Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT 4 46mm Classic Brown Leather (55020BGW)

Код:732220
Є в наявності
Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT 4 46mm Classic Brown Leather (55020BGW) фото
Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT 4 46mm Classic Brown Leather (55020BGW) фото
Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT 4 46mm Classic Brown Leather (55020BGW) фото
Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT 4 46mm Classic Brown Leather (55020BGW) фото
Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT 4 46mm Classic Brown Leather (55020BGW) фото
Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT 4 46mm Classic Brown Leather (55020BGW) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HUAWEI WATCH GT 4 – HUAWEI Україна

HUAWEI WATCH GT 4 із абсолютно новим восьмигранним та витонченим дизайном, більшим AMOLED екраном, підходить для більшості випадків. Він підтримує налаштування циферблатів, кільця активності 2.0 і новий додаток Stay Fit, ви можете легко керувати даними тренувань. Алгоритм HUAWEI TruSeen™ 5.5+ забезпечує більш точний моніторинг частоти серцевих скорочень, SpO2, сон, стрес тощо. Завдяки часу роботи до 2-тижнів – це надійний та розумний помічник для вашого життя.

Знаковий новий дизайн

46 мм восьмигранний дизайн, 41 мм витончений дизайн, Циферблати Always On Display.

Покращений 24/7 менеджмент здоров’я

Оновлений моніторинг серцевого ритму HUAWEI TruSeen™ 5.5+, науковий моніторинг сну, якість дихання під час сну, інтелектуальне відстеження циклу.

Тривалий час роботи (1)

HUAWEI WATCH GT 4 46 мм: до 14 днів, HUAWEI WATCH GT 4 41 мм: до 7 днів.

HUAWEI WATCH GT 4

Професійний тренер

Науковий менеджмент калорій, оновлені кільця активності, дводіапазонне п’ятисистемне позиціонування GNSS/GPS.

 

Розумний помічник

Абсолютно новий дизайн інтерфейсу, налаштування циферблатів, Bluetooth-дзвінки, нагадування календаря, швидкі відповіді на повідомлення. Сумісний із пристроями Android та iOS.

 

Мода ніколи не зупиняється

Розсуває межі за допомогою технологій. Перетинати, займатися спортом, досліджувати. Носимі пристрої Huawei. На піку моди.

Дизайн

Яскравий образ, який вам сподобається.

Коричневий

Класичний коричневий шкіряний ремінець, м'який і зручний на дотик.

Зменшений, витончений

Легка як саме повітря форма з тонким безелем та на 13% більше співвідношення площі екрана до корпусу (2), забезпечують ідеальну посадку та вид, яким можна насолодитися. HUAWEI WATCH GT 4 46 мм: 326 PPI, 1,43" AMOLED-екран, 466 × 466 пікселів, HUAWEI WATCH GT 4 41 мм: 352 PPI, 1,32" AMOLED-екран, 466 × 466 пікселів.

HUAWEI WATCH GT 4

Різноманітні циферблати на будь-який смак

Вибір з понад 25000 вишуканих циферблатів (3), включаючи зачаровуючі циферблати Always On Display (4), коли хвилина спокою – це все, що вам потрібно, щоб сфокусуватись на чомусь новому.

 

Спеціальні циферблати

Створюйте власні циферблати з індивідуальними функціями, стилями та колірними схемами, щоб продемонструвати свою творчу сторону (5) – або спеціальні віджети для плавного перемикання між програмами. Встановлюйте щоденні цілі для Кілець активності 2.0 із вимірюваннями рухів, вправ і стояння, щохвилини покращуючи своє здоров’я. Коли ви досягнете всіх трьох цілей активності, ви отримаєте медаль.

 

Управління калоріями Can-Do

Новий додаток Stay Fit (6) з допомогою технології HUAWEI TruSeen™ 5.5+ допомагає миттєво відстежувати, скільки калорій ви споживаєте, за допомогою внесення показників, таких як споживання калорій у реальному часі, калорії активності та дефіцит калорій.

100+ режимів тренувань

Годинник обов’язково відстежить вашу улюблену активність із новими режимами, як футбол, баскетбол і падел, а також безліччю режимів тренування ходьби, бігу, їзди на велосипеді та плавання (7). Маючи величезний масив даних у реальному часі, отримуйте максимум від кожного руху, незалежно від того, поспішаєте ви на корт або вирішили відпочити. Ви також можете насолоджуватися зручністю голосових підказок (8) під час бігу.

Моніторинг серцевого ритму під час тренування

Не пропустіть жодного удару з новим покращеним пульсометром HUAWEI TruSeen™ 5.5+ і отримуйте своєчасні голосові або вібраційні нагадування (9) кожного разу, коли ваш пульс відхиляється від цільової зони. Монітор серцевого ритму продовжує добре працювати навіть у холодну погоду.

Покращене відстеження маршруту

Інтелектуальна супутникова антена підвищує точність прийому сигналів GNSS HUAWEI WATCH GT 4 46 мм на 30% (10), щоб слідувати за маршрутом на проспектах, у парках чи житлових кварталах. А завдяки інтелектуальному алгоритму позиціонування, чим більше ви бігаєте, тим точніші дані відображає годинник.

HUAWEI WATCH GT 4

Трекер життя

Система годинника HUAWEI TruSeen™ 5.5+ відстежує пульс, SpO2, сон і стрес із високою точністю, щоб ви завжди були в курсі подій.

 

Міцний сон щоночі

Засинайте спокійно завдяки системі моніторингу HUAWEI TruSleep™ 3.0, яка відстежує ваш сон і виявляє ненормальне дихання під час сну (11).

Особлива увага жіночому здоров'ю

Миттєво отримуйте інформацію про приблизний період менструації, овуляцію та час фертильності, які базуються на фізіологічних даних високого рівня та алгоритмі глибокого навчання.(12)

Моніторинг пульсу

Технологія HUAWEI TruSeen™ 5.5+ підвищує точність вимірювання частоти серцевих скорочень під час напружених тренувань, використовуючи вісім фотоелектричних датчиків, дві групи джерел світла, кращий алгоритм ШІ та вигнуту скляну лінзу.(12)

Відстеження SpO2

Вимірювання TruSeen SpO2 показують, що турбота у крові цього годинника!(12)

HUAWEI WATCH GT 4

Управління стресом

Монітор стресу завжди під рукою, щоб відстежувати та контролювати будь-які щоденні випробування та негаразди, із заспокійливими дихальними вправами, щоб полегшити ваші думки та звільнити розум.(12)

 

Відповідайте на виклики через Bluetooth прямо на годиннику

Відповідайте на вхідні дзвінки та відхиляйте їх, надсилайте спеціальні швидкі відповіді, а також переглядайте журнали викликів, щоб полегшити собі життя.

 

Слухайте без обмежень

HUAWEI WATCH GT 4 підтримує незалежне відтворення музики (13). Створюйте списки відтворення в програмі для телефону та підбирайте їх до конкретних тренувань, щоб налаштуватися на правильний настрій, навіть якщо телефону немає під рукою!

Візьміть під контроль своє життя

Керуйте своїм розкладом і відстежуйте свої справи в додатку Календар на годиннику, щоб залишатися продуктивним, ініціативним і професійним.

Спілкуйтеся максимально зручно

Переглядайте повідомлення на своєму годиннику та виберіть для відповіді попередньо встановлене швидке повідомлення або емодзі. Відчуйте безперебійне спілкування одним рухом зап’ястка.

Неймовірна автономність

HUAWEI WATCH GT 4 46 мм працює до 14 днів (1) на повному заряді, і HUAWEI WATCH GT 4 41 mm вистачить до 7 днів.(1)

HUAWEI WATCH GT 4

Широка сумісність

HUAWEI WATCH GT 4 сумісний як з iOS, так і з Android для більшої зручності у використанні.(14)

1На основі результатів випробувань лабораторії Huawei. Фактичне використання може відрізнятися залежно від відмінностей між різними моделями, звичок використання та факторів навколишнього середовища. HUAWEI WATCH GT 4 46 мм: Заряду акумулятора вистачає на 14 днів за таких умов використання: 30 хвилин дзвінків через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення аудіо на тиждень, увімкнено моніторинг пульсу, увімкнено HUAWEI TruSleep™ уночі, 90 хвилин тренувань на тиждень (увімкнено GPS), увімкнено сповіщення про повідомлення (50 SMS-повідомлень, 6 дзвінків, і 3 будильники на день), екран вмикається 200 разів на день. Фактичний термін служби акумулятора може відрізнятися залежно від звичок використання. Заряду акумулятора вистачає на 8 днів за таких умов використання: 30 хвилин дзвінків через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення аудіо на тиждень, увімкнено моніторинг серцевого ритму, увімкнено HUAWEI TruSleep™ уночі, увімкнено моніторинг стресу, увімкнено аналіз пульсової аритмії та функції усвідомлення дихання під час сну, 180 хвилин тренувань на тиждень (GPS увімкнено), сповіщення про повідомлення (50 SMS, 6 дзвінків та 3 будильники на день), екран увімкнений 30 хвилин на день. Фактичний термін служби акумулятора може відрізнятися залежно від звичок використання. Годинник може працювати протягом 4 днів за таких умов використання: Увімкнено Always On Display, 30 хвилин викликів через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення аудіо на тиждень, увімкнено моніторинг серцевого ритму, увімкнено HUAWEI TruSleep™ уночі, увімкнено моніторинг стресу, увімкнено аналіз пульсової хвилі аритмії та функції усвідомлення дихання під час сну, 180 хвилин тренувань на тиждень (ввімкнено GPS), увімкнено сповіщення про повідомлення (50 SMS, 6 дзвінків, 3 будильники на день), ввімкнений екран 30 хвилин на день. Фактичний термін служби акумулятора може відрізнятися залежно від звичок використання. HUAWEI WATCH GT 4 41 мм: Акумулятора вистачає на 7 днів за таких умов використання: 30 хвилин дзвінків через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення аудіо на тиждень, увімкнено моніторинг пульсу, увімкнено HUAWEI TruSleep™ уночі, 90 хвилин тренувань на тиждень (увімкнено GPS), увімкнено сповіщення про повідомлення (50 SMS-повідомлень, 6 дзвінків, і 3 будильники на день), а екран вмикався 200 разів на день. Фактичний термін служби акумулятора може відрізнятися залежно від звичок використання. Акумулятор може працювати протягом 4 днів за таких умов використання: 30 хвилин дзвінків через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення аудіо на тиждень, увімкнено моніторинг серцевого ритму, увімкнено HUAWEI TruSleep™ уночі, увімкнено моніторинг стресу, увімкнено аналіз пульсової аритмії та функції усвідомлення дихання під час сну, 180 хвилин тренувань на тиждень (GPS увімкнено), сповіщення про повідомлення (50 SMS, 6 дзвінків та 3 будильники на день), екран увімкнений на 30 хвилин на день. Фактичний термін служби акумулятора може відрізнятися залежно від звичок використання. Акумулятор може працювати протягом 2 днів за таких умов використання: Увімкнено Always On Display, 30 хвилин викликів через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення аудіо на тиждень, увімкнено моніторинг серцевого ритму, увімкнено HUAWEI TruSleep™ уночі, увімкнено моніторинг стресу, увімкнено аналіз пульсової хвилі аритмії та функції усвідомлення дихання під час сну, 180 хвилин тренувань на тиждень (ввімкнено GPS), увімкнено сповіщення про повідомлення (50 SMS, 6 дзвінків, 3 будильники на день), ввімкнений екран на 30 хвилин на день. Фактичний термін служби акумулятора може відрізнятися залежно від звичок використання.

2Дані надійшли з лабораторій Huawei та є порівняльними з HUAWEI WATCH GT 3 42 мм. Збільшення співвідношення площі екрану до корпусу на 13% стосується лише HUAWEI WATCH GT 4 41 мм.

3Більше циферблатів доступно для завантаження (включаючи платні циферблати) з магазину циферблатів.

4Циферблати Always On Display споживають більше енергії. Щоб дізнатися більше про час роботи батареї годинника з увімкненою функцією Always On Display, перегляньте час роботи батареї для конкретних умов використання.

5Лише певні циферблати можна налаштувати. Можливості налаштування залежать від циферблатів. Ця функція стане доступною через оновлення OTA.

6Ця функція стане доступною через оновлення OTA. Доступність залежить від офіційних випусків і реальних умов.

7Цей продукт відповідає вимогам водонепроникності 5 ATM згідно зі стандартом ISO 22810:2010. Його можна використовувати для занять на мілководді в басейнах або на узбережжі. Його не можна носити під час пірнання, прийняття гарячого душу, купання в гарячих джерелах чи сауні або під час інших глибоководних занять або занять, пов’язаних із високошвидкісним потоком води. Шкіряні та металеві ремені не розроблені для того, щоб витримувати плавання чи піт, тому в таких ситуаціях рекомендується використовувати інші ремінці. Не забувайте сполоснути пристрій у прісній воді та витерти його насухо після носіння в океанській воді. Для отримання додаткової інформації про водонепроникність носіїв Huawei відвідайте: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15851428/. Водонепроникність не є постійною, і продуктивність може погіршуватися з щоденним зносом. Рекомендується регулярно відносити пристрій до авторизованого сервісного центру Huawei для перевірки та обслуговування. Щоб дізнатися більше про магазини та моделі, відвідайте: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15925309/

8Біг із голосовими підказками підтримується такими мовами: англійською, німецькою, польською, іспанською, російською, італійською, японською, французькою, турецькою, малайською, тайською та китайською.

9Нагадування доступні лише тоді, коли ви ввімкнули постійний моніторинг певного показника. Цей продукт не призначений для медичного використання, і всі дані наведені лише для довідки.

10Дані отримані з лабораторій Huawei і є порівняльними з HUAWEI WATCH GT 3 46 мм. GNSS включає п'ять супутникових систем — GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo і QZSS.

11Цей продукт не є медичним приладом. Тому дані та результати моніторингу надаються лише для довідки і не повинні використовуватися як основа для діагностики чи лікування.

12Цей продукт не є медичним приладом. Тому дані та результати моніторингу надаються лише для довідки і не повинні використовуватися як основа для діагностики чи лікування.

13iOS не підтримує синхронізацію музики або керування музикою на годиннику.

14Годинник працює з телефонами під управлінням Android 8.0 і iOS 13.0 або пізніших версій і з додатком Huawei Health. Доступні функції можуть відрізнятися залежно від моделі телефону. Переважає фактичне використання.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Harmony OS 4

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Huawei Health

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,43"

Роздільна здатність дисплея

466 × 466

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Щільність пікселів: 326 ppi

Технічні характеристики

Датчики

Акселерометр

Барометр

Гироскоп

Оптичний датчик пульсу

Магнітометр

Сенсор температури

Інтерфейси та підключення

NFC

Bluetooth

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Будильник

Шагомір

Секундомір

Таймер

Погода

Компас

Пошук телефону

Відстеження сну

Ліхтарик

Управління музикою

Управління камерою

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Менструального циклу

Стресу

Температура

Насичення крові киснем (SpO2)

Повідомлення

Телефонні дзвінки

Функції для спорту

Понад 100 режимів тренувань

Особливості

Динамік

Мікрофон

NFC підтримується не для оплати

Вимоги до системи: Android 8.0 або новіша версія, iOS 13.0 або новіша версія

Кнопка «Додому» (головка, що обертається) і бічна кнопка

Розмір зап'ястя: 140-210 мм

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

524 мА*год

Зарядка

Безпровідна зарядка

Час роботи

До 14 днів роботи максимум

До 8 днів роботи при типовому використанні

До 4 днів роботи з увімкненим Always On Display

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

5 ATM

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

46×46×10,9 мм

Вага

48 г (без ремінця)

Комплектація

Смарт-годинник

Зарядна станція

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження