Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Відеореєстратор GT N70

Код:672978
Є в наявності
Відеореєстратор GT N70 фото
Відеореєстратор GT N70 фото
Відеореєстратор GT N70 фото
Відеореєстратор GT N70 фото
Відеореєстратор GT N70 фото
Відеореєстратор GT N70 фото
Відеореєстратор GT N70 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-24%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 12 ₴
1 699
1 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зібрати кращі тренди у сфері автомобільної електроніки і реалізувати їх у стильному відеореєстраторі класу GT – саме цю мету переслідували розробники при створенні GT N70. Їм це вдалося повною мірою, в чому Ви самі зможете переконатися.

 

Ключові переваги GT N70 – трендовий функціонал та висока якість запису. Модель забезпечує деталізовану зйомку у високій роздільній здатності Full HD (1920х1080), тому Ви завжди можете залишатися впевненим в якості записаних відеороликів. Завдяки максимально широкому куту огляду 170° на відео буде відображена повноцінна обстановка на дорозі, в тому числі на багатосмугових шосе та швидкісних трасах.

 

Для любителів великих швидкостей і тривалих подорожей на авто технологія широкого динамічного діапазону WDR, якою оснащений GT N70, дозволить записувати відео без відблисків, засвітів та затемнених ділянок. Ця функція запозичена з галузі професійного відеоспостереження і спеціально адаптована для застосування в автомобільних відеореєстраторах. При різких перепадах освітлення (під час руху у сонячну погоду, виїзду з тунелю та ін) WDR дозволяє освітлити затемнені зони на зображенні, а також підвищити контрастність на засвічених ділянках.

 

Вбудований G-сенсор захистить файли від циклічного видалення, а за допомогою спеціальної «аварійної» кнопки на реєстраторі Ви зможете самі заблокувати важливий ролик. Завдяки наявності датчика руху і режиму паркування, використання GT N70 не обмежується лише увімкненим двигуном. Новинка легко впорається із завданням «нічного сторожа»: під час стоянки автомобіля реєстратор переходить у режим очікування і вмикає запис тільки при спрацьовуванні датчика удару.

 

Крім цього, з новим GT N70 Ви зможете не лише документувати дорожню обстановку, а й знімати креативні відео своїх яскравих подорожей завдяки режиму запису Time-Lapse. Для перегляду роликів у новинці передбачені mini USB, AV та HDMI виходи, а також великий вбудований дисплей з діагоналлю 2,7''. Більш того, при підключенні до ПК, Ви зможете використовувати свій GT N70 як web-камеру.

 

Відеореєстратор GT N70 виконаний у компактному форм-факторі, відрізняється сучасним дизайном та стильними елементами корпусу. Модель встановлюється на лобове скло за допомогою вакуумного кріплення, а сам кронштейн спроєктований таким чином, щоб Ви могли повертати реєстратор навколо своєї осі і легко знімати його з кріплення.

Характеристики

Загальні характеристики

Конструкція
Кількість камер
Поворотна камера

Так

Тип кріплення на скло

Кріплення-присоска

Дисплей

Дисплей
Діагональ дисплея
Сенсорний екран

Ні

Камера і запис відео

Кут огляду
Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Максимальна частота кадрів
Нічна зйомка

Так

Формат відео файла

MOV

Режим запису

Циклічна

Вбудований мікрофон

Так

Зручність використання

Активація запису

Автоматична

Ручна

Функції
Накладення інформації в відео

Час

Дата

Процесор і пам'ять

Підтримка карт пам'яті

Iнтерфейси

Wi-Fi

Ні

USB-порт

Micro-USB

Живлення

Робота від бортової мережі

Так

Вбудований акумулятор

Так

Габарити і комплектація

Вага

71 г

Колір

Чорний