Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Водонагрівач OCEAN FLAT RZB80M, ET+DT

Код:697041
Є в наявності
Водонагрівач OCEAN FLAT RZB80M, ET+DT фото
Водонагрівач OCEAN FLAT RZB80M, ET+DT фото
Водонагрівач OCEAN FLAT RZB80M, ET+DT фото
Водонагрівач OCEAN FLAT RZB80M, ET+DT фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Установка водонагрівачів
cashback iconКешбек 95 ₴
9 536
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Водонагрівач OCEAN FLAT - ідеальне рішення автономно організувати подавання гарячої води!

Водонагрівачі «OCEAN» використовуються як для домашнього (квартира, заміський будинок, дача), так і для громадського користування (бари, ресторани, сауни, офіс та ін.). Основною перевагою накопичувального електрообігрівача є його здатність забезпечити гарячою водою відразу кілька точок водозабору.

Компактне рішення для невеликих приміщень, елегантний, сучасний дизайн! Моделі серії FLAT мають пласку, прямокутну форму. Основною перевагою цих моделей є компактний плаский корпус глибиною 24 – 29 сантиметрів при об’ємі 50 – 100 літрів, а також швидке нагрівання води.

  • Невелика споживана потужність (2,0 кВт) і можливість під’єднувати бойлер в 1-фазну електромережу, що особливо важливо для міських квартир, які мають обмеження у споживанні (за потужністю) електроенергії. Економічний у витратах на електроенергію: при нагріванні води до заданої температури, термостат вимикає водонагрівач від мережі.
  • Вкрай низькі теплові втрати через корпус бойлера, дозволяють цілодобово зберігати воду гарячою. Це досягається ефективною теплоізоляцією пінополіуретаном зі щільністю 36 кг/см3.
  • Товщина стінки корпусу бака (s = 2,0 мм). Відзначимо, що у 90% інших виробників товщина стінок бака складає s = 1,2 ÷ 1,5 мм. Товщина стінок стає основним фактором, що впливає на термін служби бойлера, визначає його довговічність.
  • Внутрішній бак має особливо міцне і стабільне емалеве покриття. При нанесенні на метал емаль обпалюється при температурі 1000°С, що забезпечує захист металу від проникнення води та розвитку корозії.
  • Нагрівання води здійснюється за допомогою двох «СУХИХ» ТЕНів з нержавіючої сталі AISI 316, які поміщені у спеціальну захисну колбу і не контактують з водою. Завдяки захисній колбі ТЕНи не схильні до нальоту, не вимагають чищення і служать в середньому набагато довше, а також немає потреби зливати воду з бака при заміні ТЕНа.
  • На одному фланці встановлено 2 автономні ТЕНи. Потужність нагрівального елемента 2,0 (1,2 + 0,8) кВт. Обидва ТЕНи можуть працювати як по черзі, так і одночасно. Одиночний режим дозволяє домогтися економного, але більш тривалого нагрівання води, в той час як два активні ТЕНи швидше нагрівають воду.
  • Термостат з захистом від перегріву вимкне живлення бойлера в разі перевищення температурного режиму.
  • Всі моделі оснащені регулятором потужності, що дозволяє вибрати один з трьох режимів нагріву, а також режим економічного нагріву. Двополюсний вимикач для вибору режиму роботи ТЕНів: положення «0» - ТЕНи вимкнені, положення «1» - увімкнений перший ТЕН (0,8 кВт), положення «2» - увімкнений другий ТЕН (1,2 кВт), положення «2+1» - увімкнені обидва ТЕНи.
  • Посилений магнієвий анод для захисту водонагрівача від корозії і запобігання утворенню накипу на стінках водонагрівача та поверхнях ТЕНа.
  • Корпус бойлера виготовлений зі сталі, покритої спеціальною термоемаллю, захищеною від розтріскування.
  • Для комфортного встановлення бойлер укомплектований кронштейном для кріплення на стіну, кріпильним анкером, клапаном запобіжним, шнуром живлення з вилкою 1,5 м.

Внизу на приладовій панелі розташована поворотна ручка термостата. З її допомогою можна задати наступні температурні режими нагріву води:

  • "Off" - нагрів води вимкнено;
  • "Low" - підтримується температура близько 20°С, режим "антизамерзання" води всередині баків при температурі навколишнього повітря не нижче +5°С. Якщо температура повітря опускається нижче +1°С, то необхідно злити воду з водопровідної системи і водонагрівача щоб уникнути їх пошкоджень;
  • За допомогою поворотної ручки вибирається потрібна температура нагріву води: 40-50°C - режим заощадження електроенергії, при його використанні продуктивність на виході гарячої води зменшується. Цей режим використовується при невеликому обсязі споживаної гарячої води, а також для запобігання опіку гарячою водою. Температура 70-80°C - максимальний нагрів і продуктивність на виході гарячої води. Цей режим використовується при великому обсязі споживаної гарячої води;
  • На передній панелі корпусу бойлера є світлова індикація роботи водонагрівача, на LED дисплеї відображається температура нагріву. Індикація «Heating» - режим нагріву, «Keep warm» - бойлер працює в режимі підтримки заданої температури води всередині баків.

Довговічність експлуатації водонагрівачів «OCEAN» визначається надійністю сплаву, з якого виконана сама ємність, надійністю використовуваних комплектуючих, товщиною і теплопровідністю застосованої ізоляції.

Вибудувана за багато років система контролю якості та керування виробництвом гарантує бездоганну роботу виробів ТМ «OCEAN» протягом усього терміну експлуатації!

Характеристики

Основні характеристики

Тип водонагрівача
Форма баку
Об'єм баку
Тип ТЕНу
Кількість ТЕНів

2

Потужність

1200 Вт + 800 Вт

Максимальна температура нагріву

Експлуатація

Спосіб установки
Дисплей

З дисплеєм

Тип управління
Підведення труб
Захист

Захист від корозії

Захист від перегріву

Запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску)

Захист від замерзання

Додаткова інформація

Три режими нагріву; Режим економічного нагріву; Магнієвий анод збільшеної маси; Термостат з захистом від перегріву; Двополюсний вимикач для вибору режиму роботи ТЕНів; Збільшений шар теплоізоляції для зменшення теплових втрат: пінополіуретан екологічно чистий, щільність 36 кг/см3

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал баку
Матеріал внутрішнього покриття

Емальована сталь

Габарити (ВхШхГ)

94 х 54,2 х 28,8 см

Висота

94 см

Ширина

54,2 см

Глибина

28,8 см

Вага

27,2 кг

Вага в упаковці

29 кг

Комплектація

Водонагрівач; Кронштейн для кріплення на стіну; Анкер кріпильний; Шланг дренажний; Клапан запобіжний; Шнур живлення з вилкою 1,5 м

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера