Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP ProOne 245 G10 Shell White (884Z9EA)

Код:740657
Є в наявності
Моноблок HP ProOne 245 G10 Shell White (884Z9EA) фото
Моноблок HP ProOne 245 G10 Shell White (884Z9EA) фото
Моноблок HP ProOne 245 G10 Shell White (884Z9EA) фото
Моноблок HP ProOne 245 G10 Shell White (884Z9EA) фото
Моноблок HP ProOne 245 G10 Shell White (884Z9EA) фото
Моноблок HP ProOne 245 G10 Shell White (884Z9EA) фото
Моноблок HP ProOne 245 G10 Shell White (884Z9EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 385 ₴
38 555
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ProOne 245 G10

Тонкий та потужний настільний комп'ютер формату «все-в-одному» HP ProOne 245 G10 — відмінне рішення для ефективної роботи та зручності у повсякденних завданнях. Він оснащений процесором AMD Ryzen, який разом із оперативною пам'яттю нового покоління LPDDR5 забезпечує відмінну швидкодію та плавну роботу всієї системи. А його широкоформатний IPS дисплей з діагоналлю 23,8 дюйма і Full HD роздільною здатністю радує око барвистим та яскравим зображенням. Висувна веб-камера роздільною здатністю 5 МП із вбудованими цифровими мікрофонами забезпечує чистий звук та якісне зображення при відеодзвінках. Завдяки бездротовому підключенню Wi-Fi 6, користувачі можуть насолоджуватися стабільним і швидким інтернет-з'єднанням, а наявність різноманітних портів, включаючи HDMI, USB-Type-C, USB-Type-A, RJ-45, робить моноблок універсальним й зручним у використанні. У комплекті з ProOne 245 G10 також йдуть дротова клавіатура та миша, що забезпечують комфортне керування. Ідеальне поєднання комфорту та функціональності.

Мінімалістичний дизайн

Моноблок HP ProOne 245 G10 привертає увагу своєю стильною та сучасною зовнішністю, яка зробить його прикрасою будь-якого робочого чи домашнього простору. Його елегантні лінії та тонкий профіль надають пристрою сучасного та професійного вигляду. А тонкі рамки навколо дисплея створюють ефект занурення та дозволяють максимально використовувати його робочу поверхню. Більше того, конструкція цього комп'ютера «все-в-одному» економить місце на столі та допомагає більш раціонально організувати своє робоче місце.

Готовий до серйозної роботи

Завдяки потужному процесору AMD Ryzen™ та високочастотній оперативній пам'яті нового покоління LPDDR5-6400 МГц ви зможете насолодитися високою продуктивністю та обчислювальною потужністю, яка адаптується до ваших потреб. І виключно плавною роботою ПК навіть у багатозадачному режимі. Запускайте кілька програм одночасно, відкривайте скільки завгодно вкладок у браузері та використовуйте спеціалізований софт для складної роботи з даними – цей моноблок впорається з усім без проблем.

Менше рамок, більше місця

Отримайте кришталево чисте зображення та насолоджуйтесь яскравою картинкою на великому дисплеї діагоналлю 23,8 дюйма з роздільною здатністю Full HD. За рахунок дуже тонких рамок, цей екран займає до 89,3% корпусу, надаючи ще більше простору для роботи або ефектних розваг. І демонструє приголомшливу чіткість та виняткову роздільну здатність, забезпечуючи чудову якість зображення. А функція HP Eye Ease допомагає знижувати рівень шкідливого синього світла, зберігаючи при цьому сталість кольорів на екрані. Все для того, щоб час, проведений за комп'ютером, не надто втомлював вас.

Вбудована 5 МП веб-камера для зручності зустрічей

Тримайте зв'язок із друзями, колегами та сім'єю, навіть перебуваючи на великій відстані. З передовою 5 МП веб-камерою, яка використовує інтелектуальні алгоритми для покращення картинки, це буде дуже просто. Камера з високою роздільною здатністю дозволить передати ще більше деталей та зробить зображення чітким, а цифрові двонаправлені мікрофони забезпечать високоякісне звучання без небажаних фонових шумів. Завдяки цьому користувачі зможуть насолоджуватись яскравими та деталізованими відеодзвінками, а також проводити відеоконференції чи вебінари.

Зручність у підключенні

Моноблок HP ProOne 245 G10 оснащений передовим модулем Wi-Fi 6, який забезпечує швидкісний та стабільний бездротовий зв'язок, що дозволяє комфортно підключатися до мережі інтернет та легко працювати онлайн. А також забезпечує широкі можливості для підключення зовнішніх пристроїв завдяки наявності різних портів: HDMI 1.4, USB Type-C, чотири USB Type-A та комбінований роз'єм для навушників та мікрофона. Цей набір портів дозволяє підключати монітори, периферійні пристрої, навушники та інші аксесуари без використання додаткових адаптерів.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

4

Частота процесора

2,8 ГГц

Максимальна частота процесора

4,3 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Частота оперативної пам'яті

6400 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор

AMD Radeon 610M

Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

Windows 11 Pro

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2x USB 3.1

1x USB Type-C

2х USB 2.0

HDMI

1х HDMI 1.4

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Эргонономічна підставка з регулюванням висоти (130mm (±2 mm))

Габарити і комплектація

Вага

5.37 кг

Висота

419 мм

Ширина

540.6 мм

Глибина

183.7 мм

Комплектація

Кабель живлення

Документація

Миша

Моноблок

Блок живлення

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера