Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор Dell 19.5" E2020H (210-AURO)

Код:736865
Є в наявності
Монітор Dell 19.5" E2020H (210-AURO) фото
Монітор Dell 19.5" E2020H (210-AURO) фото
Монітор Dell 19.5" E2020H (210-AURO) фото
Монітор Dell 19.5" E2020H (210-AURO) фото
Монітор Dell 19.5" E2020H (210-AURO) фото
Монітор Dell 19.5" E2020H (210-AURO) фото
Монітор Dell 19.5" E2020H (210-AURO) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 39 ₴
3 919
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактність, якість та ергономіка

Монітор Dell 19.5" E2020H є чудовим рішенням для тих, хто цінує ефективність і комфорт у робочому просторі. Оснащений TN-панеллю з високою роздільною здатністю і підтримкою до 16,7 мільйонів кольорів, він забезпечує яскраві і чіткі зображення, повні деталей і фарб. кути огляду, час відгуку в 5 мс, технології Flicker Free і Dell ComfortView, а також керування за допомогою Dell Display Manager роблять його ідеальним вибором для повсякденної роботи, а також монітор оснащений роз'ємами DisplayPort 1.2 і VGA, а також ергономічним дизайном з можливістю нахилу дисплея, тому поєднує в собі функціональність та стиль.

HD-екран з реалістичними кольорами

З цим монітором від Dell ви зможете насолодитися чудовою картинкою з чіткими деталями. Маючи HD роздільну здатність (1600x900), яскравість 250 кд/м2 і хорошу контрастність 1000:1, він забезпечує яскраві кольори і хорошу детальність. Крім того, він здатний відображати до 16,7 мільйонів кольорів, що робить зображення надзвичайно реалістичним з повним спектром тонів кольорів. А широкі кути огляду 170/160 градусів дозволяють вам чітко насолоджуватись кожним кадром, де б ви не знаходилися. Все це робить Dell 19.5" E2020H оптимальним варіантом для будь-яких повсякденних завдань.

Комфорт та безпека для ваших очей

Користуйтеся своїм монітором стільки, скільки хочете, без дискомфорту. Функція Flicker Free усуває мерехтіння, яке може стомлювати очі та призводити до неприємних відчуттів. А опція Dell ComfortView оптимізує екран для комфорту ваших очей, навіть якщо ви годинами дивитеся на екран. Для того, щоб використання монітора було по-справжньому зручним протягом усього робочого дня.

Покращений диспетчер Dell Display Manager

Керуйте екраном та своїм часом ще ефективніше. Dell Display Manager надає користувачеві інструменти для простого керування та налаштування параметрів відображення, що особливо важливо у робочому середовищі. Так, функція Easy Arrange дозволяє швидко розміщувати та переглядати програми поруч на одному або кількох підключених екранах для підвищення ефективності багатозадачності. А функція автоматичного відновлення запам'ятовує, де ви зупинилися, тому програми повернуться туди, де їх залишили, навіть після відключення від мережі. Більше того, сполучення клавіш допоможуть вам заощадити ще більше часу, дозволяючи легко налаштовувати параметри керування дисплеєм та швидше приступати до роботи.

Адаптується до ваших потреб

19,5-дюймовий монітор Dell E2020H не тільки забезпечує гарну роботу, а й сприяє покращенню вашого офісного простору. За допомогою PowerNap - функції, яка затемняє монітор або переводить його в режим сну, коли він не використовується - ви зможете економити енергію. Стійка підставка та покращена система прокладання кабелів дозволяють пристрою займати меншу площу на столі та забезпечити більше порядку. А ергономічний дизайн із функцією нахилу дозволяє налаштувати положення монітора для максимального комфорту та задоволення потреб користувача.

Універсальні підключення

Наявність роз'ємів різних поколінь – DisplayPort 1.2 та VGA – забезпечує зручні варіанти підключення до різних пристроїв. Тому ви можете використовувати цей монітор як із новими ПК, так і застарілими системами. Отже, ваш робочий простір буде повністю адаптований під ваші потреби.

Ключ до зручності

Зробіть свій робочий простір індивідуальним. Монітор Dell E2020H можна встановлювати як на столі, використовуючи комплектну підставку, так і закріпити на стіні або іншій поверхні за допомогою VESA-сумісних кріплень і підставок. Таким чином ви можете легко розташувати монітор саме там, де вам буде найзручніше.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,270 х 0,270 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

160°

Кут огляду вертикальний

170°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Споживання електроенергії

Споживана потужність: 14 Вт (макс.).

Споживана потужність: 11 Вт (номінал).

Потужність: 10,7 Вт (Energy Star)

Регулювання положення дисплея

Регулювання кута нахилу

Особливості

Кут нахилу: -5 ° до +21 °

Dell Display Manager

Гніздо для замку Kensington

Dell Command Monitor

DisplayPort з підтримкою HDCP 1.2

Екран без мерехтіння з технологією ComfortView

Область перегляду (HxV): 432.96 x 238.05 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

368.96 x 471.52 x 171 мм

Вага з підставкою

2.94 кг

Комплектація

Кабель живлення

Кабель DisplayPort

Кабель VGA

Заглушка для гвинта (кріплення VESA)

Посібник із швидкого налаштування

Монітор із підставкою

Відомості про відповідність нормативним вимогам та стандартам безпеки

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження