Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тепловентилятор KUMTEL LX-6331 E-T

Код:713746
Є в наявності
Тепловентилятор KUMTEL LX-6331 E-T фото
Тепловентилятор KUMTEL LX-6331 E-T фото
Тепловентилятор KUMTEL LX-6331 E-T фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 8 ₴
899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Тепловентилятор KUMTEL LX-6331 E-T:

Бажаєте швидко зігріти кімнату та забезпечити собі комфортні умови? З компактним і потужним тепловентилятором KUMTEL LX-6331 це не складе особливих труднощів. Просто поставте його на підлогу, на стілець або просто на стіл поруч із собою і насолоджуйтесь потоком теплого повітря майже відразу після ввімкнення. При цьому ви можете вибирати потрібну вам потужність для швидшого обігріву або тривалої роботи, і навіть запускати прилад просто в режимі вентилятора, щоб злегка охолонути в літню спеку. Це простий, функціональний та зручний тепловентилятор для всіх, хто хоче створити комфортні умови вдома без зайвих витрат та клопоту.

Особливості:

  • Потужність 2000Вт
  • Три режими роботи: вентилятор без обігріву, обігрів потужністю 1000Вт, обігрів потужністю 2000Вт
  • Розрахований на площу приміщення до 20 м ²
  • Швидке нагрівання та поширення тепла
  • Захист від перегріву
  • Ручка для зручного перенесення
  • Можливість встановлення на стіл або на підлогу

Практична конструкція

Тепловентилятор KUMTEL LX-6331 – відмінне рішення для тих, хто шукає невеликий компактний обігрівач з широкими можливостями. Незважаючи на свій невеликий об'єм, він забезпечує ефективне нагрівання за рахунок максимальної потужності 2000 Вт. При цьому пристрій можна використовувати і ставити будь-де – на столі, тумбочці, на стільці або просто на підлозі. І легко переносити з місця на місце за допомогою вбудованої ручки. Просто поставте його там, де вам буде зручно, направте в потрібну вам сторону і насолоджуйтесь потоком теплого зігріваючого повітря.

Три режими роботи

Потрібно швидко нагріти кімнату чи просто додати трохи теплого повітря, щоб було комфортніше? Цей тепловентилятор має два режими нагріву для будь-яких випадків: обігрів з потужністю 1000 Вт допоможе підтримати температуру в приміщенні без зайвих енерговитрат, а обігрів з максимальною потужністю 2000 Вт знадобиться, щоб швидко досягти потрібної температури і зігрітися якомога швидше. Крім того, у якості приємного бонусу, KUMTEL LX-6331 може працювати в режимі роботи без обігріву, тобто як звичайний вентилятор. Він допоможе освіжитися в літню спеку і насолодитися приємним вітерцем будь-якої миті.

Захист від перегріву

Використовуйте тепловентилятор абсолютно спокійно знаючи, що він відмінно захищений від позаштатних ситуацій. Вбудований датчик контролює його температуру та негайно відключає, якщо фіксує перегрів пристрою. Тому ви можете не стежити за працюючим обігрівачем, а зосередитись на своїх справах.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид
Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

20 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

Швидке нагрівання та поширення тепла

Нагрівальний елемент – спіраль

Має ручку для зручного перенесення

Використання настільне/підлогове

3 режими роботи: вентилятор без обігріву, обігрів 1000 Вт/2000 Вт

Захист від перегріву

Габарити і колір

Колір
Вага

1,4 кг

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

29 х 24 х 16.5 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера