Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Ninebot E2 E

Код:724342
Немає в наявності
Електросамокат Ninebot E2 E video preview
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
Електросамокат Ninebot E2 E фото
cashback iconКешбек 144 ₴
14 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ninebot E2 E

Рішення «останньої милі» для всіх, представляємо самокат Ninebot E2. Він має стильний дизайн із великою світлодіодною панеллю приладів, плавне керування, надійну якість і високу економічну ефективність. Він набирає швидкість до 20 км/год і підтримує запас ходу до 25 км для щоденних поїздок. Самокат складається в один крок. Ви можете його легко підняти, щоб зайти у ліфт, громадський транспорт, зберігати на роботі/вдома або покласти в багажник автомобіля.

Вітер і коливання в місті - не завада

Модний дизайн серії E2 у стилі серфінгу викликає у людей бажання досліджувати. Його стильний зовнішній вигляд виділяє вас з натовпу! Крім того, його ультратонка підніжка з низькою силою тяжіння робить їзду плавною та стабільною.

Чіткий огляд на великій панелі приладів

Серія E2 має 2,8 дюймову панель приладів, яка відображає таку інформацію, як швидкість і рівень заряду акумулятора! Кут нахилу екрана 25° ергономічно розроблений для комфорту, і його легко переглядати під час їзди.

Легко справляйтеся з щоденними поїздками

З запасом ходу до 25 км самокат E2 допоможе успішно справитись з щоденними поїздками на роботу, навчання чи відпочинок. Cамокат підтримує 3 режими їзди: Стандартний режим: балансує швидкість і радіус дії з макс. швидкістю до 15 км/год; Спортивний режим: більша швидкість, більша потужність з макс. швидкістю до 20 км/год; Режим прогулянки: ходьба з меншими зусиллями з макс. швидкістю до 5 км/год. Двигун потужністю 250 Вт забезпечує силу для прискорення, вільної їзди та підйому на схили до 12%!

Міцний і водонепроникний KickScooter

Зносостійкість автомобільного рівня. Завдяки дизайну сталевої рами автомобільного класу SPFH590 довговічність і стійкість до розриву серії E2 значно покращилися. Крім того, користуючись перевагами погодостійкого дизайну IPX4, ви можете легко їхати при різних погодних умовах.

Порожнисті шини, що не потребують обслуговування!

Серія E2 оснащена нещодавно розробленими внутрішніми порожнистими шинами розміром 8,1 дюйма, які забезпечують чудові враження від їзди: стійкі до проколів, не потребують обслуговування та мають кращу здатність поглинати удари.

Подвійна гальмівна система для вашої безпеки!

Комбінація переднього електронного гальма та заднього механічного барабанного гальма (керованого одним важелем) забезпечить ефективне та надійне гальмо.

Багаторазовий захист для безпечної їзди

Серія Ninebot E2 оснащена переднім світлом потужністю 2,1 Вт, що забезпечує кращу видимість у темряві на відстані до 13,5 метрів. Щоб забезпечити безпеку, задній стоп-сигнал і світловідбивачі, сертифіковані E-MARK, подбають про те, щоб вас помітили в будь-який момент, задля уникнення зіткнень.

Розумна система керування акумулятором, захист вашого акумулятора та поїздки

6-ступінчастий механізм захисту системи керування акумулятором, розробленої Segway-Ninebot, забезпечує довговічність: Захист від короткого замикання, захист від перевантаження по струму, подвійний захист від перезаряду, подвійний захист від перерозряду, температурний захист, автоматичний захист від низької напруги.

Розумний додаток Segway-Ninebot Connectivity

Персоналізуйте свій досвід катання за допомогою ДОДАТКУ Segway-Ninebot! Із з’єднанням Bluetooth керуйте своєю поїздкою розумним способом: Статус катання, оновлення мікропрограми, блокування/розблокування самоката, персоналізовані налаштування, поділитись моментами з спільнотою Segway-Nienbot, обслуговування і навчальні посібники.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Барабанна

Електронна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора
Кут підйому

12°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 7,5 годин

Особливості

Додаток

Так

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат, Інструкція, Гарантійний талон

Особливості

Розміри: 1070 х 445 х 1140 мм; Розміри у складеному стані: 1140×445×500 мм; IPX4 та battery IPX6; Smart-система керування акумулятором; Максимальна потужність 450 Вт; Колісний привід: Переднє колесо; Фари: Переднє та заднє та гальмівне світло та бічні/задні відбивачі; Задні гальмівні ліхтарі: Блимають при гальмуванні; Hands-free, швидке складання в компактну форму; Режими їзди: 3 (еко, стандарт, спорт); 1 режимі прогулянки

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера