Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків10
Питання-відповіді6

Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Black) A2008

Код:679918
Архiв
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Black) A2008 video preview
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Black) A2008 video preview
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Black) A2008 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Black) A2008 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Black) A2008 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Black) A2008 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 19 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Великий 1,43-дюймовий HD екран

Насолоджуйтесь яскравою картинкою і прекрасним виглядом, який забезпечує 1,43-дюймовий екран Amazfit Bip U Pro. Його роздільна здатність 320 x 302 пікселів дозволяє бачити кожну деталь, тому вся інформація від повідомлення про вхідний дзвінок до нагадування про заплановану зустріч будуть гранично чіткими. У будь-яких умовах.

 

50 варіантів циферблатів. На будь-який смак.

Підберіть дизайн екрану під свій настрій або вбрання з великої колекції у 50 інтерфейсів. * Або можете завантажити свої власні фотографії, створивши персоналізований циферблат. Крім того, Bip U Pro підтримують анімовані циферблати, а модульна система дає можливість вибирати і відображати на головному екрані годинника лише важливу для вас інформацію, таку як час, дата, погода, частота пульсу тощо.

60+ спортивних режимів і GPS

Amazfit Bip U Pro підтримують понад 60 спеціальних режимів, включаючи біг на відкритому повітрі і на біговій доріжці, ходьбу пішки, їзду на велосипеді, йогу, бейсбол, баскетбол, настільний теніс, плавання у басейні та багато інших. Що дозволяє обрати налаштування, оптимізоване під той вид спорту, яким ви захоплюєтеся. А завдяки вбудованому GPS і геомагнітному датчику, ви зможете відслідковувати своє місце розташування під час туристичних походів та інших вилазок на природу.

 

Вимірювання рівня кисню в крові

Цей розумний годинник оснащений найновішим оптичним датчиком BioTrackerТМ PPG від Huami, який підтримує вимір насичення крові киснем. З його допомогою ви завжди зможете виміряти рівень SpO2 і краще зрозуміти свій фізичний стан. Наприклад, при поганому самопочутті, стресі, під час інтенсивних тренувань або в умовах високогір'я та гіпоксії.

Слідкуйте за своїм пульсом 24/7

Крім визначення ступеня сатурації крові, Bip U Pro також забезпечують точне вимірювання частоти пульсу і підтримують безперервний 24-годинний моніторинг серцевого ритму. А також попереджають, коли ваше серцебиття виходить за межі норми.

 

Моніторинг рівня стресу і якості сну

Відпочинок також важливий для підтримки гарного самопочуття. Тому смарт-годинник забезпечили функцією вимірювання рівня стресу, аби ви могли миттєво дізнатися, коли вам потрібно розслабитися. Тим більш, що для цього потрібно лише запустіть програму і виконати кілька дихальних вправ, які вона порекомендує. Крім того, годинник буде точно відстежувати стадії вашого сну, щоб ви також могли оцінити якість свого нічного відпочинку.

Система оцінки здоров'я PAI™

Інтегрована система оцінки здоров'я PAI (Personal Activity Intelligence) збирає і аналізує дані про ваше здоров'я і виводить їх у вигляді зрозумілих числових значень. Це дозволяє більш точно оцінити фізичний стан і з першого погляду побачити загальну картину, щоб спостерігати зміни свого стану і ефективності тренувань.

 

Залишаються з вами навіть під час плавання

Водонепроникний корпус годинника здатний витримати повне занурення під воду на глибину до 50 метрів. Тому ви можете носити Bip U Pro під час тренувань в басейні, щоб відстежувати свої показники і досягнення.

Чудова автономність

Amazfit Bip U Pro можуть пропрацювати до 9 днів на одному заряді, що робить їх дуже практичним рішенням для повсякденного використання. Тож ви можете розслабитися і насолоджуватися поїздкою або зосередитися на своїх справах, не турбуючись про постійну підзарядку свого годинника.

 

Попросіть допомоги у Alexa

Вбудований мікрофон і підтримка голосового помічника Amazon Alexa роблять цей смарт-годинник ще більш функціональним. З ним ви зможете робити багато чого, взагалі не торкаючись до екрану. Запитуйте будь-що, встановлюйте будильники і таймери, перевіряйте погоду, керуйте пристроями розумного будинку і багато іншого. Без зайвих рухів. Однак, для цього доведеться використовувати англійську мову, оскільки на даний момент Amazon Alexa не підтримує російську або українську.

  * Попередньо встановлено чотири базових циферблата. Ви можете замінити два з них на більш ніж 40 циферблатів з програми Zepp. Тільки два вбудованих циферблата підтримують модульну систему.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

RTOS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Amazfit Watch

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,43"

Роздільна здатність дисплея

320 x 302

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

230 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

31 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Black) A2008