Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник GARMIN FORERUNNER 955 BLACK

Код:722468
Є в наявності
Смарт-годинник GARMIN FORERUNNER 955 BLACK фото
Смарт-годинник GARMIN FORERUNNER 955 BLACK фото
Смарт-годинник GARMIN FORERUNNER 955 BLACK фото
Смарт-годинник GARMIN FORERUNNER 955 BLACK фото
Смарт-годинник GARMIN FORERUNNER 955 BLACK фото
Смарт-годинник GARMIN FORERUNNER 955 BLACK фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 215 ₴
21 560
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПОДОВЖЕНА АВТОНОМНІСТЬ

Отримайте до 15 днів автономної роботи в режимі розумного годинника. У режимі GPS – до 42 годин. А в режимі UltraTrac працюйте ще довше – до 80 годин.

СЕНСОРНИЙ ЕКРАН І КНОПКИ

Натисніть на кнопку або проведіть пальцем по картах і статистиці завдяки наявності традиційних кнопок керування та нового чутливого сенсорного екрана.

СПЕЦІАЛЬНЕ ВИКОНАННЯ

Розумний годинник Forerunner 955 з вагою всього 52 грами дозволить вам легко рухатись і налаштовуватися на ваше тіло.

ГОТОВНІСТЬ ДО ТРЕНУВАННЯ

Після пробудження отримайте оцінку готовності на основі якості вашого сну, відновлення, тренувального навантаження тощо, щоб визначити, чи підходить цей день для фізичної напруги, чи ні.

РАНКОВИЙ ЗВІТ

Щойно ви прокинетеся – отримайте огляд якості вашого сну, відновлення та тренувань, разом із інформацією про варіабельність серцевого ритму та прогнозом погоди. А також можна налаштувати свій звіт таким чином, щоб бачити те, що бажаєте саме ви.

СТАТУС ВАРІАБЕЛЬНОСТІ СЕРЦЕВОГО РИТМУ

Отримайте повніше уявлення про загальний стан свого здоров’я, тренування та відновлення завдяки інформації про змінність частоти серцевих скорочень (статус HRV) під час сну, що визначається на основі технології, розробленої нашою командою Firstbeat Analytics.

ВІДЖЕТ ПЕРЕГОНІВ

Підготуйтеся до наступних перегонів, користуючись персональними підказками щодо тренувань, щоденними рекомендованими тренуваннями та прогнозованому часу завершення на основі деталей курсу, прогнозу погоди та продуктивності.

ЩОДЕННІ РЕКОМЕНДОВАНІ ТРЕНУВАННЯ

Переглядайте рекомендовані щоденні тренування на весь тиждень, які адаптуються після кожного пробіжки до ваших продуктивності та відновлення, а також до забігів, які плануються у вашому календарі програми Garmin Connect для смартфона.

ТРЕНЕР GARMIN

Безкоштовні адаптивні плани тренувань містять програми для 5K, 10K і напівмарафонів із рекомендаціями експертів-тренерів, які адаптуються до вас і ваших цілей.

БІГОВА ПОТУЖНІСТЬ

Отримайте безперервне вимірювання на своєму зап’ясті кількості енергії, яку ви витрачаєте під час бігу, використовуючи Running Dynamics Pod або датчик HRM-Pro

ВИТРИВАЛІСТЬ У РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ

Використовуйте ці дані, щоб відстежувати і керувати своїми навантаженнями, а також уникати перенапруження на початку бігу чи їзди на велосипеді.

ДИНАМІКА БІГУ

Під час використання датчика Running Dynamics Pod або HRM-Pro годинник Forerunner 955 вимірює важливі показники бігу, такі як каденція, довжина кроку, час контакту з землею, баланс та інші.

ТРЕНУВАЛЬНИЙ СТАТУС

Використовуючи нові показники – такі як статус HRV, недавня історія фізичних вправ та продуктивність – легко отримайте уявлення про свої загальні зусилля і про те, продуктивно ви тренуєтесь, досягли піку чи перенавантажуєтесь.

ГОСТРЕ НАВАНТАЖЕННЯ

Порівняйте інтенсивність крайніх тренувань з оптимальним діапазоном, щоб покращити свою фізичну форму та історію тренувань.

ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЕФЕКТ

Подивіться, як ваші тренування впливають на ваші витривалість, швидкість і силу – за допомогою інформації про аеробний та анаеробний ефекти тренувань.

ФУНКЦІЯ PACEPRO

Функція PacePro допомагає тримати темп з орієнтованими на результат вказівками, коли ви біжите маршрутом

ЧАС ВІДНОВЛЕННЯ

Дізнайтеся, скільки часу вам знадобиться для відновлення перед наступним повноцінним тренуванням – на основі попереднього тренування, а також рівня стресу, якості сну та повсякденної активності поза тренуваннями.

VO2 MAX

Тренуйтеся більш свідомо завдяки показнику VO2 max – індикатору того, на який результат тренування ви можете розраховувати. Цей показник враховує навіть такі зміни в продуктивності, які можуть бути спричинені спекою або високогір’ям.

СТАН ПРОДУКТИВНОСТІ

Під час бігу отримайте аналіз свого темпу, частоти серцевих скорочень і варіабельності серцевого ритму, щоб оцінити в режимі реального часу свою поточну ефективність.

СИНХРОНІЗАЦІЯ ТРЕНУВАЛЬНИХ ПЛАНІВ

Отримайте свої плани тренувань у приміщенні та на відкритому просторі з програми Garmin Connect, або легко синхронізуйте свій Forerunner з іншими платформами, зокрема TrainingPeaks та TrainerRoad.

ВБУДОВАНІ СПОРТИВНІ ДОДАТКИ

Практикуйте різні тренування за допомогою профілів активності для їзди на велосипеді, тріатлону, плавання в басейні та у відкритій воді, бігу тощо. Для перегонів і тренувань змінюйте види спорту одним натисканням кнопки.

ВІЗУАЛЬНИЙ ПРОГНОЗНИК ПЕРЕГОНІВ

На основі вашої історії бігу та загального рівня фізичної підготовки отримайте оцінку вашого ймовірного темпу для 5K, 10K або навіть марафону. Крім того, дані тенденцій підкреслюють зміну вашої тренованості з часом.

БАГАТОДІАПАЗОННА СУПУТНИКОВА ПІДТРИМКА

Отримайте доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем і до кількох частот, які надсилаються навігаційними супутниками, для покращення точності позиціонування в місцевостях, де сигнали супутників відбиваються, слабкі або зазвичай не проникають. Це дає можливість точніше визначити, на скільки далеко і як швидко ви пробігли – навіть у складних умовах для відстежування.

ПОВНОКОЛЬОРОВІ КАРТИ

Незалежно від того, чи біжите ви вулицями міста, чи їдете стежками між густими заростями – Forerunner 955 надає повнокольорові вбудовані карти, щоб ви дотримувалися курсу.

ПОКРОКОВА НАВІГАЦІЯ

Дотримуйтесь курсу за допомогою покрокових вказівок, які повідомляють вам завчасно, коли наближається наступний поворот.

ЗВОРОТНІЙ МАРШРУТ

Завдяки популярній маршрутизації Trendline можна легко знайти найкращі місцеві маршрути. Просто введіть потрібну відстань – і Forerunner 955 запропонує маршрути, які повернуть вас до початкової точки.

ПОПЕРЕДУ

Отримайте з єдиного погляду інформацію про визначні місця на курсі. Крім того, переглядайте показники ефективності, проміжки часу та відстань/висоту, а також підсумок ключових моментів курсу.

МОНІТОРИНГ ЕНЕРГІЇ BODY BATTERY

Відстежуйте рівень енергії свого тіла, щоб підібрати найбільш оптимальний час для активності та відпочинку.

ОЦІНКА ТА РОЗШИРЕНЕ ВІДСТЕЖЕННЯ СНУ

Отримайте оцінку якості вашого сну та уявлення про те, як можна його покращити. Відстежуйте різні стадії сну, а також частоту серцевих скорочень, стрес, рівень кисню в крові і дихання.

ДАТЧИК КИСНЮ В КРОВІ

Пульсоксиметр контролює рівень насиченості крові киснем, що доповнює розширений моніторинг сну та адаптацію до висоти.

МУЗИКА НА ЗАП'ЯСТІ

Завантажте до 500 музичних дріжок і списки відтворення зі своїх музичних облікових записів Spotify, Deezer або Amazon (може знадобитися підписка).

БЕЗКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖІ GARMIN PAY

Оплачуйте покупки та послуги за допомогою безконтактних платежів Garmin Pay через банків-постачальників, які беруть участь у програмі.

РОЗУМНІ СПОВІЩЕННЯ

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення прямо на годинник, коли він підключений до смартфона Apple або Android. Можна відповідати на текстові повідомлення, якщо у вас смартфон Android.

КЕРУВАННЯ СМАРТ-ТРЕНАЖЕРОМ

Керуйте своїм тренажером Tacx Smart за допомогою технології ANT+ для моделювання дистанції, автоматичної зміни опору та підказок про тренування при використанні курсів або тренувань зі свого годинника.

ДОДАТОК GARMIN CONNECT

Переглядайте інформацію про своє здоров’я та фізичну форму, спілкуйтеся та змагайтеся з друзями, реєструйтеся на змагання, щоб заробити значки та багато іншого – все в одному безкоштовному додатку, без підписки.

CONNECT IQ STORE

Додавайте циферблати, поля даних і програми на свій годинник з магазину Connect IQ, завантаженого на ваш сумісний смартфон.

ФУНКЦІЯ CLIMBPRO

Використовуйте планувальник підйому ClimbPro на завантажених курсах, щоб переглядати інформацію в режимі реального часу про поточні та майбутні підйоми, включно з градієнтом, відстанню та збільшенням висоти.

ОСОБЛИВОСТІ БЕЗПЕКИ ТА ВІДСТЕЖУВАННЯ

Якщо виникає небезпека або годинник розпізнає інцидент – функції допомоги та виявлення інцидентів надсилають місцезнаходження екстренним контактам. Виявлення інцидентів увімкнено за замовчуванням лише для певних профілів активності.

КУРСИ

Створюйте або знаходьте наявні курси в програмі Garmin Connect, щоб завжди мати маршрут для бігу. Або плануйте їх на інших платформах, таких як Strava і Komoot, а потім автоматично синхронізуйте їх зі своїм розумним годинником Forerunner.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,3"

Роздільна здатність дисплея

260 x 260

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Датчики

Акселерометр

Термометр

Компас

Альтиметр (висотомір)

Оптичний датчик серцевого ритму

Датчик рівня насиченості киснем

Пульсоксиметр

Гироскоп

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Особливості

Витримує тиск до: 5 ATM

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

46.5 x 46.5 x 14.4 мм

Вага

52 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера