Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s

Код:722035
Немає в наявності
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s фото
-10%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Приємна свіжа атмосфера в оселі

Сучасний вентилятор SmartMi Standing Fan 2s подбає про те, щоб у вашому домі завжди панувала свіжа і комфортна атмосфера. Унікальна форма і конструкція лопатей вентилятора створює рух повітря, який в точності імітує приємний і природний подих легкого вітерця. Розумне управління дозволить вам контролювати роботу техніки на відстані і легко створювати в будинку приємний мікроклімат.

Свіжий вітерець слідує за вами

SmartMi Standing Fan 2s - це унікальний вентилятор, оснащений літій-іонним акумулятором для автономної роботи. Ви зможете просто переносити вентилятор з кімнати в кімнату і не думати про довжину дрота або розташуванні розеток. Вбудований акумулятор має ємність, яка дозволить вентилятору працювати до 20 годин без підзарядки.

Унікальна конструкція

У той час як більшість звичайних вентиляторів мають три- або чотирилопатеву конструкцію, SmartMi Standing Fan 2s оснащений сімома лопатями, які зменшують силу удару і забезпечують м'який розгін повітря. Рух повітря, що створюється вентилятором, повторює властивості природного вітерця: освіжає, дарує відчуття приємної прохолоди без відчуття холоду. Унікальна форма лопатей сприяє зниженню енергоспоживання при значному зростанню охолоджуючої здатності.

Розумне управління з MiHome

Зручний додаток MiHome, встановлений на ваш мобільний гаджет, відкриває доступ до всіх функцій і режимів роботи SmartMi Standing Fan 2s. Використовуючи додаток, ви зможете встановити кут повороту вентилятора, активувати таймер, вибрати оптимальну швидкість, включити блокування від дітей. Щоб включити вентилятор, не обов'язково вставати з дивана, досить мати під рукою смартфон.

Робочі режими

Використовуючи мобільний додаток, ви зможете задати потрібну швидкість роботи вентилятора в діапазоні від 1 до 100 % з точністю до 1 %. Регулюючи кут повороту (30°, 60°, 90° і 120°), ви зможете сконцентрувати рух вітру на певному місці або створити м'яку циркуляцію повітря по всій кімнаті.

Надійність і довговічність

Стійка вентилятора SmartMi StandingFan 2s виготовлена з міцного, стійкого до зносу і корозії анодованого алюмінієвого сплаву. При виробництві пластикових деталей використовувався АБС - пластик, який навіть після тривалого часу зберігає міцність і не втрачає свого яро-білого кольору. Відсутність швидко зношуваних деталей в двигуні значно збільшує робочий ресурс приладу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Конструкція
Потужність

25 Вт

Кількість швидкостей

100

Клькість лопатей

7

Діаметр

33 см

Додаткова інформація

Номінальна напруга: 100 - 240 В; Кабель живлення 1.5 м; Тип акумулятора: Літій-іонний акумулятор; Номінальна ємність акумулятора 2800 мАг (33.6 Ватт годин); Бездротове з'єднання: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 ГГц; Макс. вихідна РЧ потужність: Wi-Fi 2.4 Г (2400-2483.5 МГц)<20 дБм; Час зарядки пристрою до повного заряду - 4 години

Експлуатація

Управління
Дисплей
Функції
Можливість регулювання

Регулювання кута нахилу

Рівень шуму

28,6 дБ

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал лопастей

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

340×330×960 мм

Вага

3,5 кг

Комплектація

Вентилятор; Інструкція; Гарантійний талон

Найпопулярніші запити в категорії Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2s