Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BOSCH MMB6141B

Код:681054
Є в наявності
Блендер BOSCH MMB6141B фото
Блендер BOSCH MMB6141B фото
Блендер BOSCH MMB6141B фото
Блендер BOSCH MMB6141B фото
Блендер BOSCH MMB6141B фото
ЦеЗнижки
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-4%
Вигода 160 ₴
cashback iconКешбек 34 ₴
3 659
3 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний стаціонарний блендер з довговічною скляною чашею ThermoSafe. Готуйте ніжні смузі з однорідною текстурою, завдяки двигуну потужністю 1200 Вт та системі ProPerformance.

Особливості:

  • Система Pro-Performance: ідеальна текстура смузі навіть з заморожених, твердих та волокнистих інгредієнтів;
  • Надійний двигун Bosch: потужністю 1200 Вт зі швидкістю обертання до 30 000 об/хв;
  • Простота складання, використання і очищення: інтуїтивно зрозуміле використання, всі частини блендера, крім моторного блоку, можна мити в ПММ;
  • Якісна збірка на власній фабриці Bosch: довговічність, надійна конструкція та високоякісні матеріали;
  • Леза ProEdge, виготовлені у Золінгені, і технологія EasyKlick: ніжна текстура смузі і простота очищення ножа

Ніжні кремові смузі

Система Pro-Performance: ідеальна текстура смузі навіть з заморожених, твердих і волокнистих інгредієнтів. Готуйте ніжні смузі без шматочків, завдяки оптимізованій взаємодії двигуна потужністю 1200 Вт, ножів аеродинамічної форми і 3D прискорювачів потоку у глечику для змішування.

1200 Вт потужності від Bosch

Для подрібнення льоду або твердих інгредієнтів потрібен потужний двигун. Готуйте однорідні смузі, коктейлі або соуси з блендерами VitaPower. Двигун потужністю 1200 Вт, до 30 000 об/хв - довіртеся досвіду Bosch у галузі моторних технологій в кухонній техніці з 1955 року.

Насолоджуйтесь простотою використання

Використання блендера - простіше простого, завдяки інтуїтивному механізму фіксації чаші, відсіку для зберігання кабелю. Всі частини приладу, крім моторного блоку, можна мити у посудомийній машині. А з продуманим, ергономічним штовхачем ви можете, не відкриваючи кришки, не боячись зачепити ніж, промішувати смузі, прямо під час роботи блендера.

Зроблено в Європі

Блендер VitaPower від Bosch з вами надовго. Довговічність приладу підтверджена внутрішніми тестами: 100 годин безперервного використання і 10.000 чашок смузі. Ця надійність досягається завдяки високоякісним матеріалам, європейському виробництву та багаторічному досвіду Bosch у розробці приладів для приготування їжі.

Тританова чаша з 3D прискорювачами потоку

Стійкий до ударів високоякісний глечик з тритану ідеально підходить як для гарячих супів, так і для крижаних напоїв. На внутрішній стінці глечика є прискорювачі особливої форми для оптимального потоку інгредієнтів та отримання однорідних результатів. Тритан не містить BPA, BPS або інших бісфенолів.

Леза ProEdge. Виготовлені у Золінгені

Ніжна текстура без шматочків - заслуга ефективних лез ножа блендера. Леза ProEdge з нержавіючої сталі виробляються у Золінгені, всесвітньо відомому німецькому місті ножів лез. Краї лез посилені для забезпечення довговічності.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

2

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

1,5 л

Програми та функції

Імпульсний режим

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Система Pro-Performance: ідеальна однорідна текстура смузі навіть із заморожених та твердих інгредієнтів; велика чаша блендера 2 л (корисний об'єм 1.5 л); Чаша блендера з тритану: не б'ється, стійка до запахів; 4-лезовий нож ProEdge з нержавіючої сталі; Аксесуари придатні для миття в посудомийній машині (крім аксесуарів з електроприводом); Пластикові деталі, що контактують із продуктами, не містять бісфенол А; Відсік для зберігання кабелю

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Тритан

Колір
Вага

2,83 кг

Вага в упаковці

3,5 кг

Габарити (ВхШхГ)

41 х 23 х 19,6 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

30,5 x 28,8 x 39,5 см

Комплектація

Блендер; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера