Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Принтер А4 HP LJ Pro M4003dw з Wi-Fi (2Z610A)

Код:740136
Є в наявності
Принтер А4 HP LJ Pro M4003dw з Wi-Fi (2Z610A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M4003dw з Wi-Fi (2Z610A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M4003dw з Wi-Fi (2Z610A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M4003dw з Wi-Fi (2Z610A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M4003dw з Wi-Fi (2Z610A) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 179 ₴
17 959
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

LaserJet Pro M4003dw

Отримайте неймовірно високу швидкість друку, передові функції безпеки та прості інструменти керування, які допоможуть підвищити вашу ефективність. І все це в одному надійному лазерному принтері — HP LaserJet Pro. Він здатний друкувати до 40 сторінок на хвилину і має модуль автоматичного двостороннього друку. Дозволяє надсилати документи на друк через дротову локальну мережу, бездротове з'єднання Wi-Fi або просто з USB-накопичувача. І робить контроль над виконанням завдань максимально простим за допомогою РК-дисплея та мобільного застосунку HP Smart. А ще забезпечує зручність повсякденного використання, простоту обслуговування та комплексний захист від загроз. Цей монохромний лазерний принтер стане чудовим вибором для домашнього використання чи невеликого офісу.

Висока швидкість друку

Оптимізуйте свою продуктивність завдяки надзвичайно високій швидкості друку, яку пропонує HP LaserJet Pro M4003dw. Цей принтер оснащений процесором із частотою 1200 МГц, універсальним відсіком для паперу на 100 аркушів та завжди готовий до роботи, не вимагаючи часу на прогрівання. Завдяки цьому він може гарантувати високу швидкість друку – до 40 сторінок формату А4 за хвилину. І видає першу сторінку вже за 6 секунд. Тому ваші документи будуть готові у найкоротший термін.

Відмінна якість

Будь то важливі звіти, реферати, презентації або маркетингові матеріали LaserJet Pro M4003dw допоможе роздрукувати все в найкращому вигляді. Цей принтер може похвалитися максимальною роздільною здатністю 1200 x 1200 точок на дюйм, що забезпечує бездоганну чіткість тексту та кожної лінії зображення. Таким чином, він гарантує вражаючу швидкість друку без шкоди для якості відбитків.

Різні варіанти підключення

Підключайтесь до свого принтера по-своєму. LaserJet Pro поєднує в собі кілька стандартів підключення: дротове Ethernet з'єднання, вбудований дводіапазонний Wi-Fi® та високошвидкісний USB порт. Тому ви можете вибрати місце для встановлення принтера, не турбуючись про відстань між ним та комп'ютером через будь-які обмеження.

Мобільний друк

Ви також можете легко друкувати документи прямо зі свого мобільного телефону за допомогою доступних програм Apple AirPrint™, HP ePrint або Mopria™. І використовувати фірмовий застосунок HP Smart, щоб легко керувати принтером. Він дозволяє відправляти завдання на друк та керувати ними зі смартфона або планшета, а також допомагає заощаджувати час за допомогою ярликів. Насолоджуйтесь зручністю бездротового друку та легко оптимізуйте свій робочий процес за допомогою цієї інтуїтивно зрозумілої та зручної програми.

Просте керування

Керуйте своїм принтером за допомогою вбудованого РК-екрана та кількох кнопок або увімкніть його у спільну мережу та адмініструйте за допомогою єдиної веб-панелі керування під назвою Smart Admin. Інтуїтивно зрозумілі інструменти допоможуть вам додавати та оновлювати пристрої, стежити за їх роботою тощо. Завдяки надійним функціям підключення та інтелектуальним інструментам керування ваш принтер буде готовий до роботи у будь-який час.

 

Найкраща у своєму класі безпека

Захист даних та інформаційна безпека є одним із головних пріоритетів при виборі високотехнологічних пристроїв. Тому HP LaserJet Pro оснастили однією з найкращих систем безпеки HP Wolf Pro. Це комплексне рішення допомагає захистити ваш принтер і мережу за допомогою виявлення загроз у реальному часі, автоматичного моніторингу та перевірки програмного забезпечення, призначених для запобігання атакам у міру їх виникнення. А регулярні оновлення допоможуть вам залишатися стійкими до нових загроз. Довіртеся надійним функціям безпеки LaserJet Pro, щоб забезпечити спокійне середовище та друк без проблем.

Суцільна економія

Принтери HP LaserJet Pro працюють ефективно, тому ви можете досягти більшого, використовуючи менше. У тому числі й менше енергії. Так, завдяки технології HP Auto-On/Auto-Off, ваш принтер буде готовий, коли він вам знадобиться, і заощаджуватиме енергію, коли він не використовується. Ця екологічно чиста функція допомагає зменшити викиди вуглекислого газу, зберігаючи при цьому оптимальну продуктивність. А тонер EcoSmart з технологією JetIntelligence, що використовується для друку, поєднує в собі чудову якість та екологічність, допомагаючи зменшувати ваші витрати. Попрощайтеся з клопотами щодо заміни картриджів за допомогою функції автоматичного видалення пломби. Замінювати картриджі для цього принтера дуже просто, що робить його обслуговування швидким та легким. Зосередьтеся на продуктивності, а не на складній та трудомісткій заміні картриджів.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку

А4

Двохсторонній друк
Фотодрук

Немає

Швидкість кольорового друку

Ні

Швидкість чорно-білого друку

40 стор/хв

Швидкість друку фотографій

Немає

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

Bluetooth

Провідні інтерфейси

USB

Ethernet

Підтримка додатків

Mopria

HP Smart

AirPrint

Ємність лотка

Лоток подачі

350 стор

Лоток прийому

150 стр

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Є

Обсяг друку (кількість сторінок в місяць)

80000

Ресурс чорного картриджа

3050

Ресурс кольорового картриджа

Ні

Дозвіл друку

1200х1200

Друк без комп'ютера

Мобільний пристрій

Друк із USB-накопичувачів

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Конфігурація картриджів

HP 151A

Щільність паперу

60-200 г/м²

Додаткова інформація

Колір

Білий

Матеріал корпусу

Пластик

Вбудований факс

Ні

Підтримувана ОС

macOS 13 Ventura

macOS 12 Monterey

macOS 11 Big Sur

macOS 10.15 Catalina

Mobile OS

Windows 11

Chrome OS

iOS

Android

Windows 10

Споживана потужність

Енергоспоживання, Вт (максимум/очікування): 495/5,5

Розміри (Д*Ш*В), мм

381 х 634 х 241 мм

Вага

8.56 кг

Комплектація

Принтер; Інструкція; Гарантійний талон

Особливості

Вихід першої сторінки, ч/б (A4, режим готовності): 6,3 с; Пам’ять: 256 MБ

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження