Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП лазерний Canon iR2630i з Wi-Fi (3809C004)

Код:702601
Немає в наявності
БФП лазерний Canon iR2630i з Wi-Fi (3809C004) фото
cashback iconКешбек 937 ₴
93 721

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконале рішення для сучасних офісів

Canon iR2630i – сучасний багатофункціональний лазерний пристрій формату A3 із серії imageRUNNER 2600, створений спеціально для компаній з високими вимогами до ефективності друку. Цей БФП вміє робити все, що належить офісній техніці, включаючи двосторонній друк, сканування та копіювання документів у максимальній роздільній здатності 1200х1200 пікселів на дюйм. Але при цьому може похвалитися розширеними функціями безпеки та контролю витрат, а також зрозумілим управлінням. Canon iR2630i зробить роботу з документами по-справжньому простою та ефективною, щоб ви могли більше часу приділяти іншим важливим завданням. А інноваційні технології виробництва, включаючи зварену раму, забезпечать довговічність та надійність самого пристрою.

 

Особливості Canon iR2630i:

  • Друк, копіювання, сканування
  • Швидкість друку для формату А4: 30 стор/хв
  • Максимальна роздільна здатність друку до 1200х1200 пікселів на дюйм
  • Сенсорний кольоровий екран WVGA діагоналлю 7" (17,8 см)
  • Автоматичний двосторонній друк та пристрій АДПД у стандартній комплектації
  • Підключення через мережу, Wi-Fi, USB або через QR-код
  • Сумісність із технологією SIEM
  • Додатковий вбудований фінішер із функцією зшивання
  • Максимальний ресурс паперу 2300 аркушів
 

Висока ефективність робочого процесу

Canon iR2630i підтримує всі основні функції роботи з документами, які потрібні в сучасному офісі. Він дозволяє копіювати, сканувати і друкувати документи в різних форматах, у тому числі А4 і А3. При цьому завдяки великому ресурсу паперу та надшвидкій обробці документів навіть великі обсяги не стануть для вас проблемою. Також за його допомогою ви зможете сканувати та конвертувати документи у файли PDF з можливістю пошуку, а також формати Microsoft Word та Microsoft PowerPoint. А інтелектуальне управління носіями, реєстрація до 30 типів паперу та автоматичне розпізнавання формату спростять виконання поставлених завдань.

Широкі можливості підключення

Друкуйте, скануйте, копіюйте та надсилайте документи з будь-якого сумісного пристрою завдяки підключенню через Wi-Fi, USB або через QR-код (для мобільних пристроїв). Крім того, Canon iR2630i може працювати з різними програмами, включаючи Mopria, Apple Air Print, віртуальний принтер Google і засоби друку Windows 10.

 

Додаток Canon PRINT Business з додатковими функціями

Спеціальний мобільний додаток Canon PRINT Business зробить процес друку та керування функціями принтера ще зручнішим. Він дозволяє друкувати фотографії та документи, переглядати відскановані дані та вивантажувати файли у хмарні сховища з принтера Canon – і все це безпосередньо зі смартфона або планшета. А також віддалено відстежувати стан пристрою та рівень витратних матеріалів.

Покращена безпека

Відкрийте для себе ряд переваг для бізнесу з розширеними налаштуваннями безпеки серії Canon imageRUNNER 2600. Ці БФП мають багаторівневу систему безпеки, яка забезпечує комплексний підхід до захисту вашої конфіденційної інформації та мережі. Вона включає перевірку системи для захисту від несанкціонованого зміни налаштувань, PIN-код і функцію відкладеного друку для забезпечення конфіденційності документів, посилений захист від атак шкідливого ПЗ на мережу, включаючи функцію інтеграції зі сторонніми SIEM-системами, і багато іншого.

 

Зручність використання

Завдяки великому кольоровому сенсорному екрану зі зрозумілим інтерфейсом керування Canon iR2630i стає простим та зручним для користувачів. З його допомогою можна легко керувати всіма функціями друку та налаштовувати елементи керування сенсорними жестами для швидшого виконання повсякденних завдань. А вбудований інтерфейс Home UI з функцією вибору найбільш часто використовуваних налаштувань в загальному меню прискорить пошук потрібного процесу.

Хмарне керування

Використовуйте зручне підключення та хмарні ресурси за допомогою комплексного інтегрованого рішення Canon uniFLOW Online. Воно спрощує управління друком та скорочує витрати завдяки інтелектуальному аудиту, контролю бюджету та складанню звітів, а також дозволяє працювати ефективніше зі скануванням кількох оригіналів.

 

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Фотодрук

Ні

Швидкість кольорового друку

Ні

Швидкість чорно-білого друку

30 стор/хв (A4); 15 стор/хв (A3)

Швидкість друку фотографій

Ні

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

Ethernet

USB 2.0

Підтримка додатків

Google Cloud Print

AirPrint

Canon PRINT Business

Mopria

Ємність лотка

Лоток подачі

1200 стор

Лоток прийому

250 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Ресурс чорного картриджа

30000 стор

Ресурс кольорового картриджа

Ні

Роздільна здатність друку

1200х1200

Друк без комп'ютера

Мобільний пристрій

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Конфігурація картриджів

C-EXV 59

Щільність паперу

52-220 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний

Роздільна здатність сканера

600х600

Чорно-біле сканування, стор/хв

До 30 стор/хв

Копіювальний апарат

Автоподатчик оригіналів

Ні

Коефіцієнт масштабування

25-400%

Додаткова інформація

Колір

Білий

Вбудований факс

Так

Підтримувана ОС

Windows

Mac OS

Споживана потужність

Максимальне споживання енергії: 1500 Вт; У режимі очікування: 20 Вт; У режимі сну: 1 Вт; У вимкненому режимі: 0.4 Вт

Розміри (Д*Ш*В), мм

912 х 586 х 713 мм

Вага

73,6 кг

Особливості

Сенсорний кольоровий екран WVGA діагоналлю 7" (17,8 см); Автоматичний двосторонній друк та пристрій АДПД у стандартній комплектації; Підключення по мережі, Wi-Fi, USB або через QR-код; Сумісність з технологією SIEM; Додатковий вбудований фінішер з функцією зшивання; Максимальний ресурс паперу 2300 аркушів

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера