Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2

Код:722471
Є в наявності
Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2 фото
Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2 фото
Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2 фото
Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2 фото
Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2 фото
Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2 фото
Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2 фото
Смарт-годинник GARMIN ENDURO 2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 500 ₴
50 000
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

СОНЯЧНА БАТАРЕЯ

Отримайте до 34 днів автономної роботи в режимі смарт-годин з додатковими 12 днями при сонячній зарядці — для безперервної картини вашого здоров'я та фізичної форми та до 150 годин у режимі GPS із сонячною зарядкою для відстеження результатів на тренуваннях та гонки.

СЕНСОРНИЙ ЕКРАН І КНОПКИ

Традиційні кнопкові елементи керування, які працюють у будь-якому середовищі, поєднуються з новим чуйним сенсорним інтерфейсом для швидкого доступу до елементів вибору та функцій.

ТРЕЙЛ БІГ VO2 MAX

Отримайте до 80 годин автономної роботи в режимі GPS, трейлраннінг VO2 max оцінює рівень серцево-судинної системи бігунів шляхом коригування на основі різних умов траси та місцевості, які можуть вплинути на результати бігу. 300 годин у режимі максимальної економії заряду та до 65 днів у режимі розумних годин із сонячною зарядкою.

ЗВЕРШУВАЛЬНА АКТИВНІСТЬ

Використовуйте ультрамарафон із таймером відпочинку та записуйте час, який ви проводите на пунктах допомоги.

ПРИКЛЮЧНІ ГОНКИ ДОДАТОК

Цейпрофіль активності дозволяє вам бачити частоту серцевих скорочень, висоту, час сегмента та інші показники під час гонки. У цьому режимі він записує GPS, але недоступний для перегляду відповідно до правил пригодницьких перегонів.Зведений екран навіть допомагає перевірити ваш фінішний час із гоночним комітетом

ОСОБЛИВОСТІ CLIMBPRO

Використовуйте планувальник підйомів ClimbPro на завантажених курсах, щоб в режимі реального часу переглядати інформацію про ваші поточні та майбутні підйоми, включаючи градієнт, відстань та набір висоти, а також спуски та рівнини.

ТЕХНОЛОГІЯ PACEPRO

Перша у своєму роді функція PacePro допомагає вам йти в ногу з підказками з поправкою на клас під час проходження курсу.

СКОРИГОВАНИЙ ТЕМП

Зрозумійте, як регулювати свій темп на різній місцевості, щоб працювати відповідно до вашого плану.

ВІЗУАЛЬНИЙ ПРОГНОЗ ГОНКИ

На основі вашої історії бігу та загального рівня фізичної підготовки ця функція дозволяє оцінити, яким може бути ваш темп на тій дистанції, яку ви хочете пробігти. Дані про тенденції показують, як ваше навчання впливає з часом.

АКЛІМАЦІЯ ДО СПЕКИ І ВИСОТИ

Підготуйтеся до будь-якого середовища. При підключенні до сумісного смартфону ви побачите, як ваше тіло витримує вплив спеки та високогір'я у різних умовах.

АВТОМАТИЧНИЙ ТАЙМЕР ВІДПОЧИНКУ

Під час надпробіжки ваш годинник автоматично відстежує час, проведений на медичному пункті або контрольно-пропускному пункті, тому вам не потрібно турбуватися про припинення пробіжки.

ВБУДОВАНІ СПОРТИВНІ ДОДАТКИ

Використовуйте попередньо завантажені профілі занять для бігу по пересіченій місцевості, плавання, бігу, їзди на велосипеді, походів, веслування, катання на лижах, гри в гольф, серфінгу, скелелазіння та багато іншого.

РАДНІК ЗА ЧАСОМ ВІДНОВЛЕННЯ

Після кожного тренування час відновлення дозволяє дізнатися, коли ви будете готові до наступного важкого тренування. Він навіть враховує інтенсивність тренувань та такі фактори, як стрес, щоденна активність та сон.

ЩОДЕННІ ПРОПОЗИЦІЇ ПО ТРЕНУВАННЯМ

Щоб отримати рекомендації з тренувань, які враховують вас і ваш рівень фізичної підготовки, щодня отримуйте рекомендації з бігу та їзди на основі вашого поточного тренувального навантаження та статусу тренувань.

БЕККАНТРІ ЛИЖІ

Будьте в курсі, коли ви перебуваєте в снігу. Цей попередньо завантажений профіль допомагає розрізняти катання на лижах та скелелазіння. Він показує показники, характерні для підйому чи спуску.

ДИНАМІКА ЛИЖ XC

У поєднанні з нагрудним ременем HRM-Pro Plus (продається окремо) показник потужності лиж допомагає виміряти фактичне навантаження ваших тренувань по пересіченій місцевості.

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ СЕРФІНГУ

Будьте готові спіймати кілька хвиль. Цей годинник працює з функцією Surfline Sessions™, яка створює відео кожної хвилі, на якій ви катаєтеся, перед камерою Surfline3 . Так що ви можете переглянути їх пізніше та подивитися, як ви попрацювали з підпискою Surfline Sessions.

ДИНАМІКА MTB

Відстежуйте деталі кожної поїздки за допомогою показників катання на гірських велосипедах, а також спеціальних вимірювань Grit™ та Flow™, які оцінюють складність траси та плавність спуску, даючи вам окуляри, які ви зможете побити наступного разу.

СУПЕРЯРКИЙ ЛІХТАР

Щоб допомогти вам орієнтуватися в умовах низького освітлення, вбудований надяскравий ліхтарик з декількома світлодіодами (удвічі яскравішим, ніж у мультиспортивних GPS-годин fenix ® 7X) забезпечує швидкий доступ до яскравого, сталого променя червоного або білого світла.

ТЕХНОЛОГІЯ SATIQ

У режимі AutoSelect використовується технологія SatIQ для динамічного визначення режиму GPS, необхідного для збільшення терміну служби батареї без шкоди для точності розташування.

ПІДТРИМКА МНОГОДІАПАЗОННИХ GNSS

Доступ до кількох глобальних супутникових навігаційних систем (GPS, ГЛОНАСС, Galileo). Отримайте доступ до кількох частот, які посилаються навігаційними супутниками, для підвищення точності місцезнаходження в областях, де сигнали GNSS відображаються, слабкі або зазвичай не проникають.

КЕРІВНИЦТВО ПО КАРТІ NEXTFORK

Дивіться відстань до наступного перетину стежки, а також назву майбутньої стежки.

ІМПУЛЬСНИЙ ДАТЧИК OX

Для акліматизації до висоти або моніторингу сну датчик Pulse Ox 5 використовує світлові промені на зап'ясті, щоб визначити, наскільки добре ваше тіло поглинає кисень.

ВПЕРЕД

Отримайте миттєву інформацію про вибрані контрольні точки POI попереду. Переглядайте показники продуктивності, проміжний час та відстань/висоту, а також зведення ключових точок маршруту.

ДАТЧИКИ АВС

Навігація наступним маршрутом з датчиками ABC, включаючи висотомір для даних про висоту, барометр для спостереження за погодою та 3-осьовий електронний компас.

Мапи SKIVIEW

Катайтеся по схилах із попередньо завантаженими мапами SkiView та переглядайте назви трас та рейтинги складності для більш ніж 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

МУЛЬТИКОНТИНЕНТНІ ТОПОКАРТИ

Попередньо завантажені карти TopoActive з усього світу допомагають відстежувати ваші дослідження. Використовуйте вбудоване з'єднання Wi-Fi , щоб легко завантажувати та оновлювати карти та програмне забезпечення без використання комп'ютера.

ПУЛЬС НА ЗАПЯСТТЯ

Оптична технологія серцевого ритму 4 вимірює інтенсивність активності та варіабельність серцевого ритму для розрахунку рівня стресу. Він також стежить під водою без ремінця для вимірювання пульсу.

GARMIN PAY ™ БЕЗКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖІ

Легко проходьте через каси за допомогою рішення для безконтактних платежів Garmin Pay через постачальників

РОЗУМНІ ПОВІДОМЛЕННЯ

Завантажуйте пісні та плейлисти зі своїх облікових записів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитися передплата). Використовуйте бездротові навушники для прослуховування без телефону.

МУЗИЧНІ ДОДАТКИ

Завантажуйте пісні та плейлисти зі своїх облікових записів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитися передплата). Використовуйте бездротові навушники для прослуховування без телефону.

Характеристики

Загальні характеристики

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

MIP

Діагональ дисплея

1,4"

Роздільна здатність дисплея

280 х 280

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Датчики

Акселерометр

Термометр

Компас

Альтиметр (висотомір)

Оптичний датчик серцевого ритму

Датчик рівня насиченості киснем

Пульсоксиметр

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Особливості

Витримує тиск до: 10 ATM

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

51 х 51 х 15.6 мм

Вага

70 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера