Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ручний блендер MIJIA QCOOKER

Код:664213
Немає в наявності
Ручний блендер MIJIA QCOOKER фото
Ручний блендер MIJIA QCOOKER фото
Ручний блендер MIJIA QCOOKER фото
Ручний блендер MIJIA QCOOKER фото
cashback iconКешбек 9 ₴
999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Mijia Qcooker – це потужний та компактний ручний блендер, який допоможе вам звести до мінімуму клопоти на кухні. Він оснащений потужним двигуном та різними насадками, завдяки чому один замінить кілька інструментів і забезпечить вам максимальний комфорт. А ергономічний дизайн, 2 швидкості та безпечні матеріали роблять його чудовим рішенням для приготування будь-яких страв.

Особливості:

  • Різні насадки для подрібнення, змішування та збивання
  • Потужний двигун з максимальною швидкістю обертання 12 500 об/хв
  • Два швидкісні режими
  • Ергономічна форма ручки
  • Безпечні та гіпоалергенні матеріали
  • Зручна система зберігання насадок
 

Многофункциональный помощник

Xiaomi Mijia Qcooker – це справді універсальний інструмент. Він оснащений трьома різними насадками, які призначені для приготування фаршу, збивання яєць, вершків, а також подрібнення та перемішування продуктів. З його допомогою ви зможете легко і просто приготувати смачні та корисні страви для всієї родини: подрібнити м'ясо для котлет, приготувати омлет, корисне пюре для дитини, змішати тісто для млинців або зробити смузі. Також у комплекті йде висока склянка об’ємом 800 мл, що дозволяє зручно готувати у великих кількостях.

Впорається з будь-якими продуктами

Завдяки двигуну потужністю 420 Вт, який видає до 12 500 обертів за хвилину, і гострим сталевим ножам блендер здатний ефективно подрібнювати практично будь-які продукти. Йому під силу перемолоти навіть горіхи. Завантажте інгредієнти в чашу, натисніть на кнопку і за лічені секунди все буде готово.

 

Потужність на ваш вибір

Блендер має 2 швидкісні режими, які допоможуть впоратися з продуктами різної твердості та кількості. Це забезпечує оптимальну продуктивність і дозволяє обробляти продукти більш точно. При цьому він вирізняється досить низьким рівнем шуму під час роботи.

 

Практична конструкція та зручна система зберігання

З Xiaomi Mijia Qcooker вам не доведеться відмивати після приготування весь стіл і поверхні навколо нього. Завдяки добре продуманій конструкції блендера, бризки не будуть летіти у різні боки. А по закінченню роботи ви можете закріпити всі насадки на спеціальному тримачі. Так компоненти блендера не загубляться і будуть завжди під рукою.

 

Керування однією рукою

Обтічний корпус Xiaomi Mijia Qcooker зроблений таким, щоб його було легко утримувати однією рукою. При цьому кнопки розташовані таким чином, щоб користувачу було зручно перемикатися між швидкісними режимами.

 

Комбінуйте як завгодно

Потрібно збити яйця в пишну піну або приготувати великий об’єм пюре? Не питання. Ручний блендер можна використовувати з будь-якими контейнерами, які є на вашій кухні.

 

Якісні та безпечні матеріали

І чаші, і насадки Mijia Qcooker виконані з повністю безпечних харчових матеріалів. Зокрема, для колб та корпусу блендера використовується високоякісний ABS-пластик, який не вбирає запахи, не втрачає форму і не містить шкідливих домішок, таких як бісфенол-А. У той час як ножі та металеві частини виготовлені з нержавіючої сталі марки 304 з низьким вмістом вуглецю.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

1

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,6 л

Програми та функції

Турборежим

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Вага

1,2 кг

Габарити (ВхШхГ)

34 х 13 х 13 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера