Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5

Код:711292
Немає в наявності
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 video preview
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск NHL23 (Blu-ray) для PS5 фото
-77%
Вигода 2 300 ₴
cashback iconКешбек 6 ₴
699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

EA SPORTS™ NHL 23 дотримується принципу «Краще разом»

Отримайте найкращих гравців світу в одному складі з введенням змішаних жіночих і чоловічих команд у HUT. Підтримка кросплатформності для гравців на консолях одного покоління в HUT і WOC у вигляді оновлень після виходу гри означає щільніші пули гравців, коротший час черги та більше команд, проти яких ви зможете змагатися. Також додайте до свого списку вражаючих речей понад 500 нових ігрових анімацій руху шайби в епізодах «останній шанс», що дозволяють контролювати, як розгортається гра після будь-якого рівня контакту — від виконання пасів після спотикання до відчайдушних кидків з льоду. Крім того, переглянуті системи стратегії дозволяють легко планувати гру та вдосконалювати ваші навички гри. Тож беріть своїх друзів і готуйтеся до найбільш динамічної, занурюючої та візуально багатої версії NHL.

 
 

МІГРАЦІЯ ВМІСТУ

Гравці, які починають грати в NHL 23 на PlayStation®4 або Xbox One, зможуть перенести свою команду HUT і її прогрес на наступне покоління відповідних платформ, тобто PlayStation®5 або Xbox Series X|S. Ця міграція означає, що в межах гри NHL 23:

  • ви можете зберегти 20 гравців та тренера у своєму поточному складі та перенести їх на нову консоль;
  • після перенесення вмісту з PlayStation®4 на PlayStation®5 або з Xbox One на Xbox Series X|S цей вміст на консолях 4-го покоління не буде підлягати продажу із міркувань безпеки;
  • будь-які монети та предмети, що залишились у вашій колекції, отримають аналогічну вартість у продаваних наборах, щоб ви могли почати гру у вашому обліковому записі на консолі нового покоління

Ця одноразова міграція вмісту буде доступна в оновленні від 8 листопада.

ПІДТРИМКА КРОСПЛАТФОРМНОСТІ

Підтримка кросплатформності для гравців на консолях одного покоління в HUT і World of Chel, в даний час запланована у вигляді оновлень після виходу гри, скоротить час очікування та створить щільніші пули гравців, щоб ви і ваші гравці могли протистояти більшій кількості команд, ніж будь-коли.

РУХ ШАЙБИ В ЕПІЗОДАХ «ОСТАННІЙ ШАНС»

Нова серія анімацій відчайдушної гри додає новий шар автентичності й азарту.

Дії після зіткнення: Спробуйте виконати пас або кидок після будь-якого рівня контакту. Ці відчайдушні рухи є основою епічних яскравих моментів і гарантують, що ви ніколи не вибудете з гри. І з більш ніж 500 анімаціями дій після зіткнення кожна мить відчувається такою ж захоплюючою, як і остання.

Гра з нічийною шайбою: Перетворіть будь-яку нічийну шайбу на можливість, подвійним торканням виконуючи пас або кидок, і зануртеся в неймовірну гру, щоб забити шайбу або вибити її із зони захисту.

Посилений ШІ воротарів: Завдяки використанню системи воротарів-людей ШІ-воротарі тепер мають доступ до більш ніж 50 нових груп відчайдушних відбитих кидків, виконаних людьми, що дорівнює понад 350 новим відбитим кидкам.

ОНОВЛЕННЯ X-FACTOR

Нові анімації X-Factor: Навичка Тревора Зеграса «Skilled Up» дозволяє відтворити його гучний пас верхи над воротами, а навичка Сари Нерс «Relentless» покращує здатність гравця виконувати кидок або пас при втраті рівноваги.

Покращення ШІ X-Factor: Розумніший ШІ означає частіше створення гольових моментів, оскільки ШІ-гравці використовують посилений X-Factor, щоб бути більш впливовими на льоду та схожими на свої реальні прототипи.

 
 

ДОПОМІЖНІ СТРАТЕГІЇ

Ігрові стратегії оновлені комплексно, щоб полегшити розуміння та виконання найкращих ігрових планів для вашого бажаного стилю гри. Готове до виходу:

  • Дві нові сучасні особливі командні стратегії: Основні стратегії NHL «The Wedge» (1-1-2), «Penalty Kill» та «1-3-1 Power Play» тепер є в інструментарії гравця. Також є оновлені існуючі особливі командні стратегії, щоб усе гарантовано було за відчуттями так, як це можна побачити в сучасних іграх NHL.
  • Ролі гравців у Power Play: Тепер ви можете призначити три різні ролі у грі в більшості: «Розподільник» (Distributor), «Бомбардир» (Finisher) і «Ведучий шайбу» (Puck Carrier). Гравці з призначеними ролями будуть відомі штучному інтелекту, а той знатиме, як розподіляти шайбу між ними на підставі позиції, ситуації та тенденцій X-Factor.
  • Нові навчальні відео: Каррлін Бейт аналізує тонкощі стратегій «Penalty Kill» та «Power Play» в серії нових відео.

СВЯТКУВАННЯ ГОЛІВ

Святкування голів для Кубка Стенлі: Нове інтерактивне святкування голів для Кубка Стенлі дає вам додатковий засіб визнати велику перемогу в режимі «Franchise». Виберіть, хто першим підніме кубок, викарбуйте своє ім'я на його боці тощо.

  • Хет-трики: Класичний хет-трик із киданням кепки повертається разом із можливістю святкування хет-триків вашою командою.
  • Великі моменти: Серія нових анімацій у кінці гри для таких адреналінових моментів, як вольова перемога, перемога в додатковий час, у серії булітів і в плей-офф.
  • Світлова вистава: Нові автентичні світлові вистави після голів для команд NHL.
 
 

ПРОЕКЦІЇ НА ЛЬОДУ:

  • Нові проекції для ігрових інтро.
  • Автентичні проекції від кількох команд NHL в автономному режимі.
  • 11 різних настроюваних інтро для EASHL та автономної гри.
  • 11 нових презентацій національного гімну для автономного режиму, режиму IIHF (Міжнародної федерації хокею із шайбою) та мережевого режиму створення.

ГЛЯДАЧІ ТА АТМОСФЕРА

Після повної перебудови інтелекту та звуків глядачів люди на трибунах тепер розуміють, що відбувається в грі, та реагують на це. Завдяки нашому новому алгоритмові залучення глядачів очікуйте, що вам схвально кричатимуть після перемоги в напруженій серії булітів або освистають під час проходу на штрафну лаву, якщо ви порушили правила у грі з суперниками на їхньому майданчику.

ТАБЛИЦІ ЛІДЕРІВ

Нові динамічні таблиці лідерів, що з'являються на льоду як доповнена реальність, у всіх мережевих та автономних режимах оновлюють статистику гравців і команд у прямому ефірі, коли вони рухаються вгору по рейтингу.

 
 

РУШІЙ FROSTBITE

Рушій Frostbite™ продовжує живити EA SPORTS NHL 23 завдяки неперевершеним графічним оновленням для консолей. Від динамічного освітлення та переробленої точності персонажів до реалістичної анімації волосся та тканин — Frostbite втілює все це у життя.

РЕЖИМИ ГРИ

HOCKEY ULTIMATE TEAM™

Підтримка кросплатформності: Підтримка кросплатформності в HUT для гравців на консолях одного покоління, в даний час запланована у вигляді оновлень після виходу гри, прискорить очікування та дасть вам і вашим гравцям ще більше команд, проти яких ви зможете змагатися.

HUT Rivals Playlist: Поява списку Суперників HUT у повному оновленні режиму «HUT Rivals» дозволяє гравцям змагатися в різноманітних нових ігрових темах, що змінюють одна одну.

Нагороди в режимі «HUT Rivals»: Після відгуків нашої спільноти тепер ви можете отримати за перемоги та серії перемог винагороди трьох додаткових категорій, які будуть надані негайно.

Інтеграція жіночої збірної IIHF: Після історичного оновлення учасниці жіночої збірної IIHF зможуть грати разом із чоловіками в складі HUT, що дозволяє втілити вашу мрію про найкращих гравців у цьому спорті в реальність. Крім того, гравці збірної матимуть у подіях як базові предмети, так і предмети майстрів.

 
 

FRANCHISE

Історичний рівень кастомізації: Після значного оновлення режиму «Franchise» гравці можуть налаштувати свою лігу безліччю нових способів, включаючи:

  • встановлення кількості команд від 6 до 48;
  • встановлення кількості зіграних ігор від 6 до 84;
  • встановлення кількості дивізіонів і конференцій;
  • встановлення кількості дивізіонів, конференцій і міжконференційних ігор;
  • встановлення кількості раундів плей-офф і вайлд-кард;
  • налаштування кількості ігор плей-оф у серії та раунду;
  • контролювання кількості домашніх і виїзних ігор для кожної серії плей-оф;
  • контролювання мінімального та максимального ліміту зарплати в лізі та зарплат її окремих гравців

Цей історичний рівень кастомізації разом із спільним доступом до списків дозволяє гравцям моделювати свої ліги за улюбленими роками та сезонами, від Оригінальної шістки до амбіційних 80-х років.

 
 

EA SPORTS HOCKEY LEAGUE (EASHL)

Підтримка кросплатформності: Підтримка кросплатформності в WOC для гравців на консолях одного покоління, в даний час запланована на листопад 2022 року, прискорить очікування та дасть вам і вашим гравцям ще більше команд, проти яких ви зможете змагатись у Західній хокейній лізі.

Допоміжні стратегії: Нові ігрові стратегії допомагають гравцям зрозуміти та використовувати правильні стратегії для бажаного стилю, щоб гра була більш насиченою й ефективною.

Нові здібності X-Factor: Відкрийте для себе більш глибокий рівень налаштування стилю гри з новими здібностями X-Factor, що змінюють гру.

Оновлення зони створення: Налаштуйте арену своєї команди, святкування та проекції на льоду з більшим контролем, ніж будь-коли раніше.

 
 

NHL, Щит NHL, словесний знак та зображення Кубка Стенлі є зареєстрованими торговими марками National Hockey League. Символи NHL та команд NHL є власністю NHL та її команд. © NHL 2022. Всі права захищені. Офіційний ліцензований продукт National Hockey League. NHLPA та логотип NHLPA є торговими марками NHLPA та використовуються Electronic Arts Inc. за відповідною ліцензією.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

12+

Платформа
Додаткова інформація

Локалізація: англійська, російська версія

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

4 гравця

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

EA Vancouver

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера