенням з урахуванням відхилень ємності акумулятора серед зразків акумуляторів, які було протестовано за стандартом IEC 61960. Номінальна ємність для Galaxy S24 становить 3880 мА·год і Galaxy S24+ – 4755 мА·год. Фактичний час роботи від акумулятора залежить від мережі, способу використання та інших чинників.13. За результатами тестування у власній лабораторії Samsung із використанням передрелізної версії відповідної моделі, підключеної до навушників через Bluetooth зі стандартними налаштуваннями LTE. Орієнтовне значення з урахуванням ємності акумулятора, виміряної напруги та рівня споживання заряду під час відтворення відео (файлів із роздільною здатністю 720p, збережених на пристрої) та аудіо (файл mp3, 192 кбіт/с, збережений на пристрої, із вимкненим LCD-дисплеєм). Фактичний час відтворення відео та аудіо залежить від підключення до мережі, налаштувань, формату файлу, яскравості екрана, стану акумулятора й багатьох інших чинників.

8. У порівнянні з Galaxy S23.11. Фактичний час роботи від акумулятора залежить від мережевого середовища, використовуваних функцій і застосунків, частоти викликів і повідомлень, кількості заряджань та багатьох інших чинників. Приблизна оцінка проти профілю використання середнього користувача за даними UX Connect Research. Незалежне оцінювання UX Connect Research проводилось у період із 25 листопада до 15 грудня 2023 р. у США та Великій Британії з передсерійними версіями SM-S921 і SM-S926 з налаштуваннями за замовчуванням із використанням мереж LTE й 5G Sub6. У мережі 5G mmWave тестування НЕ проводилось.12. Типове значення, визначене під час тестування у сторонній лабораторії. Типове значення є приблизним середнім значенням з урахуванням відхилень ємності акумулятора серед зразків акумуляторів, які було протестовано за стандартом IEC 61960. Номінальна ємність для Galaxy S24 становить 3880 мА·год і Galaxy S24+ – 4755 мА·год. Фактичний час роботи від акумулятора залежить від мережі, способу використання та інших чинників.13. За результатами тестування у власній лабораторії Samsung із використанням передрелізної версії відповідної моделі, підключеної до навушників через Bluetooth зі стандартними налаштуваннями LTE. Орієнтовне значення з урахуванням ємності акумулятора, виміряної напруги та рівня споживання заряду під час відтворення відео (файлів із роздільною здатністю 720p, збережених на пристрої) та аудіо (файл mp3, 192 кбіт/с, збережений на пристрої, із вимкненим LCD-дисплеєм). Фактичний час відтворення відео та аудіо залежить від підключення до мережі, налаштувань, формату файлу, яскравості екрана, стану акумулятора й багатьох інших чинників.

Наш найяскравіший адаптивний мобільний екран

Завдяки збільшеному розміру пристрою та ультратонким рамкам 6,2-дюймові дисплеї Galaxy S24 з роздільною здатністю FHD+ пропонують більше корисної площі екрана. Насолоджуйтеся оптимальними кольорами та контрастністю завдяки функції Vision Booster.14,15

14. Розмір екрана Galaxy S24, виміряний по діагоналі, становить 6,2 дюйма в повному прямокутнику і 6 дюймів з урахуванням закруглених кутів. Фактична площа перегляду менша через закруглені кути і отвір камери.15. Дисплей Dynamic AMOLED 2X, що використовується на пристроях Galaxy S24 та S24+, здобув сертифікат VDE Germany за 100-відсотковий колірний обсяг для мобільних пристроїв (Mobile Color Volume) у діапазоні кольорів DCI-P3. Це означає, що кольори зображень залишаються чіткими та неймовірно яскравими незалежно від інтенсивності зовнішнього освітлення. Дисплей, який може досягати максимальної яскравості до 2600 ніт, покращує контраст між темними та світлими аспектами цифрового вмісту, забезпечуючи видатну якість зображення та контрастність 5 000 000:1 для більшого занурення під час використання мобільного пристрою.

14. Розмір екрана Galaxy S24, виміряний по діагоналі, становить 6,2 дюйма в повному прямокутнику і 6 дюймів з урахуванням закруглених кутів. Фактична площа перегляду менша через закруглені кути і отвір камери.15. Дисплей Dynamic AMOLED 2X, що використовується на пристроях Galaxy S24 та S24+, здобув сертифікат VDE Germany за 100-відсотковий колірний обсяг для мобільних пристроїв (Mobile Color Volume) у діапазоні кольорів DCI-P3. Це означає, що кольори зображень залишаються чіткими та неймовірно яскравими незалежно від інтенсивності зовнішнього освітлення. Дисплей, який може досягати максимальної яскравості до 2600 ніт, покращує контраст між темними та світлими аспектами цифрового вмісту, забезпечуючи видатну якість зображення та контрастність 5 000 000:1 для більшого занурення під час використання мобільного пристрою.

Перегляньте Galaxy S24 в AR

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2340 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

416

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus 2

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

19,5:9

Співвідношення екран/корпус

90,9%

Додатково

HDR10+

Процесор

Процесор
Кількість ядер

10

Частота процесора

3,2 ГГц

Графічний процесор

Samsung Xclipse 940

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

10 Мп

12 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,88 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Ультраширококутна камера – 12 МП: F2.2, FOV 120˚; Ширококутна камера - 50 MП: OIS F1.8, FOV 85˚; Телефотокамера - 10MП: Оптичний зум - 3x, F2.4, FOV 36˚

Фронтальна камера

Фронтальна камера

12 Мп

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 60fps

Особливості

Діафрагма: f/2,2

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Так

Особливості

Швидка зарядка 25 Вт

Автономна робота

До 29 годин відтворення відео; До 78 годин відтворення аудіо

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

IP68

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Гіроскоп

Датчик Холла

Датчик освітлення

Геомагнітний датчик

Датчик наближення

Барометр

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Стерео підтримка

Колір

Фізичні характеристики

Вага

167 г

Габарити (ВхШхГ)

147 х 70.6 х 7.6 мм

Комплектація

USB кабель

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект