Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Навушники OnePlus Buds Z 2 (White)

Код:696469
Очікується
Навушники OnePlus Buds Z 2 (White) фото
Навушники OnePlus Buds Z 2 (White) фото
Навушники OnePlus Buds Z 2 (White) фото
Навушники OnePlus Buds Z 2 (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Наодинці з музикою

Дозвольте собі повністю поринути у світ музики з флагманськими бездротовими навушниками OnePlus Buds Z 2. Завдяки якісним динамікам, функції активного шумозаглушення нового покоління та ємній батареї вони легко перенесуть вас туди, куди ви захочете відправитися – прямо на сцену до улюбленого виконавця чи гущавину подій цікавого фільму. Слухайте, підспівуйте, танцуйте, робіть те, що надихає вас і надихайтеся гарною музикою з Buds Z 2.

 

Рівень шумозаглушення до 40 дБ

OnePlus Buds Z 2 оснастили системою шумозаглушення Hybrid ANC професійного рівня, яка фільтрує більшість сторонніх звуків. А також оптимізує тиск у вухах, щоб усунути почуття закладеності. Тому навіть якщо ви вперше використовуєте шумопоглинаючі навушники, ви не відчуєте дискомфорту. Просто увімкніть шумозаглушення і розслабтеся.

 

Потрійні мікрофони та розумні алгоритми для чіткої передачі мови

Навушники використовують масив із 3 мікрофонів та алгоритми штучного інтелекту, щоб точно вловлювати та посилювати людський голос. А їх спеціальна конструкція із захистом від шуму вітру ефективно знижує фактори, що заважають вільному спілкуванню. Тому навіть у шумній обстановці чи людному місці вас почують чітко та ясно.

 

Звучать як треба

Полюбляєте поп-музику чи ритмічну електронну, легкий джаз чи класичний рок? З цими навушниками все звучатиме якнайкраще. Все завдяки 11 мм динамічним драйверам з рухомою котушкою та широким охопленням частотного діапазону. Крім того, Buds Z 2 також підтримують технологію Dolby Atmos *, а тому допоможуть зробити прослуховування музики або перегляд фільмів ще більш захоплюючим заняттям.

 

Зручніше носити, зручніше слухати

Дизайн вкладишів також допомагає зробити прослуховування комфортним. Кожен навушник важить близько 4,5 грамів та зручно лягає у вухо за рахунок своєї ергономічної форми. А силіконові амбушюри трьох розмірів (великі, середні та маленькі) дозволяють підібрати той варіант, який буде найзручнішим для ваших вух.

 

38 годин музики. Це вражає.

Незалежно від того, наскільки ви сильно любите музику або як часто слухаєте її, OnePlus Buds Z 2 легко підтримають вас у цьому захопленні. Завдяки значному заряду енергії, вони можуть надати до 5 годин відтворення з увімкненим шумоподавленням або до 7 годин без цієї функції. А разом із зарядним кейсом цей час зростає до 27 та 38 годин відповідно. Крім того, навушники також підтримують швидку зарядку, яка забезпечить вам ще близько 5 годин після 10 хвилин заряджання. *

 

Просте управління музикою

Тримайте все під контролем завдяки простому та зручному сенсорному керуванню. Достатньо доторкнутися до навушника, щоб увімкнути режим шумозаглушення, змінити трек, поставити відтворення на паузу, відповісти на вхідний дзвінок або активувати голосового помічника.

 

Пило та водонепроникний корпус

Навушники OnePlus Buds Z 2 мають ступінь захисту від пилу та вологи класу IP55, а зарядний чохол захищений за стандартом IPX4. Таким чином, неважливо де ви знаходитесь – в тренажерному залі, на вулиці або на пляжі – ви можете займатися своїми справами, не турбуючись про те, що волога, що потрапила на них, може вивести аксесуар з ладу.

 

Низька затримка 94 мс

Buds Z 2 оснащені найсучаснішим модулем Bluetooth 5.2. Він забезпечує навушникам передачу сигналу з низькою затримкою до 94 мс, що не тільки робить з'єднання стабільнішим, але й сприяє кращій синхронізації аудіо та відео під час перегляду контенту зі смартфона або планшета.

 

Більше можливостей у додатку Huanlu

Користувачі мобільних телефонів, відмінних від OnePlus, можуть легко взаємодіяти з навушниками за допомогою простої та зручної програми Huanlu. У ній можна перевіряти рівень заряду гарнітури, оновлювати прошивку, користуватися найновішими функціями та налаштовувати їх. Що значно розширює можливості аксесуара.

 

*Примітка: для швидкого заряджання OnePlus Buds Z 2 використовуйте кабель для заряджання USB Type-C та стандартний адаптер з 5 В ± 1,5 А або вище, характеристики заряджання можуть відрізнятися. Випробування на зарядку та довговічність проведені за кімнатної температури в лабораторії (25 ℃) та з використанням стандартного зарядного пристрою OnePlus.

*OnePlus Buds Z 2 забезпечують два режими: слабке шумозаглушення і сильне шумозаглушення. Дані про ефект шумозаглушення надані лабораторією OnePlus.

*Затримка сигналу у OnePlus Buds Z 2 складає всього 94 мс, проте різні моделі телефонів можуть мати різні затримки. Тому фактичні дані можуть відрізнятись.

*Рівень захисту навушників OnePlus Buds Z2 був протестований у контрольованих лабораторних умовах, і його стандартний ефект досягнув рівня IP55. Пилозахист та водонепроникність не завжди ефективні, а захисні властивості можуть знижуватися через знос. Не заряджайте навушники у вологому стані; відразу після використання висушіть навушники від залишків поту чи дощу. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені зануренням у рідину. Вищезазначені умови не стосуються корпусу навушників. Рекомендується уникати їх використання під час фізичних вправ, щоб запобігти пошкодженню, спричиненому потом.

*Функція Dolby Atmos у навушниках працює тільки з мобільними телефонами, які підтримують Dolby Atmos.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

98 дБ

Опір

32 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Голосове керування

Керування музикою

Режим активного шумозаглушення

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP55

Автономність

Час роботи

Навушники з шумозаглушенням: до 5 годин

Навушники без шумоподавлення: до 7 годин

Із зарядним кейсом: до 38 годин без шумозаглушення

Із зарядним кейсом: до 27 годин з шумоподавленням

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 4,5 г

Зарядний кейс: 41 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Змінні амбушури

Зарядний кабель Type-C

Зарядний кейс

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Навушники OnePlus Buds Z 2 (White)