Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Диск FIFA22 (Blu-ray, Russian version) для PS5

Код:692944
Немає в наявності
Диск FIFA22 (Blu-ray, Russian version) для PS5 фото
Диск FIFA22 (Blu-ray, Russian version) для PS5 фото
Диск FIFA22 (Blu-ray, Russian version) для PS5 фото
Диск FIFA22 (Blu-ray, Russian version) для PS5 фото
Диск FIFA22 (Blu-ray, Russian version) для PS5 фото
Диск FIFA22 (Blu-ray, Russian version) для PS5 фото
cashback iconКешбек 4 ₴
499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ЗАРЯДЖЕНО ФУТБОЛОМ

EA SPORTS™ FIFA 22 на PlayStation®5 та Xbox Series X|S виходить на новий рівень завдяки передовій інноваційній технології Hypermotion, яка робить кожну мить матчу незабутньою. Інтегруючи передові дані захоплення рухів всієї команди і машинне навчання, технологія HyperMotion виводить кожен матч у FIFA 22 на новий рівень, повністю використовуючи продуктивність консолей нового покоління для створення максимально реалістичного, керованого та плавного ігрового процесу за всю історію гри. FIFA 22 — це новий сезон інновацій у кожному режимі: оцініть більшу стабільність та зібраність на останньому рубежі завдяки новій моделі поведінки воротарів, втільте свої футбольні мрії у життя і приведіть ваш власний клуб до слави у режимі кар'єри, демонструйте філігранну техніку у VOLTA FOOTBALL, зустрічайте найбільш пам’ятних футболістів як Героїв FIFA Ultimate Team™ і відчуйте загострення пристрастей майбутнього важливого матчу з максимальним зануренням у гру в історії EA SPORTS FIFA.

ІГРОВА ТЕХНОЛОГІЯ HYPERMOTION

Абсолютно нова в EA SPORTS FIFA і доступна на консолях нового покоління технологія HyperMotion вперше поєднує дві технології і робить ігровий процес революційним:

  • Передове захоплення рухів у матчі 11 на 11: Костюми Xsens вперше роблять можливим здійснити захоплення рухів 22 професійних гравців, що грають у високоінтенсивний футбол. Отриманий безпрецедентний обсяг високоякісних даних про рухи справжніх гравців є основною для створення руху як окремих гравців, так і цілих команд у всіх режимах FIFA 22.
  • Машинне навчання:Наш надсучасний пропрієтарний алгоритм машинного навчання аналізує 8,7 мільйона кадрів передового захоплення рухів гравців у матчі, а потім виводить анімації у режимі реального часу, що дозволяє створити органічний футбольний реалізм у найрізноманітніших ігрових ситуаціях на полі.

Результатом є більш реалістичний, керований та плавний ігровий процес у кожному матчі кожного режиму FIFA 22 на консолях нового покоління:

  • Реалістичне переміщення команди. Костюми Xsens, завдяки яким вперше в історії здійснюється збір даних всіх 22 гравців в інтенсивному матчі, є фундаментальним технологічним проривом. Зібрані з кожного дотику, відбору, ривка та єдиноборства дані забезпечили наймасштабніше оновлення анімацій у історії FIFA — у гру було додано понад 4000+ нових анімацій, понад у три рази більше, ніж у FIFA 21, — за рахунок чого підвищується інтенсивність футболу, відгук і значення антропометричних даних гравців, і створюється найправдоподібніший рух гравців в історії EA SPORTS FIFA.
  • ML - Flow. Наш алгоритм машинного навчання повністю змінює принцип роботи анімацій у спортивних симуляторах, забезпечуючи безпрецедентні плавність та візуальний реалізм. Аналізує дані понад 8,7 мільйона кадрів передового захоплення рухів матчу 11 на 11 алгоритм ML - Flow у режимі реального часу виводить нові анімації, з якими гравці краще підбирають крок і темп бігу при зближенні з м'ячем, щоб природніше його обробити або нанести удар.
  • Тактичний ШІ. Тактичний ШІ, який використовує можливості продуктивності консолей нового покоління, виводить інтелект всіх 22 гравців на новий рівень – тепер кожен окремий гравець краще розуміє тактику і рухи партнерів та суперника, за рахунок чого створюється небувалий тактичний реалізм. Тепер в атаці гравці здатні приймати у 6 разів більше рішень за секунду, що означає краще розуміння ігрової обстановки, більш продумані забігання при розіграшах комбінацій і більш швидка реакція у боротьбі за м'яч. Завдяки зміні оборонного ШІ, захист діятиме як єдине ціле, зберігаючи побудову при переміщенні по полю і перекритті вільних зон.
  • Динамічні повітряні дуелі. Покращена механіка взаємодії двох гравців синхронізує їх анімації, створюючи більший реалізм та відгук при верховій боротьбі за м'яч. Тепер у ситуаціях, коли нападники і захисники штовхаються, відтісняють один одного і борються за простір, щоб виграти верховий м'яч після навісу, далекого пасу або виносу, якість буде вищою, а результат – чистішим.
  • Зібраний контроль м'яча. Оновлення анімацій забезпечило у FIFA 22 більш плавний та природний контроль м'яча, ніж коли б то не було. Більш тривалі анімації з двома дотиками забезпечують більше контролю при боротьбі за верхові м'ячі, більше спритності при обробці передач низом і більше сили в приховуванні м'яча корпусом, відкриваючи нові можливості для проведення атак.
  • Природна поведінка гравців. Завдяки створеним на основі передового захоплення рухів у матчах 11 на 11 новим анімаціям та моделям поведінки учасники матчу, що не володіють м’ячем, поводяться максимально правдоподібно. Гравці розмовляють, жестикулюють і дають один одному вказівки залежно від ігрової ситуації, а оновлена і заснована на інтенсивності моменту система руху гравців забезпечує безпрецедентний реалізм та занурення в ігровий процес нової FIFA.

ДОДАТКОВІ ОСОБЛИВОСТІ ІГРОВОГО ПРОЦЕСУ

  • Зміна воротарів - Абсолютно нова система воротарів покращує рівень інтелекту при грі на останньому рубежі — тепер воротарі прийматимуть більш зважені рішення та надійніше відбиватимуть удари. У FIFA 22 воротарська позиційна індивідуальність відтворює різноманітні воротарські стилі, відображаючи блискавичні рефлекси «шот-стопперів» світового класу.
  • Справжня фізика м'яча - У FIFA 22 використовуються отримані у реальних футбольних матчах дані, що дозволяють вивести фізику м'яча на новий рівень реалізму. Завдяки обліку таких параметрів як швидкість, підкрутка, опір повітря, тертя об газон і тертя кочення, при кожному торканні, прийомі, ударі, пасі або обведенні рух і політ м'яча будуть максимально наближені до реальності.
  • Вибуховий ривок - нова ігрова механіка, яка змінює динаміку обведення один на один у грі, дає вам більший контроль над прискоренням під час ведення м'яча або оборони. Заманюйте суперників і вибирайте момент в атаці, коли увімкнути повну швидкість, щоб залишити захисників за спиною.
  • Нові атакувальні тактики - Нові атакувальні тактики дозволяють вам краще контролювати гру вашої команди. Налаштуйте різні стилі гри вашої команди на різних половинах поля: тримайте м'яч на своїй половині і проводьте вибухові атаки зі швидким рухом м'яча на половині суперника, грайте прямолінійно від штрафної до штрафної або налаштуйте свій власний унікальний стиль.

РЕЖИМ КАР'ЄРИ

Втільте свої футбольні мрії в життя у режимі кар'єри в FIFA 22 — створіть клуб і пройдіть з ним шлях від кандидатів на виліт до світових гігантів. Грайте в оновлений режим кар'єри, оцініть нові способи прогресувати і досягати успіху і з головою пориньте у сходження вашого гравця футбольною ієрархією.

Незабаром ми більш детально розповімо про нові можливості режиму кар'єри.

VOLTA FOOTBALL

VOLTA FOOTBALL повертається, і краси на полі буде ще більше. На вас чекають нові способи для вираження вашого стилю і спілкування з гравцями вашої команди на вуличних майданчиках по всьому світу.

Незабаром ми більш детально розповімо про нові можливості VOLTA FOOTBALL.

FIFA ULTIMATE TEAM

Створіть склад своєї мрії і грайте у найпопулярнішому режимі в FIFA з тисячами гравців, яких можна включити у вашу команду, і нескінченними можливостями зміни вашого клубу на полі і за його межами. Граєте ви поодинці в Битвах складів або разом у FUT кооп, онлайн в Division Rivals або проти кращих гравців FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) дає вболівальникам можливість стати частиною футбольного світу завдяки цілому сезону матеріалів, що відображають форму гравців у реальних матчах і турнірах, включаючи Лігу Чемпіонів УЄФА, Лігу Європи УЄФА, та КОНМЕБОЛ Кубок Лібертадорес.

У FIFA 22 Ultimate Team на вас чекає змінена система змагання в Division Rivals та FUT Champions, з якою вам буде ще простіше перевіряти вашу майстерність і прогресувати у матчах з іншими гравцями.

Тепер у вас буде ще більше можливостей для додання індивідуальності вашому клубу з новими рівнями персоналізації як на полі, так і за його межами, і ви познайомитеся з Героями FUT — що повернулися в гру усіма улюбленими футболістами.

Герої FUT - Зустрічайте Героїв FUT — особливі версії гравців, створені на честь найбільш пам’ятних футболістів і представляють ті самі незабутні моменти, в які вони назавжди підкорювали серця вболівальників. Буде це Роббі Кін, який підіймає Кубок Англійської футбольної ліги у 2008-му, або Дієго Міліто, що своїм дублем у фіналі Ліги Чемпіонів УЄФА 2010 року забезпечив требл «Інтера», або Маріо Гомес, гол якого приніс його команді перемогу у Бундеслізі в 2007-му — Герої FUT відкривають нові можливості формування складу з зіграністю по лізі і дозволяють відтворити пам'ятні моменти, завдяки яким вони заслужили своє місце у числі Героїв FUT 22.

Незабаром ми більш детально розповімо про нові можливості FIFA Ultimate Team.

КЛУБИ ПРОФІ

Пора збирати склад на новий сезон Клубів Профі — оцініть нові можливості персоналізації, з якими трибуни і поле вашого клубу стануть по-справжньому унікальними, нову систему розвитку гравця, що дозволяє вам повністю контролювати розвиток вашого віртуального футболіста, і зручну гру з можливостями спілкування, завдяки якій знаходити матчі буде простіше, ніж коли б то не було.

Незабаром ми більш детально розповімо про нові можливості Клубів Профі.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА АВТЕНТИЧНІСТЬ

FIFA 22 — це неперевершена автентичність і максимально правдоподібно відтворена всесвітня гра з найбільшими футбольними зірками та командами. Понад 17 000 гравців, понад 700 команд, понад 90 стадіонів і понад 30 ліг — FIFA 22 — це єдина гра, в якій ви зможете взяти участь в таких знакових турнірах і лігах, як Ліга Чемпіонів УЄФА, Ліга Європи УЄФА, нова Ліга конференцій УЄФА, КОНМЕБОЛ Кубок Лібертадорес, Південноамериканський кубок КОНМЕБОЛ, Англійська Прем'єр-ліга, Бундесліга і Ла Ліга.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

0+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

4 гравця

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

EA Vancouver & EA Romania

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Диск FIFA22 (Blu-ray, Russian version) для PS5