Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

2E E280 Dual Sim 2022 Black (688130245210)

Код:716381
Є в наявності
2E E280 Dual Sim 2022 Black (688130245210) фото
2E E280 Dual Sim 2022 Black (688130245210) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-9%
Вигода 80 ₴
cashback iconКешбек 7 ₴
879
799
Колір
Black фото
Silver фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

2E E280 DS (2022)

Спілкуйтеся без проблем де і будь-коли з компактним та легким мобільним телефоном 2E E280. Його головна функція – забезпечити надійний зв'язок у будь-який час доби. Для цього він має слот на дві mini SIM-карти, що дозволяє використовувати різні пакети або операторів зв'язку. І потужною батареєю, яка здатна забезпечити до 20 днів без заряджання в енергозберігаючому режимі. Крім того, цей мобільний телефон також має багато корисних функцій, таких як календар або будильник, SOS виклик в екстреній ситуації, FM-радіо або вбудований ліхтарик. Тому він стане функціональним помічником щодня. А тонкий корпус 10 мм та опуклі пластикові клавіші номеронабирача роблять телефон зручним у користуванні. Просто покладіть його в кишеню і вирушайте у справах.

Вільне спілкування

Телефон 2E E280 DS допоможе зробити ваше спілкування більш простим та зручним. Завдяки слоту, розрахованому на дві SIM-карти формату miniSIM, ви зможете бути на зв'язку з ще більшою кількістю абонентів і дзвонити на номери двох мобільних операторів. Крім того, цю опцію можна використовувати для того, щоб поділити персональні та службові дзвінки. Великий 2,8-дюймовий TFT екран дозволить з легкістю писати та читати SMS-повідомлення. А телефонна книга на 500 контактів (по 2 номери з персональними мелодіями та фото) та пам'ять на 100 SMS дозволить тримати в телефоні всю контактну та іншу інформацію, яка вам потрібна.

Велика батарея

Великий акумулятор на 1400 мАг дозволяє без обмежень користуватися телефоном стільки, скільки вам потрібно. Його заряду вистачає на 20 годин безперервної роботи у режимі розмови або до 500 годин у режимі очікування. При використанні режиму енергозбереження телефон може протриматися на одному заряді до 20 днів. Тому навіть тривала відсутність світла чи постійні переїзди не стануть для вас проблемою.

VGA камера

Іноді простіше сфотографувати розклад автобуса, номер картки чи список справ, ніж вводити все вручну на телефоні. Робіть знімки за допомогою вбудованої камери на 0.3 Мп зі спалахом та зберігайте їх у пам'яті телефону. Або надсилайте їх тим, з ким хочете поділитися. А якщо вам потрібно більше місця для зберігання, ви можете використовувати слот для microSD-карт ємністю до 32 ГБ.

Функція SOS та LBS локація

Функція SOS у телефоні може стати в нагоді літнім людям. Вона дозволяє швидко надіслати сигнал про допомогу в екстреній ситуації на певний номер телефону. При цьому ви можете встановити місцезнаходження телефону, використовуючи позиціонування по LBS вишкам. Таким чином, ви завжди зможете контролювати ситуацію.

Корисні функції на кожен день

Крім основної комунікаційної ролі, цей телефон також має масу опцій, які допоможуть зробити ваш день простішим. Так, календар із планувальником подій та 3 будильники з голосовим нагадуванням дозволять не забути про важливі справи. FM-радіо з антеною, що дозволяє слухати ефір без підключення гарнітури, скрасить ваш час та дозволить залишатися в курсі останніх новин. А дворежимний LED ліхтарик з індикацією подій, повідомить про повідомлення, що прийшло, і допоможе знайти дорогу в темряві. І це далеко не всі можливості цього телефону.

Характеристики

Eкран

Тип екрану

TFT

Кольоровий дисплей

Так

Мобільний зв'язок

Тип SIM-карти
Кількість SIM-карт
Тип зв'язку
Стандарти зв'язку, що підтримуються

1900 МГц

1800 МГц

900 МГц

850 МГц

Камера

Основна камера
Фронтальна камера

Ні

Вбудований спалах

Так

Бездротові технології

Wi-Fi

Ні

Bluetooth

2,1

ІЧ-порт

Ні

FM-радіо

Так

Розваги

МП3-програвач

Так

Диктофон

Так

Органайзер

Будильник

Календар

Калькулятор

Секундомір

Таймер

Акумулятор

Ємність акумулятора

1400 мАг

Час роботи в режимі розмови

До 20 год

Час роботи в режимі очікування

До 20 днів

Додаткова інформація

Формфактор

Класичні

Вихід на навушники

Так

Розширення пам'яті
Ліхтарик

Так

Роз'єм ЗП

Micro-USB

Водозахист

Ні

Клас захисту

Ні

Матеріал корпуса

Пластик

Особливості

Телефонна книга: 500 контактів

Оперативна пам'ять: 16 МБ

SOS+LBS локація

Режим енергозбереження

Вібровиклик

Чорний та Білий списки

3 будильники з голосовим нагадуванням

FM-радіо з антеною (прослуховування без гарнітури)

Час заряджання: ≤3 год

Процесор: SC6531E

Підсвічування клавіатури

Швидкий набір із 8 номерів

Дворежимний ліхтарик 1 LED з індикацією подій

Пам'ять: 100 SMS

Постійна пам'ять: 16 Мб

Фізичні характеристики

Колір
Комплектація

Мобільний телефон

Акумулятор

Інструкція

Гарантійний талон

Зарядний пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера