Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Viomi BCD-545WMSA

Код:672048
Немає в наявності
Холодильник Viomi BCD-545WMSA фото
Холодильник Viomi BCD-545WMSA фото
Холодильник Viomi BCD-545WMSA фото
Холодильник Viomi BCD-545WMSA фото
Холодильник Viomi BCD-545WMSA фото
Холодильник Viomi BCD-545WMSA фото
cashback iconКешбек 199 ₴
19 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Viomi BCD-545 – це дводверний холодильник Side-by-Side нового покоління, що поєднує надійність, зовнішню елегантність та сучасні технології. Його загальна місткість становить 545 літрів, що забезпечує вдосталь місця навіть для великого запасу продуктів, а 2 камери та безліч поличок дозволяють зручно розподіляти і зберігати їх. Завдяки сенсорному дисплею можна легко контролювати роботу холодильника, а технологія No Frost забезпечує швидке охолодження, знижує вологість і уповільнює розмноження бактерій. При цьому Viomi BCD-545 може похизуватися класом енергоефективності A+, що робить його не лише ефективним, а й економічним.

 

Більше простору для всіх ваших продуктів

Холодильник Viomi BCD-545 чудовий вибір для тих, хто має велику сім'ю або звик завжди мати вдома достатній запас їжі. Він може похизуватися великим об'ємом у 545 літрів і розділений на 2 камери, кожна з яких має кілька відсіків. У тому числі відділ зберігання м'яса та риби і зону свіжості, призначену для фруктів, овочів, зелені. Таким чином, ви зможете легко вмістити всі свої запаси в одному холодильнику і тримати різні види продуктів окремо один від одного.

 

Сенсорний дисплей

Тримайте все під контролем і змінюйте налаштування легким дотиком руки. Вбудований сенсорний дисплей відображає всі дані про роботу кожної камери і служить для керування холодильником. З його допомогою ви можете швидко налаштувати оптимальну температуру всередині і змінювати її у будь-який час.

Просте керування

Viomi BCD-545 – це розумний холодильник з вбудованим модулем Wi-Fi і технологією Smart-керування, що дозволяє контролювати пристрій і налаштовувати його параметри прямісінько зі смартфона (iOS та Android). Потрібно лише завантажити відповідний додаток.

 

Ефективна система охолодження

Сучасна технологія No Frost забезпечує постійну циркуляцію холодного повітря, завдяки чому температура всередині камер швидше відновлюється після відкривання дверей. Тому на стінках не утворюватиметься лід і вам не доведеться регулярно розморожувати холодильник. Крім того, система No Frost сприяє зниженню вологості та сповільнює розмноження бактерій. Що дозволяє продуктам довше залишатися свіжими.

Тихий та економний

Врахував виробник і інші важливі аспекти. Viomi BCD-545 має клас А+, що свідчить про його енергоефективність та помірну витрату енергії. А також здатний витримувати перепади напруги, тому з честю витримає навіть непередбачені ситуації. У той час як його тиха робота стане приємним бонусом.

 

Елегантна деталь для вашої кухні

Стильний та сучасний холодильник Viomi чудово доповнить будь-який інтер'єр. Лаконічний дизайн з чіткими лініями і металевий корпус з полірованою поверхнею виглядають вельми солідно. І разом з тим гарантують пристрою надійність та довговічність.

   

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Автоматичне розморожування

Спосіб установки
Додаткова інформація

Матеріал полиць холодильного відділення: Ударостійке скло

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

1.08 кВт

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-N-ST

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

Динамічна

Дверні корзини

4 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

210 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

6

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

181 х 91,3 х 66 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

78 кг

Колір корпусу

Срібло

Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера