Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Microsoft Office 365 Personal ESD

Код:630951
Є в наявності
Microsoft Office 365 Personal ESD фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
2 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
microsoft office premium image

Преміум-програми для Office 365 Personal

Отримуйте більше можливостей завдяки новим функціям Office 365, розробленим для того, щоб вдихнути нове життя у ваш творчий процес. А також тому, що всі ваші улюблені матеріали тепер можна зібрати в одному місці — настав час створити свою найкращу роботу.

Творіть легше і працюйте ефективніше з потужними функціями Office 365, розробленими для ПК та Mac.

microsoft office premium image second
microsoft office oneDrive image

Одне безпечне місце для ваших файлів та фотографій

З 1 ТБ хмарного сховища OneDrive у вас є єдине місце для ваших улюблених фотографій, відео та файлів. В OneDrive для них створюються резервні копії та забезпечується захист, тому ви можете бути впевнені, що вони у безпеці, коли отримуєте до них доступ зі своїх пристроїв у будь-якому місці.

microsoft office oneDrive image secondary

Захист стає персональним

З OneDrive Personal Vault ви можете використовувати свій відбиток пальця, обличчя або PIN-код як додатковий рівень захисту ваших документів, фотографій та відео, щоб вони залишалися в безпеці та були доступні на всіх ваших пристроях.

microsoft office defense image
  • Працює на всіх ваших пристроях

    OneDrive працює на всіх ваших пристроях. Тому, будь то секретний рецепт вашої сім'ї або звіт про витрати за останній місяць, ви можете тримати його завжди під рукою, щоб переглянути чи поділитися з друзями та сім'єю у будь-який час.

  • Резервне відновлення

    Всі файли OneDrive створюються в режимі реального часу. Це включає правки, виправлення і навіть те, що ви видалили. Крім того, якщо ваш комп'ютер зазнає зловмисної атаки, ви можете легко відновити все з OneDrive протягом 30 днів.

  • Тримайте ваші файли в безпеці

    Якщо з вашим пристроєм щось трапиться, вам не потрібно турбуватися про втрату файлів або фотографій. Вони завжди в OneDrive, незалежно від того, чи знаходитесь ви за робочим столом, чи в дорозі.

microsoft office powerPoint image

Зробіть ваші презентації яскравими

Витрачайте менше часу на з'ясування того, як створювати високоякісні слайди, і більше часу на підготовку до ключового моменту – презентації.

microsoft office powerPoint image secondary
microsoft office inspire image

Надихніть ширшу аудиторію

Якщо ваша аудиторія погано чує або погано говорить вашою мовою, PowerPoint зробить ваші презентації більш інклюзивними. З функцією Live Captions & Subtitles можна легко спілкуватися різними мовами.

  • PowerPoint Designer

    Просто помістіть зображення у презентацію, і Designer автоматично виявить зображення, діаграми чи таблиці та запропонує кілька варіантів їхнього розташування на слайдах. Designer також розпізнає, коли ви малюєте або пишете стилусом, і включає цей контент у пропоновані дизайни.

  • Presenter Coach

    Presenter Coach – це як мати власного інструктора, який допоможе вам попрактикуватись у проведенні презентації. Завдяки можливостям штучного інтелекту Microsoft ви отримуєте зворотний зв'язок у режимі реального часу та детальний звіт про те, як покращити свої навички презентації.

  • Live Captions & Subtitles

    Живі титри та субтитри в PowerPoint перетворюють вимовлені вами слова у титри на екрані, щоб люди могли читати те, що ви кажете, в режимі реального часу. Крім того, цей інструмент може переводити 12 різних розмовних мов на екранні субтитри більш ніж 60 мовами.

Не можете вирішити? Дозвольте нам допомогти.

microsoft office help image

* Доступність програми залежить від пристрою/мови. iOS та Android потребують окремого завантаження програми.

microsoft office bright image

Впорядкованість на всіх ваших пристроях

Тримайте на контролі і організовуйте свій день з усім — електронною поштою, списками завдань, файлами — усе в єдиному місці.

microsoft office digital image

Захистіть свій цифровий світ

Зосередьтеся на гарних речах і не турбуйтеся. Office 365 забезпечує захист на різних пристроях, просте резервне копіювання та двофакторну автентифікацію, тому ви можете бути повністю спокійними.

microsoft office together image

Досягайте більшого разом

Ваші ідеї заслуговують на те, щоб виглядати найкращим чином, тому легко працюйте з іншими та користуйтеся такими інструментами, як вбудований дизайнер і редактор, які допоможуть вам звучати та виглядати найкращим чином.

microsoft office simplify image

Спростіть роботу завдяки вбудованим спеціальним можливостям

Ви заслуговуєте на те, щоб вас почули, і ви можете робити все, що хочете. Доступність лежить в основі Office 365 завдяки інструментам, які допомагають нам усім бути ще кращими.

Запитання та відповіді по продукту

  • У чому різниця між Office 365 та Office 2019?

    Office 365 — це підписка, в яку входять преміум-програми, такі як Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher і Access (Publisher і Access доступні лише на ПК). Програми можна встановити на кілька пристроїв, включаючи ПК, Mac, iPad, iPhone, планшети Android та телефони Android. Office 365 також постачається з такими послугами, як 1 ТБ сховища OneDrive, 60 хвилин Skype на місяць, чат та підтримка по телефону від Microsoft. З підпискою ви отримуєте останні версії програми й автоматично отримуєте оновлення, коли вони з'являються.

    Office 2019 — це одноразова покупка, яка постачається з класичними програмами, такими як Word, Excel і PowerPoint для ПК або Mac, і не включає будь-які служби, які надаються за підпискою на Office 365. Разові покупки не передбачають можливість оновлення, а отже, якщо ви плануєте перейти на наступну основну версію, вам доведеться купити її за повну вартість.

    Дізнайтеся більше про різницю між Office 365 та Office 2019 у службі підтримки Office або скористайтеся порівняльною таблицею, щоб вибрати версію Office, що відповідає вашим потребам.

  • Як дізнатися, чи може мій комп'ютер/мобільний пристрій/браузер працювати з Office?

    Щоб дізнатися, чи підтримує ваш комп'ютер, мобільний пристрій та/або браузер Office, відвідайте сторінку системних вимог Office.

  • Чи потрібний мені доступ до інтернету для запуску Office?

    Доступ до інтернету потрібен для встановлення та активації Office, але не для використання таких програм Office, як Word, Excel та PowerPoint, якщо вони повністю встановлені на вашому комп'ютері.

    Для клієнтів Office 365 регулярне підключення до інтернету гарантує, що ви можете отримувати автоматичні оновлення, а також у вас завжди будуть останні версії програм Office. Доступ до інтернету також потрібний для керування обліковим записом Office 365, наприклад, для зміни способів оплати або доступу до документів, що зберігаються в OneDrive.

  • Як завантажити, інсталювати, перевстановити, активувати або оновити Office?

    Після того, як ви придбали Office, ви можете встановити його з розділу «Послуги та передплати» на сторінці облікового запису Microsoft.

    Щоб отримати додаткові відомості про завантаження, інсталяцію або активацію Office та/або додаткові рекомендації щодо оновлення Office, див. цю статтю служби підтримки Office.

  • Чи можуть люди, які використовують попередні версії Office, відкривати документи, створені мною в Office 365 або Office 2019?

    Користувачі Office 365, Office 2019, Office 2016, 2013, 2010 та 2007, а також Office для Mac 2011 та 2008 зможуть відкривати та переглядати ваші документи, але користувачам попередніх версій може знадобитися встановити пакет сумісності.

  • Що буде з моїми документами, якщо я скасую або припиню передплату на Office 365?

    Документи, які ви створили або скопіювали в інших, повністю належать вам, і ви можете зберігати їх локально, наприклад, на своєму ПК або Mac, та/або зберігати їх в інтернеті через хмарний сервіс, такий як OneDrive. Після закінчення терміну дії підписки ваші програми Office переходять в режим лише для читання, що означає, що ви, як і раніше, можете переглядати або друкувати документи, але не можете створювати або редагувати їх.

  • Як я можу переключати свою підписку (між Office 365 для дому, персональним та навчальним)?

    Кроки по переключенню між Office 365 для дому, персональним та навчальним трохи різняться залежно від підписки, яка у вас є і з якої ви хочете переключитися.

  • Чи існують посібники з використання програм та служб Office?

    Так, у Центрі навчання Office 365 є короткі посібники з початку роботи, пам'ятки, поради та рекомендації, а також навчальні курси щодо оптимального використання Office.

  • Функції масштабування та пера доступні лише для ПК.

  • Доступність програми залежить від пристрою/мови. iOS та Android потребують окремого завантаження програми.

Характеристики

Основні характеристики

Тип послуги
Операційна система
Тип пристрою
Ліцензійне ПЗ
Розробник

Microsoft

Термін ліцензії

12 міс

Мова додатку

Українська

Російська

English

Ліцензія на кількість пристроїв

5 пристроїв

Системні вимоги

Операційна система: Windows 10, MacOS Big Sur чи новіший

Дисплей: 1280х800 пікселів

Вільне місце на диску: 10 ГБ

ОЗУ: 4 ГБ

ЦПУ: 2 ядра; 1,6 ГГц

Найпопулярніші запити в категорії Microsoft Office 365 Personal ESD